User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
257 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Siz olsanız?

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönlün hangisinden yanaysa onu yap içinde kalmasın, bu saatten sonra standart arabayla mutlu olabileceğini sanmıyorum. Zaten Savaş abi yapacakmış, senin için sadece arabanın çıkmasını sabretmek kalmış. Allah yüzünü güldürsün dostum, istediğin gibi olacak inşallah.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emek, para ve hayallerin boşa gitmesi üzücü.. bende sc taraftarıyım. s2000 de keyifli ve daha az sorunlu olacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sc doymak için iyide bu sefer rollde atmo yürüyen hedef ve segmentindeki araçlarla deneme sansı azalıyor ki mehmet arkadasımızı roll seven birisi diye biliyorum
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekara karı boşamak kolay demişler....

ben bütün yorumları okudum okumayada dewam ediyorum ama , bence yaşadığın bu tecrübelerden sonra aşırı besleme mantıksız s2k da ...

okuduğum kadarıyla e92 m3 war aklında , bence hiç düşünme derim o yola girme konusunda..

nacizane fikrimdir

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atalarımız ne demiş zararın neresinden dönersen kardır.

bence daha fazla ugrasma bu araçla turbo sc vs. ya filtre,egzoz,headers falan ufak bıseyler yap bin(ki onlar asla senı kesmıyecektır hep bi kaşıntı olacaktır) yada sat daha hızlı olan ama daha az uzecek bır araç al.turbo işine falan girdiğin zaman kendi rekorunu kendın yenılersın sadece 200 e mal olan s2000 maliyeti 250 leri bulur..

bu durum maddi olarak üzmeyecek dersen bile biyerden sonra aracın o kadar yatması psikolojik olarak insanın moralini bozuyor (misal benim aracım harcanan para biyerde sineye çekilir fakat aracın o kadar yatması gece rüyalarıma girerdi rüyamda arabayla gezerdim)

nacizane fikrim daha fazla zorlama ne beynini ne cebini nede güzelim arabayı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekara karı boşamak kolay demişler....

ben bütün yorumları okudum okumayada dewam ediyorum ama , bence yaşadığın bu tecrübelerden sonra aşırı besleme mantıksız s2k da ...

okuduğum kadarıyla e92 m3 war aklında , bence hiç düşünme derim o yola girme konusunda..

nacizane fikrimdir

Yahu dostmusunuz düşman mı adamın ağzı yüzü yanmış zaten eğlencelik bi MİNİ si var bin ştandart ştandart ya yaz geldi işte

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muştu sende typrr konusundan akladın, suç sendr değilmiş
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muştu sende typrr konusundan akladın, suç sendr değilmiş
    kanku iş aklanıp paklanmak değil onun üzüntüsü yetti zaten

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mehmet önceliklen geçmiş olsun. Şu an başına gelenleri en iyi anlayan benimdir sanırım. Benimde contam yandı. Conta değişti. Araba hazır dendi gittim. Araba hazır değildi. Ayara çıkıldı yatak sardı. 1.5 sene sonra tekrar araba hazır dendi bu seferde rodaj sonrası ilk gazlamamda yatak sardı. Ben olayın üstüne gittim. Fotoğrafları foruma koydum. Sorunun rektifiyeciden kaynaklandığı çıktı ortaya. Şu an 5000-6000km yaptım hiçbir sorunum yok çok şükür. 3 kez motorun gitmiş yazık değil mi emeğine parana? Bence uğraştığın işten kesinlikle vazgeçme. Yaptığın setup çok ciddi. Bu yolda devam et bence. Niye böyle diyorum çünkü yapacağın sc ve turbo setup ında da amaç rolling ise stock motor bir yerde yetmeyecek. O zaman gene para harcayacaksın. Amaç kıyasıya yarışmaksa her zaman kafan ağrır demedi deme. Ben 1 senedir başıma gelenlerden sonra araç denemeyi çok önemsemiyorum. Ben aracımı çıkardığımda gazlayıp zevkimi alıyormuyum ona bakıyorum. Sende öyle yap diğer türlü yapacaksanda sinirlerini aldır bence
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali Burda suclu hepmi kullanici mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayfalarca yazılmış okumadım ilk sayfaya hitaben yazıyorm

Mehmet cok geçmiş olsun çok üzüldüm,bazılarımızın yıllarca biriktirmeye çalıştıgı parayı zevkine gönlüne göre harcarken şansszılk mı desek aksilik mi kısmetsizlik mi desek kaybetmişsin, zevkinide alamamışsın. Yerinde olsam bu aracı ilk seçenekdeki gibi kullanırım. yarın yine yüklediğinde aksilik olur bişi olur bu sefer pişmanlıgın daha fazla olabilir diye düşünüyorum. bazen şansı tutmayınca tutmuyor insanın, Hem madden hemde manevien kayıbın var . Hırsla v.s. karar vermemeni öneririm.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben dbs nin herseyini tek adama teslim ettim.polish motor herseyi ile savas ergul'e.1 karının 1 tane kocasi olur derim hep.ben sadece setup icin gerekli nevale topladim.buyuklerimden oneriler aldim nevale icin.ve sonunda dogru kisilerle guzel sonuc aldik.bir olay ilkinde olursa normal dersin ikincisi olursa tesaduf ucuncusu istikrardir derler.ben allah ne araba nasip ederse etsin gidecegim ustamda sabit.ins bu sefer diledigin gibi olur.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali Burda suclu hepmi kullanici mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye
    Ozelden yaziyorum cevabi.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla geçmiş olsun abi. Olayın pek içinde değilim ama maddi ve manevi çok üzmüş anladığım kadarıyla bu araba. s2000 çok şık bi araç yeni motoruyla yazda geliyor üstünü açıp efil efil gezmek olurdu benim tercihim. Varsa gücüm bunun yanında yarışlara sokacak daha ucuz yollu hızlı bi araç yapardım.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozelden yaziyorum cevabi.
    Bekliyorum

otimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet gecmıs olsun suankı ruh halının nasıl oldugunu az cok tahmın edebılıyorum.
    baslanan ısı yarım bırakmak ınsana koyar emınım ama bır ısı yaparken talıhsızlıkler pesını bırakmıyorsa bence en kıssa yoldan kesıp atmak lazım bence maddıyat yerıne gelır ama manevıyat ınsanı cok yorar bırdaha yapsan gaza basarken yıne kabus gorucekmıyım dıye aklından gecırıcen allahın hakkı 3 dür 4. yu zorlama bence

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu arkadaşlar merak ettim de...motor yaptırma,rektifiye,yazılım gibi işlemlerimizi yaptırdığımız adamlar belli.bu kişilerden zaman zaman kaynaklanan sorunlarda belli...sorum şu,sorun yaşayıpta karşısında muhatap bulanınız oldumu ?yani evet ben hata yapmışım kardeşim avansı çok açtım cortadı.yatak eğzantirik v.s boşluğu iyi ayarlayamamış olabilirim v.s..gibi suçu hatayı kabul eden bir usta üstada hiç denk geldinizmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzerinden çıkan motor çöp mü peki ? toparlanmayacak şekilde mi kırıldı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)