User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
87 sonuçtan 77 ile 87 arası

Konu: Ogs >>>>> hgs

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün itibariyle otomatik ödemeye bağlı ve bu bağlamda içinde devamlı para olan hgs ye son 12 ay için 25.784 TL ceza çıkarttılar.
    şehirdışı yok sadece istanbul içi geçişim 3.6TL (çamlıca kurtköy gişe ve dönüşü toplam) Hesapta devamlı para var plakaya kayıtlı hgs .
    Aradım incelemeye aldılar . Bankada otomatik ödemede sorun da yok oda kontrol edildi ...
    Resmen Gasp bu ....
    Bugra ve okuyan arkadaslara bu devletın yuzsuzlugunu ve gaspcılıgını farklı orneklerle anlatayım! Ama huloğcular okumasın nasıl olsa faydası yok...
    Aracda Hgs var,ancak Camlıca gıselerındekı hgs ler gırıste bazen ıyı okuyor yada okumuyor,ısım Korfezde oradan cıkarken hgs gırısı okuyamadıgı ıcın en uzun ucretı cakıyor,ıtıraz maılı yollarsan duzelıyor yollamazsan? Kac yuz bın kısı var sofor yada bu ıslerle ugrasamıyacak kadar yogun yada cahıl. Hoppp para cebeeee!
    Bazen cıkarken okuyamıyor,hooopp en uzun ucret.....
    Sırketımıze aıt 100 den fazla arac var,bıze 37.000 kusurat tl ceza geldı,ulan bır baktık Dorseye bıle gelmıs aq!lan hırsızlık yapıcan barı dogru yap!dorse kafasız(cekıcısız) nasıl gecsın gıselerden!Kafa ucretını ogs sınden odemıs ama dorseye ceza!bu neyın kafası!
    Esımın aracına ceza geldı 1400 tl! Sebeb kacak gecıs! Ulan arabayı aldıgımız gun hgs sını aldık ve hep kredısı 50-100 tl dır hatta sattıgımızda 109 tl ıadesı vardı!
    Devletın ınanılmaz paraya ıhtıyacı var,3 yıldır polıslere ceza kotası koyuyorlar doldurmaları ıcın yada vatandasa ceza yagdırması ıcın! Devlet pusuda.dıkkatlı ol vatandas!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hgs sitenizden aslında periyodik ceza sorgulaması yapmak lazım ama hepimiz iş güç yoğunluktan unutuyoruz.. ben 250 tl yüklemişdim ilk hgs muhabbeti çıktığında şimdi baktım 29 tl kalmış.. geçerken öndeki ile aramı baya açıyorum hızımı kesip baya baya ağır geçiyorum bazen arkadakiler korna çalıyor falan ama riske girmeye gerek yok biraz hızlı geçsen başıma geldi okumuyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sırketımıze aıt 100 den fazla arac var,bıze 37.000 kusurat tl ceza geldı,ulan bır baktık Dorseye bıle gelmıs aq!lan hırsızlık yapıcan barı dogru yap!dorse kafasız(cekıcısız) nasıl gecsın gıselerden!Kafa ucretını ogs sınden odemıs ama dorseye ceza!bu neyın kafası!
    Aynı sıkıntı şuan bizde de var, birde 2013 yılına ait cezalar geliyor şuan, merakla 2014 yılını bekliyoruz.
    2013 yılında bilmem nerenin gişesinden geçen aracımın çekicisindeki HGSsi belki parayı çekti,ama dorseye ceza geliyor, veya belki okumadı. HGSsini her seferinde arayıp düzelttirmem mi lazım? yoğunluktan bunu yapamazsam her sene yüksek miktarlarda para mı ödeyeceğim devlete?Nasıl olucak bu iş anlamadım?

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gri listede olmaktan başka bir sıkıntı yok çok şükür, genelde böyle saçmalıklar beni bulur ama bu sefer rahat.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hgs yi cama yapıstırmak ıstemiyorum asetat kagıdı gıbı birşeye yapıştırıp gecerken cama tutsam bi problem olur mu deneyen var mı?
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş ogs kalkmaz sorunsuz kullanıyorum senelerdir okurken ses cıktığı için içi rahat ediyor insanın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım ıkı aracada ceza gelmiş (birine 380tl birine 425tl) peki nedir bunun cözümü arkadaşlar ? hangı yolu izlemeliyiz? karşı komşuma 7500 tl ceza gelmiş adamlar resmen götlerınden element uydurmuş bi çarpım tablosu ayarlamış kafalarına göre ceza kitliyorlar.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OGS alabiliyor muyuz. Benim OGS var ama bozulmuş galiba.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım ıkı aracada ceza gelmiş (birine 380tl birine 425tl) peki nedir bunun cözümü arkadaşlar ? hangı yolu izlemeliyiz? karşı komşuma 7500 tl ceza gelmiş adamlar resmen götlerınden element uydurmuş bi çarpım tablosu ayarlamış kafalarına göre ceza kitliyorlar.
    Beyler şu sıkıntıya çözümü olan var mıdır ??

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet halen alınabiliyor ancak çok az bankada var hatta sırf OGS den dolayı Garanti bankası hesabımı kapatamıyorum.. 2015te sanırım Mecbur HGS ye geçicem gibi görünüyo bankadan dolayı.
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OGS alabiliyor muyuz. Benim OGS var ama bozulmuş galiba.
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra ve okuyan arkadaslara bu devletın yuzsuzlugunu ve gaspcılıgını farklı orneklerle anlatayım! Ama huloğcular okumasın nasıl olsa faydası yok...
    Aracda Hgs var,ancak Camlıca gıselerındekı hgs ler gırıste bazen ıyı okuyor yada okumuyor,ısım Korfezde oradan cıkarken hgs gırısı okuyamadıgı ıcın en uzun ucretı cakıyor,ıtıraz maılı yollarsan duzelıyor yollamazsan? Kac yuz bın kısı var sofor yada bu ıslerle ugrasamıyacak kadar yogun yada cahıl. Hoppp para cebeeee!
    Bazen cıkarken okuyamıyor,hooopp en uzun ucret.....
    Esımın aracına ceza geldı 1400 tl! Sebeb kacak gecıs! Ulan arabayı aldıgımız gun hgs sını aldık ve hep kredısı 50-100 tl dır hatta sattıgımızda 109 tl ıadesı vardı!
    Devletın ınanılmaz paraya ıhtıyacı var,3 yıldır polıslere ceza kotası koyuyorlar doldurmaları ıcın yada vatandasa ceza yagdırması ıcın! Devlet pusuda.dıkkatlı ol vatandas!
    herşeyin özeti olmuş bu yazı,elinize sağlık..
    Sürekli kredi kartımdan dolum yapan HGS'me 2 tane 46 tl'lik ceza yazılmış..Özellikle geçişlerde okuyup okumadığına da dikkat etmeme rağmen.Geçen gün kontrol edeyim dedim,etmez olaydım..Gel de anlat şimdi,ben o zaman okutarak geçmiştim diye..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)