User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
257 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Siz olsanız?

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan sona okudum, ben olsaydım ya arabayı yakmıştım ya da kendimi atmıştım bir yerden, ciddi sabır varmış, takdir ettim. Şahsi fikrim bu kadar olumsuzluk varsa, ve sürekli bir şeyler yanlış gidiyorsa o araçta bir kadersizlik var ya da araçla sizin yıldızınız mı barışmadı artık adını siz koyun. Sandık motoru koyar, üstünü açıp Bodrum Side yapardım keyifli keyifli, sonra satar başka araçlara yönelirdim. Olmuyorsa kabul edip yola devam etmek lazım bence, ısrar edip bu kadar masrafı tekrar tekrar yapmak, bile bile yanlış ata oynayıp 6lıyı tuttumaya çalışmaya benziyor.
    öyle işte.

06 vp-eth 320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Degisiklikte huzur vardir. Eger soguduysan stock sekilde sat ve yeni bi proje ciz bence gecmis olsun :/
    http://i45.tinypic.com/2qnmy2u.jpg

Dynamic Stability Control of drıft spec yes >>>>

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SC yap, Gokhan abiyle didişin durun

en başından zaten yapmalıydın bnce mehmet..

Gördüğüm en hızlı atmosferik s2000'di senin aracın, aynı şekilde yapabilirsiniz belki ama yine kırılırsa kafana sıkarsın. Bnce bunca emeğe ragmen hala içinde s2000 düşüncen varsa SC iyidir..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kesene bereket ALLAH daha cok versin.Olmusla,olmuse care yok.
    Fikir soruyosan eger madem sifir sandik motor getirttin koy kenarina onu.Suan ki bloguna sc tak.
    Gene kirilirsa motor,sc`yi komple sandik motoruna takarsin.

Eger suan ki blogun hic kullanilmicak haldeyse gene direk tak sc`yi ilk baslarda 0.5 basarsin max olur biter 0.6-0.7 ileride max basincin olur.

Dertsiz basim,agrisiz disim.
    Kisacasi

filtre-egzoz zevk vermicek ne yaparsan yap.
    - K -

________
    Dr.Ecu

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin gonlundekini cok iyi biliyorum. Atmosferik kosturmak ama safe kosturmak. Sana tavsiyem armosferik kosturman ama alt bloğa dokunmadan. Herseyi kapak seviyesinde tamamlaman halletmen. Onda bile en iyi ustaya en dogru setupla gitmen. Yurtdisinda yaklasik 1.5 senedir sadece bu egzantrik olayini arastiriyorum bu arabada. Alt bloga girip lift degerleri cok yuksek olan asiri yuksek sıkıştırmali asiri agresif egzantrik takip rahat uyuyana rastlamadim. Nedense bu arabada egzantrik ve sıkıştırma olarak stage 2 ustune cikip da senin benim gibi gunluk kullanim yapana da hic rastlamadim. Benim kullandigim egzantriklerin stage 3' unu bedava verecekler alan yok. Stage 2 stoklari uretildikten hemen sonra 3 gunde tukeniyor ama stage 3' une bakan yok.

Birak araban 3 boy geriden gitsin ama gitsin. aksam kafani yastiga koydugunda rahat koy.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam aşırı besleme yapar en sorunsuz kit hangiyse, araştırmışsındır biliyorsundur zaten yeterince. kafam rahat binerim. std filan binebileceğini sanmıyorum
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam kafayı yerdim sanırım.. Gene sabır yada mecburiyet Geçmiş olsun
    JoYTeaM

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle SC. Herkez bilir ne kadar SC'ci olduğumu. Makinayı öldüren şey genelde devirdir. Atmosferik S2000 yapıcam desen alt bloğa ellemeyip sadece kapak bile yapsan güç almak için devir dönmen gerekiyor. Makinayı kıranın güç olduğunu düşünmüyorum.

