STP Nickli Üyeden Alıntı
Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi :) bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali :) Burda suclu hepmi kullanici :) mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye