User Tag List

Sayfa 3/14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
257 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Siz olsanız?

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin Mehmet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AH abii ah su an maddelerı saysam sana sen bıle dudak bukup gıdersın yanımdan hırs yaptım bu araba kosucak İnşallah Allah nasıp eder bu sefer..

Kanka en buyuk hayalım rollıng sonrası eve araba ıle donmek su hayalım bı gerceklesse bırakıcam rollıngı...
    yol yakinken don bu sevdadan gel pistten arabayla donuyoruz

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bütün olay gazkelebeği yüzündenmi ? aşırı bi bilgim yok s2000lerle ilgili ama dünyada s2000 yükleyen tek adam sen değilsindir abi bence iyi bi araştırmayla yurtdışındakiler gazkelebeği sorununu nası çözmüş bulunabilir.

bide şuanki gazkelebeği sorunu neden oluyor ? turbo veya sc yapınca olmicakmı ?

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin Mehmet
    amin abi ..

Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bütün olay gazkelebeği yüzündenmi ? aşırı bi bilgim yok s2000lerle ilgili ama dünyada s2000 yükleyen tek adam sen değilsindir abi bence iyi bi araştırmayla yurtdışındakiler gazkelebeği sorununu nası çözmüş bulunabilir.

bide şuanki gazkelebeği sorunu neden oluyor ? turbo veya sc yapınca olmicakmı ?
    Yok kaz kelebeğini çözduk onla alakası yok sadece onu ornek olarak yazdım..

s2000 ı ılk kez yuklmeyle alakası yok ucundede dıkıs tutmaması garıp kardeşim sadece.
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sandık motoru tak arabanında üstünü aç gez

Ondan sonrada 1 tane 106 yap vur kırbacı gitsin maksat atmosferik araçlarla gazlayıp zevkini çıkarmaksa 106 bu işin sonu hem ucuz parçası hemde kendisi ucuz

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşaoğlu sc kitini takar 10numarada yürütür hazır sandık motor almısken süper olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sandık motoru tak arabanında üstünü aç gez

Ondan sonrada 1 tane 106 yap vur kırbacı gitsin maksat atmosferik araçlarla gazlayıp zevkini çıkarmaksa 106 bu işin sonu hem ucuz parçası hemde kendisi ucuz
    Abı bızım kalmız honda satmak olmaz Savaş abı keyfımız getırdı yerıne yarın bı sandığı atalım ustunede ınsallah abı ılk senı alıp yanıma gezıcem arabayla cevırmeye gırmeyı bıle ozledım ..mk ..
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun , diğer forumda takibe başladığımda çok heyecanlanmıştım...
    kolay değil tabi bu kadar demoraliza olduktan sonra yeniden başlamak, bence turbo öyle yada böyle sorun yaşatır, sc daha sıkıntısız ona nazaran ...
    ama tawsiyem f/h/e...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paşaoğlu sc kitini takar 10numarada yürütür hazır sandık motor almısken süper olur
    Bu saatten sonra suphe yok

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Yerinizde olsam eğer üzerindeki blok kullanılabilir durumdaysa bir eg f20 yapıp s2000 e de tekrar ısınabilmek adına keyifli bir rodaj (ki kastettiğim pazar günü eşinizi/arkadaşınızı alıp ayvalığa ayvalık tostu yemeye gitmek gibi bir rodaj) sonrası keyif aracı yapardım.
    Mayıs için kendinizi çok şartlamadıysanız Eg konusunu da s2000in rodajı sonrası ve içinde bulunduğunuz psikolojiyi atlatıktan sonra başlamanızı tavsiye ederim.
    Allah tekrarını yaşatmasın, hakkınızda hayırlısı olsun.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam, sandık makıneye bolton yapılabılecek NA olarak (egzantrık ,ıtb,hafıf kasnak setı, sanzıman vs) herseyı yaparım. yol tutus ıcın en dıp ne varsa onlarıda yaparım.pıst gunlerınde zamanın dıbıne kasarım. rollıngın sonu yok moruk. ha bu onerıyı neden verıyorum ıcınde kalıcak yoksa bu araba onu esgecersem ya bı gtr al yada e92 m3

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarim emek ve harcadiginiz paranin karsiligini,sinir stres sahibi olmadan baska bir projeyi basariyla bitirip alirsiniz.
    Bunca olaydan sonra tecrubelerinizin ve icgudunuzun sesini dinleyerek hareket edin,her manada....

Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu denli sıkıntılar yaşadığını bilmiyordum valla çok geçmiş olsun . Bence en mantıklı seçenek 1.nci filtre ve header ı koyar kendi halimde devam ederdim

Bunu yapsan aklın aşırı beslemeye gider bence , o yüzden 2.nci seçeneği seçerdim arabayı kırmayacak sanada moral bozukluğu yaratmıycak güçlerde s2k gayet keyifli olur 2.nci seçeneğe ekliyceğim tek şey kilitli diff. olurdu o kadar . sc + lsd çok keyifli olur bence .