O yüzden stok kesici devri ile Rotrex yada benzeri bir centrafuge tipi SC ile sorunsuz bin gitsin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı sat uğraşma canını sıkma değmez ben böyle durumlarda 3 hak tanırım 3 kere problem çıkarırsa yollarım Evo'yu sırf özgün İzmir'e çok az geliyor diye sattım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek hobbymız bu bundanda yuzumuz gulmuyor ne yapalım abı bu sefer ınsallah olur

Dedıgımı kımse yanlış anlamasın bana her seferınde kullanıcı hatası muhabbetı yapıldı

Yiğit le cok surtusmemız oldu o DBS yı yaptı kendı maşallah ıp gıbı gıdıyordu okuz gıbıde gazlıyordu ondan sonrada tahmınım 4-5 el degıstırdı be herkes gazlamak ıcın aldı o arabayı ve her zamanda kondısyonu yerındeysı Allah tekerıne tas degdırmesın daha nıce km ler yapar ınsallah...

Ama bız toplam 4 motorda 5000 yapamadık ..mk
    Çok geçmiş olsun benimde başıma benzer problem geldi,
    boş yere turbo büyüttürdüm boş yere yazılıma para verdim ,araba 1 ay istanbulda yok yere kaldı,,ondan önce de 1 sefer arabayla gittim bi gittiğimde 1 lira+yakıt,diğerinde yaklasık 3 milyar +yanan uçak bileti ,bir keresinde araba yapıldı diye uçak bileti alıp yakmak istemediğim için boşuna gidip gelmem,sürekli farklı arayıslar,yok yere yakıt parası verdim ,toplam orada da 3.5 milyar temiz gitti.Yazılıma boş para verdim,5 tane yazılım denemişimdir,bunların ikisine para verdim 800 lira tekine verip arabayı yeni aldığımda yaptırdıgım yazılımı çöp ettim.Üstüne 800 liranin 1.5 katı fiyatına başka yazılım yaptırdım.
    Şu an stok biniyorum.Arabamı seviyorum şu an hiçbir sıkıntısı da yok ip gibi,ama bu yaz satacağım,bu sebepten değil.Olsa da satacaktım.size de eğer varsa s2000 den daha mantıklı bir araç tavsiye ederim ben sizin yerinizde olsam daha o arabayla ugrasmam hazır sıfır motor da gelmiş veririm.Benim de arabama suç atıldığı oldu arabada sorun var denildi.Öyle oluyor..
    size de tekrar geçmiş olsun,o paralara e92 m3 alıp binerdiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet sat sen s2000 i gel e92 alalım sana en temizi
    Only Flying is Better...

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun abi oncelikle..

İlk SUS yaptıgında beri bir problemdir yasayıp gıdıyorsun Rabbim insallah birdaha yasatmaz istedigin gibi zekini alırsın.

Fakat neden hep maddı ve manevi yasadıklarından sonra hep terslıkler olduktan sonra o oyuncuyu degıstırmedın? Her seferinde aynı kartı oynadın?
    Tek sende degıl olan sıkıntılar belkı bızım duymadıklarımızda var.Yazık degılmı alın terınıze heyecanınıza zamnınıza.En iyi olsun dıye gunlerce uykusuz kalıp calısmak en ıyı parcaları almak paraları yatırmak belkı daha onceden bu oyuncuyu degıstırseydın hersey farklı olabılırdı.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman kasa kazanır..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet kardeşim ne desem bilemedim.

Geçmiş olsun senin s....kin sağolsun. Kusura bakma ama rahat batmış. Paran var
    Allah daha çok versin. Belli bir bütçe ile girişseydin de bu durumda olsaydın.
    Her şeyde bir hayır vardır. O yüzden siktiret. Arabayı boğazına gırtlağına kadar
    doldurmak (Bu nasıl bir deyimse) bence boş işler bunlar. Harbi söylüyorum.
    Belki yaş ile alakalı ama benim düşüncem bu. Bugün değil ama belli bir zaman
    sonra bu arabalara harcadığımız her kuruşa acıyacaksınız. Bakınız: SOMEONESPECIAL

Bana kalırsa ilk seçenekteki gibi filtre ekzost bile takmadan bin arabana efendi efendi.
    Dediğim gibi senin canın sağolsun. Sıkma canını. Allah başka sıkıntı vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman kasa kazanır..
    aynenn öyle tuning sektörünü ayakta tutuyoruz

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun Mehmet, yasadiklarin gercekten uzucu. Bir suru emek harcandi, bircok insan icin bir kac kelimeden ibaret olan ama esasinda inanilmaz bir cesaret isteyen kimi modlamalariniz oldu bu projede.

Yanliz gordugum kadariyla konu alttan alttan Peak Garage'a saplama konusu haline geliyor, gerek yok buna, guzel gozukmuyor, arkadaslar sizde buna mahal vermeyin.

Benim bir cikarim ya da kazancim yok Peak'ten, ama neden nicin nasilini yazmadan boyle ince ince ama aslinda herkesin gayet iyi anlayabildigi sekilde saplama yapan mesajlari cok uygunsuz buluyorum.

Ha sen konu acarsin, anlatirsin kendi agzindan boyle boyle soyle soyle diye, diger tarafta anlatir budur budur sudur sudur diye konu acikliga kavusur ama bu sekilde tek tarafli ince ince mesajlar dezenformasyondan oteye gitmiyor.

Varsa denecek birsey direk soyleyin, hem mevzu cikmasin hem ufaktan mesaj vereyim yapmayin, acik olun.

Lutfen bana "ben boyle birsey demek istemedim" deme, amac bu olmasaydi bile yazinin sonuna aracin garaj degistirdigini belirten bir cumle ekledigin zaman konunun buraya gelecegini bilmen gerekirdi.

Tekrar gecmis olsun, Turkiye'nin en guclu atmosferik s2000'inin bu kadar kisa surelerde kirilmasindan inan mutsuzluk duydum.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni çok iyi anlıyorum benzer durumlar benimde başımdan ep3 varken geçmişti. Önemli olan bu işleri yavaş yavaş sindire sindire yapmak para harcarken zamanı güzel kullanabilmek zevk için yapılan işlerde acele iş ne yazık ki hüsranla sonuçlanıyor. Yapılan herşeyi kontrol ederek ölçerek tartarak yapılan örnekleri inceleyerek yapmak işi daha güzel bir hale getiriyor.Bence s2000 atmosferik olarak yüklenmeye şahsi olarak pek müsait değil. ERL işin içinde yoksa şayet... Zaten adamlar 2 litreden çıkaracağı gücü çıkarmışlar filtre headers eksoz beyinle keyifli işin içine internal girdimi s2k da çok iyi düşünmek hesap yapmak lazım. K serisi de kullandın gördün sonucu...

Şahsi fikrim illa ki tune edecem diyorsan turbo..Ama uzun vadede kullanacak şekilde projelendirmen ve tasarlaman. Motora harcayağın paranın bir kısmını yürüyen ve şanzumana harcarsan pistte çok daha keyif alırsın.

Boost Projects » Turbo S2K

örnek olarak
    US Performance

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En uzun mesajlardan bırı olduğu için bunu alıntı yapmak ıstedım oncelıkle çok sağol..

Şu an en buyuk sıkıntı atamadım ıcımdekı hevesı bu benı kahredıyor adam gıbı kımseyle gazlamadım bıle hee araba yapsaydı sole bı 10k km o zman derdımkı omru budur zaten hep gazladım ve doydum..

Typerım 3000 km de kol cıkardı 3500 4000 devırde
    s2000 in yolda kaldığı km lere bakarsan benı dahada ıyı anlayabılırsın ..mk bi araba 110 km de yatakmı sarar yanı bı yerde bı kopukluk var tahmınım bu sefer bu kopuklukları duzeltıcez ınsallah, kanatsız ucak yapmıyoruz bence bu kadarda zor olmamalı duz mantık guduyorum..

2,2 krank aldık amaç cok devır donmeden makınenınde canını almadan her yerde guc uretmek kı Ozgunun dynoda 277,5 hp aldık bence cıdden guzeldı ıkı kez yatak sarınca halı ıle krank cop oldu ucuncusunde f20 krank ıle topladık yıne olmadı ılk setupa aıt tek vıdeo var z4m ile denemem onu ben bıle ızlemedım daha, ızlesenız muhtemlen hak verırısınız o her devırdekı ataklığı ve gucu bu sefer doğru adımlarla acele etmeden tekrar sağlamak amacım..

Şu an eleımde bir sandık motor var Honda dan aldığım bırde ekstra blok aldım sıfır boş, onuda bu ılk setupı tekrar yapmak ıcın, o yapılırken en azından arabaya bınip belkı stres yapmıyo olurum..

