siparis verdık bakalım nasıl bır urun ama customdan saglıklı olucagı kesın dıye dusumekteyız
siparis verdık bakalım nasıl bır urun ama customdan saglıklı olucagı kesın dıye dusumekteyız
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Ben 2 senden beri Ta-Technix markali coilover ve amortisörleri satmaktayim ve kendi aracimda da kullaniyorum. cevremdeki herkeze de asiladim ve kullaniyorlar. 50 bg lik aractan 440 bg lik araca kadar genis bir yelpazeye satmis bulunmaktayim. Simdiye kadar da hic bir sikinti ile kimse karsilasmadi
yukarda yazilanin aksine cin mali degildir.
alman TÜV belgesini almis, kaliteli ve ARGE si bulunan bir firmadir. Sonucta adamlar Alman.
sadece yaptiklari mali üretip üretip satmiyorlar, ayni ürünü gelistiriyorlar
Direkt distribitörü degilim, ama Ürünü distribitör oldugum Firma üzerinden aldigim icin, 1 Yil da garanti vermekteyim. 1 yil icinde üründe sikinti olursa, 1 e 1 degisim garantisi verebilmekteyim.
cok pahali malin en iyisi olucak veya tam tersi ucuz malin kötü olucak diye bisey yok.
Yumsaklik sertlik ayari yok. Olan modelleri de mevcut, fiyatlarida ona göre diger markalar gibi daha fazla
Serttir, konforlu degildir ama kesinlikle sanayi isi coillerden kat ve kat daha iyidir ve güvenlidir
TÜV belgesi ilede muainede sorunla karsilasmazsiniz
kendi cekimim olan bir resim. karsilastirma icin
![]()
Polo GTI owner
bu coılden kullanan arkadaslar basıklık konusunda tereddut edıyorum foto paylasırsa sevınırım
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Ben kullanıyorum, arka tarafta bi lakırtı yapmaya başladı bu aralar sebebini çözemedim. Onun haricinde sert bir süspansiyon ama ben yay+oem amortisör kombinasyonundan geçtiğim için çok farkettirmedi bana. Ama yol tutuş olarak arabam çağ atladı diyebilirim.
.
bende tanerden ta tecnix aldım. gayet memnunum . herkes sert demiş ama benim arabada inanılmaz konforlu. tabi şöyle bir durum var köprülerde arabanın içinde oturmak mümkün değil![]()
En düşükte sanırım burada, tel çekimi adam gibi resmini bulamadım.
Gerçi bu halinden eser yok şimdi..
Can benim arabada vardı bin istediğin zaman o aksam gördün 5 cm basikti dahada basabiliyorum
Bence parasına gore cok iyi basiyo en dipteyken evet sert ama en azından yapma coiller gibi vurmuyo ses yapmiyo bence parasını fazlasıyla hak ediyo
Bu arada arabamı kaldırdım ayar yapmak için iki tarafta eşit yuksekliteydi
Arkadaşımın yapma coilini ayar için kaldırdık araba dıştan basiklik olarak aynı ama amartisor üzerinde biri 3,5 biri 6 cm aşağıda şaşırmıştım
Bence ta technix alınabilecek en guzel ve ucuz coillerden
C R M performance
Arkadasımın leona aldık abiside yazmıs zaten (onur_s) bizi sasırttı o paraya bu konfor ve yol tutuş insallah bi sıkıntı cıkartmaz uzun vadede .
buddyclub kullanıyorum aracımda. xyz bir baska arkadasta var, k-sport baska bir arkadasta var sonuç olarak yumuşak coilover yok emin olabilirsin
arakadaşlar ta technix marka coil almak var niyetimde nasıl bir markadır toledoya takacam jantlarıda 16 yapacam acaba nasıl düşer,bir sıkıntı yaratır mı? sertmidir çok
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Ben siparis verdim merakla bekliyorum bakalim nasil dusucek umarim cok cok sert degildir