Bildiğim kadarıyla otoyol ve köprülerdeki ptt ler 7/24 çalışıyor. Ben gece 12 de almıştım hgs mi
Olmadı butun servis istasyonlarında hgs satışı var zaten
Bildiğim kadarıyla otoyol ve köprülerdeki ptt ler 7/24 çalışıyor. Ben gece 12 de almıştım hgs mi
Olmadı butun servis istasyonlarında hgs satışı var zaten
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Zamanında bu hgs için ihale öncesi gittik karayolları ile görüştük.. Görüşlerimizi ilettik , nasıl olamayacagını, nasıl olması gerektiğini anlattık vs..vs..
Sonra ihaleye çıkıldı , olmaması gereken özelliklerde yanlış bir sistemle.. Bizi de zaten ihaleye çağırmadılar...
Hgs işinde ciddi bir para yendi , iş adresli idi , adrese teslim oldu , cepler doldu , olan vatandaşa oldu..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Birşey sormak istiyorum, farkında olmadan ogs den geçtim kaçak geçiş alarmı ötdü hgs bakiyemde para var acaba ceza mı kesilir yoksa hgs hesabımdan kesilirmi ?
HGS'si olup OGS'den geçenler artık ceza yiyor. Tersi içinde aynı şey geçerli.
Dünyanın en gereksiz sistemi sanırım bu. Üstelik bir de tutarsız. İkinci köprü de yeni yapılan gişeler hariç hiç biri okumuyor benim etiketi. Hele Trakya otobanna çıktığım zaman tam facia hep en uzun mesafe alıyor ki mahmutbey giriş-bahçeşehir çıkış oluyor.
Şimdi etiket bozuk olsa hiç bir yerde okumaz. O zaman gişeler bozuk. Kime başvurmak anlatmak gerekiyor.
bende ogs aleti var simdi ama takmam ben bunu arabaya hiç okutmasam hep ceza yazsa illaki bakiyeden düsücek demi ?
illallah ettirdi beni bahçeşehirin ıspartakule gişeleri vede akbatıya cıkan esenyurt gişeleri sürekli birinden biri okumuyor ama aldırmıyorm artk nasısa hgs varsa yazmıyor ceza .
tabi arada kontrol etmek lazım
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf
1881 - 193∞
picantoda benden onceki sahibinden 108tl hgs borcu gozukuyor mail attım satış tarihi itibari ile olanlar sizi ilgilendiriyor dediler içim rahat![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben geçen hafta karşıya gectim dönüşte köprüden hgs alırım dedim unuttum2.köprüden normal bir hızla gectim ne alarm öttü ne ekranda kaçak geçiş yazdı. Yanımda arkadaşım vardı abi çok şanslısın falan dedi ama inanmadım.
1 haftadır hergün kontrol ediyorum hala bi ceza falan yok. Sizce geçtiğim gişede bir problem olmuş olabilirmi baya baya bedavamı geçtik acaba![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Bugün itibariyle otomatik ödemeye bağlı ve bu bağlamda içinde devamlı para olan hgs ye son 12 ay için 25.784 TL ceza çıkarttılar.
şehirdışı yok sadece istanbul içi geçişim 3.6TL (çamlıca kurtköy gişe ve dönüşü toplam) Hesapta devamlı para var plakaya kayıtlı hgs .
Aradım incelemeye aldılar . Bankada otomatik ödemede sorun da yok oda kontrol edildi ...
Resmen Gasp bu ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hgs nin sistemini ayıkamadm bende abi benim calıstıgım sirkette bitane connect var var mesela sürekli hgs cezası geliyor ama araç bırak sehir dışını ilçe dısına cıktıgı 1-2dirilgilenen kız bıktı sildirmekten cok benzer bir plaka var bizim plakaya onun cezasını bize kitleyip kitleyip odetmeye calısıyorlar
1881 - 193∞
3 yıldır ogs'yi cama yapıştırmaya üşendiğimden kimlik gösterir gibi gösterip geçiyorum gişelerden, daha dün yapıştırdım habere bak....
iyi ki gördüm konuyu da araçları kontrol ettim, tüm arabalarda ceza çıktı ve hepsi yanlış. Aradım hgs müşteri hizmetlerini ulaşılmıyor, bende mail attım. Umarım cahil cüheyla bir ekip yoktur karayollarında da mailleri açıp okumayı ve cevap vermeyi biliyorlardır.
şimdi yeni bişey alıcak olsak o ogs nin aletinden alma şansımız var mı hala yoksa sadece o hgs stickerını mı alabiliyoruz
Her hafta başı ve sonu Mersin-Tarsus arası git gel yapıyorum henüz hiçbirinde kesmesi gereken tutarı yazmadı ya girişi okuyor çıkışı okumuyor yada tam tersi.Hepsinde ötüyor alarm ekran da hep kaçak yazıyor kimi zaman 9,99 tl kimi zaman 107,25 yazıyor.Siteden sorguladığımda kesmesi gereken 1,80 krş tutarını kestiğini görüyorum.Ne cins bir sistemdir bu hala anlayamadım.
okumaması yada görmesi problem degil adına kayıtlıysa normal ücretini alıyor. tabi normal şartlarda arada bir kontrol edin yinede
buarada diğer bir olayıda yazıyım bilmeyenin bilgisi olsun. babamın aracını kontrol ettim 2 ay once falandı 2-3 tane ceza var .benimki aynı Buğra abinin kredi kartına otomatik baglı olunca babamında oyledir diye aradım hemen,meger otomatikte degilmiş ve içinde para yokken gecmiş tabi babamda unutmus ve ondan cezaya kalmıs 200 lira bekliyor simdi odemeyi![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)