Herkse ayrı ayrı teşekkurler başka araç alsamda buna kıtlendıım ıcın gozum hep bunda, piste gıder stres atarım yada eğlenmek için gazlarım dıye mını aldım ama bu ıtne araba ağır basıyor o yuzden bende düşünmedim değil Bilal abının aracaı ama su elımdekı yarım iş bı bıtsın kafasındayım ki o araba o paralara bedava..

mehmet gercekten cok uzuldum dıyecek bırsey yok hevesini alamamıs olmak emınkı canını sıkan taraf ztn harcadıgın parada gozun olsa bastan harcamazdın ama harcamısken canını alamamak uzuyor ınsanı haklısın..

alttaki arkadasın yorumunuda alıntı yaparak bırsey yazmak ıstedım..arac o kmlerde yatak sarıyorsa tahmınımce avans,fazla ısı vb sorunlar yoktur..3 kere ust ustte pompa hatasıda yapılacagını zannetmıyorum..buyuk ıhtımal bosluklar ılgılı sorun olmustur dıye tahmın edıyorum ama taaa bu kdr uzaktan ınternet basından ulkemızde o kadar usta varken yaptıgım yorum ne kdr mantıklı bende bılmıyorum her zaman soylerım usta vıda sıkar,torklar ıs bence rektrefıyede bıtıyor..usta kendı kendıne element uydurup kıtapta yazanın dısında bır kuvvetle sıkamaz torklayamaz..yatak bosluklarının olması gereken deger aralıkları bellı,onada yorum yapamaz..ulkemızdekı rektefıye sektorunun basarısı asıl tartısılması gereken konu bence..yurtdısındakı rektefıye fırmaları ıle ulkemızdekı rektefıye fırmalarını bır tutamayız arac yaptırmadan once ustaya sorulması gereken soru rektefıyecıne kefıl mısın? arac bu kmlerde yatak sarıyorsa ve fatal bır hata yapılmamıssa rektefıye dısında sorumlu aramak yanlıs olur bence..arabayı saglıklı yapan %10 usta %10 parca %30 tuner ise %50 rektefıyedır bence...

bos blok alıp devam etmeyı dusunuyorsan yurtdısında balans ıslemını yaptırıp burda toplatmanı tavsıye ederım..erl bır rektefıye fırmasıdır,bızım ustalarımızdan farklı bır sekılde torklama yaptıklarını dusunmuyorum ama bızım rektefıyecılerden farklı balans,bosluk vs kullandıklarına emınım..karar ve yorum senın...

her arabasında sorun yasayan ustasında hata arıyor belkı haklılar ama bazende haksızlar ustalarında ellerinden birsey gelmeyen durumlar olabılıyor..sonucta muhendıs vs deıller..ulkemızde x fırmasında sorun yasayıp y fırmasına gıdenler oldugu gıbı aynı y fırmasında sorun yasayıp aynı x fırmasına gıdenlerde mevcut nasıl bır denklem ben cozemıyorum x fırmasımı ıyı y fırması mı? bazılarına gore x bazılarına gore y...bazılarına gore kullanıcı hangı fırmaya gıderrse gıtsın aklındakılerı eksıksız bır sekılde uygulatabılıyorsa onemlerı kendısı belırleyıp ustanın mudehale edebılecegı konuları mınımuma ındırıyorsa her fırmada basarılı olabılır bu denklemı cozen olmadı henuz daha uzun bır surede cozulmez gıbı

Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmiş olsun abi oncelikle..

İlk SUS yaptıgında beri bir problemdir yasayıp gıdıyorsun Rabbim insallah birdaha yasatmaz istedigin gibi zekini alırsın.

Fakat neden hep maddı ve manevi yasadıklarından sonra hep terslıkler olduktan sonra o oyuncuyu degıstırmedın? Her seferinde aynı kartı oynadın?
    Tek sende degıl olan sıkıntılar belkı bızım duymadıklarımızda var.Yazık degılmı alın terınıze heyecanınıza zamnınıza.En iyi olsun dıye gunlerce uykusuz kalıp calısmak en ıyı parcaları almak paraları yatırmak belkı daha onceden bu oyuncuyu degıstırseydın hersey farklı olabılırdı.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e92 m3 turbo s2000 veya sc s2000 keyfini vermez!!!bu işlerlerden hevesini almadan e92 m3 alma derim. bu yaşadıklarına rağmen canın sc veya turbo yapmak istiyorsa..olanağında varsa yap gitsin derim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)