Hakkında hayırlısı olur inşallah , kolay gelsin
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam adam uzunda sen niye gerizekalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UNAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Yerinizde olsam eğer üzerindeki blok kullanılabilir durumdaysa bir eg f20 yapıp s2000 e de tekrar ısınabilmek adına keyifli bir rodaj (ki kastettiğim pazar günü eşinizi/arkadaşınızı alıp ayvalığa ayvalık tostu yemeye gitmek gibi bir rodaj) sonrası keyif aracı yapardım.
    Mayıs için kendinizi çok şartlamadıysanız Eg konusunu da s2000in rodajı sonrası ve içinde bulunduğunuz psikolojiyi atlatıktan sonra başlamanızı tavsiye ederim.
    Allah tekrarını yaşatmasın, hakkınızda hayırlısı olsun.
    O bıraz fantezı su an amaç gunukte bınebıleceğim sevebıleceğım bır arac yapmak benımkı

Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam, sandık makıneye bolton yapılabılecek NA olarak (egzantrık ,ıtb,hafıf kasnak setı, sanzıman vs) herseyı yaparım. yol tutus ıcın en dıp ne varsa onlarıda yaparım.pıst gunlerınde zamanın dıbıne kasarım. rollıngın sonu yok moruk. ha bu onerıyı neden verıyorum ıcınde kalıcak yoksa bu araba onu esgecersem ya bı gtr al yada e92 m3
    Alıcak malzeme kalmadıkı daha moruk bu surecte beklerken sureklı bıseyler aldım artık bınemedıgım arabaya malzeme almaktanda sıkıldım..

Bunca para harcayıp halen daha standart bınmek cıdden benı sınır sahıbı yapıcak su an bır blok daha alıp dısardan onu doldurucak galıba yarısa kadar yetıstırebılmek barı o zmana kadar standart motorla bınıp arabya ısınıyım..

Eğerkı buna bınebılseydım su ana kadar su an e92 deydım ama olmadı sundakı hevesımı daha atamadım ınsallah bu sefer olur ne dıyım..

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarim emek ve harcadiginiz paranin karsiligini,sinir stres sahibi olmadan baska bir projeyi basariyla bitirip alirsiniz.
    Bunca olaydan sonra tecrubelerinizin ve icgudunuzun sesini dinleyerek hareket edin,her manada....
    son joker hakkım zaten bu sefer ınsallah olur daha dıycek bısey gellmıyor aklıma sadece ofkeyle hareket etmemeye çalışıyorum..Allah herkesın gonlune gore versın..

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun , bolt on sc diyorum bende..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu denli sıkıntılar yaşadığını bilmiyordum valla çok geçmiş olsun . Bence en mantıklı seçenek 1.nci filtre ve header ı koyar kendi halimde devam ederdim

Bunu yapsan aklın aşırı beslemeye gider bence , o yüzden 2.nci seçeneği seçerdim arabayı kırmayacak sanada moral bozukluğu yaratmıycak güçlerde s2k gayet keyifli olur 2.nci seçeneğe ekliyceğim tek şey kilitli diff. olurdu o kadar . sc + lsd çok keyifli olur bence .

Hakkında hayırlısı olur inşallah , kolay gelsin
    Kilit var zaten şu anda şoyle bı ıkı hafta arabaya bınsem muhtemelen yenıden sabır sahıbı olurum hıc bınememk kasıyor adamı..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıcak malzeme kalmadıkı daha moruk bu surecte beklerken sureklı bıseyler aldım artık bınemedıgım arabaya malzeme almaktanda sıkıldım..

Bunca para harcayıp halen daha standart bınmek cıdden benı sınır sahıbı yapıcak su an bır blok daha alıp dısardan onu doldurucak galıba yarısa kadar yetıstırebılmek barı o zmana kadar standart motorla bınıp arabya ısınıyım..

Eğerkı buna bınebılseydım su ana kadar su an e92 deydım ama olmadı sundakı hevesımı daha atamadım ınsallah bu sefer olur ne dıyım...
    herseyde bı hayır vardır olmuyosa olmuyodur yenı carelere bakmak en guzelı,her daım senın bu arabadan bı soguklugun olur dıye dusunuyorum cok sınır harbı yasattı cunkı sana. en heves ettıgın sey su setuptı olmadı.sc turbo felan derken rollde zaten ısler zorlasıo yıne cok para harcaman lazım bılıosun, bence daha bu arabaya harcama yenı bısı al onun keyfıne bak

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sipercırcır +1

Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mod listesinde göremedim afedersin , aslında konuya anket eklesen görsel olarak daha rahat edebilirsin . Açıkcası bunca S2k seven kişinin görüşünü bende merak ediyorum
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam adam uzunda sen niye gerizekalısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)