Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı
Gecmis olsun Mehmet, yasadiklarin gercekten uzucu. Bir suru emek harcandi, bircok insan icin bir kac kelimeden ibaret olan ama esasinda inanilmaz bir cesaret isteyen kimi modlamalariniz oldu bu projede.
Yanliz gordugum kadariyla konu alttan alttan Peak Garage'a saplama konusu haline geliyor, gerek yok buna, guzel gozukmuyor, arkadaslar sizde buna mahal vermeyin.
Benim bir cikarim ya da kazancim yok Peak'ten, ama neden nicin nasilini yazmadan boyle ince ince ama aslinda herkesin gayet iyi anlayabildigi sekilde saplama yapan mesajlari cok uygunsuz buluyorum.
Ha sen konu acarsin, anlatirsin kendi agzindan boyle boyle soyle soyle diye, diger tarafta anlatir budur budur sudur sudur diye konu acikliga kavusur ama bu sekilde tek tarafli ince ince mesajlar dezenformasyondan oteye gitmiyor.
Varsa denecek birsey direk soyleyin, hem mevzu cikmasin hem ufaktan mesaj vereyim yapmayin, acik olun.
Lutfen bana "ben boyle birsey demek istemedim" deme, amac bu olmasaydi bile yazinin sonuna aracin garaj degistirdigini belirten bir cumle ekledigin zaman konunun buraya gelecegini bilmen gerekirdi.
Tekrar gecmis olsun, Turkiye'nin en guclu atmosferik s2000'inin bu kadar kisa surelerde kirilmasindan inan mutsuzluk duydum.