arkadaslar bu fırmanın turkıye distributoru varmı bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım sormamdakı amac coılover sıparısı verıcem turkıyede yok ıstedıgım araca ama bu fırmanın kendı sıtesınde var
arkadaslar bu fırmanın turkıye distributoru varmı bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım sormamdakı amac coılover sıparısı verıcem turkıyede yok ıstedıgım araca ama bu fırmanın kendı sıtesınde var
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
izmir srk shoptan aldık bayagı malzeme vardı stokta serkan beyle görüşürseniz bilgilendirir.
Ben şahsen Ta technix coiloverı beğenmedim. Bir araçta kullandım custom coilden daha sertti kütük gibiydi resmen.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ana Sayfa - The-Tuning / Taner Hamdi Erbay Tuning Ürünleri a sipariş verebilirsin,
sahibi Taner...
güvenilirdir..![]()
Loading...
Ksport kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim fiyat olarakta üzmez.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
can abi sertlik yumuşaklık ayarı yoksa sakın hiç alma ben kullanıyorum yol tutuşu virajlar falan harika ama çok sert biraz bozuk bi yolda gitmek zulüm oluyor
bu arada sedan veya hb e12 lerle aynımı yürüyen aksam tsportun ?
ta-technix'in spor yay+spor amortisör kombinasyonlar nasıl acaba? aracıma sadece bu şekilde üretimleri var. coilover yok. fiyatıda 260 euro. benim aracımın orjinal 4 amortisör fiyatını neredeyse bulmuyor kargosu kdv si.
http://www.tatechnix.de/tatechnix/gx...g-35-25mm.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)