User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
257 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Siz olsanız?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkut oda bir hatan var gibi geldi bana

S2K pompa ile 11k devir dönen NA

10K dönen turbo K serisi ve F serisi setuplar mevcut ve bunlar fazlası ile kesicide gidiyorlar

Stock S2K nın NA olarak yüklense dahi yatak sardıgını hiç görmedim

ne zaman motor içine girilip işin içine rektefiyeci girse ozaman saran gördüm
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

10K dönen turbo K serisi ve F serisi setuplar mevcut ve bunlar fazlası ile kesicide gidiyorlar

f20c de onu test etme lüksüne sahip olamadım 11k falan yani digital bi saatde basıncın düştüğünü görüp hala kesicide de kalmadım sararmı diye de beklemedim düşme beni rahatsız etti uyarma gereği duydum gönül rahatlığıyla 9+k da kesicide kalın diyemem kimseye

söylediğine tamamen katılıyorum çok fazla yatak saran s2k var nerdeyse hepsinin motoru daha önce açılmış
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm konuyu okudum , hakkında hayırlısı olsun

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet abi geçmiş olsun.Yaşadığını yaşamadım ama anlıyorum o durumu arabaya para dökmüşsün heves etmişsin belki çocuk gibi sevinmişsin,ama işte sorun çıkınca böyle insanın içine oturuyor.Evet,evet bilirim o hissi içinde kalan hevesi iyi bilirim.Çok geçmiş olsun.Umarım bundan sonraki setupında sorunsuz biçimde uzun km'lerce binersin.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f20c de onu test etme lüksüne sahip olamadım 11k falan yani digital bi saatde basıncın düştüğünü görüp hala kesicide de kalmadım sararmı diye de beklemedim düşme beni rahatsız etti uyarma gereği duydum gönül rahatlığıyla 9+k da kesicide kalın diyemem kimseye

söylediğine tamamen katılıyorum çok fazla yatak saran s2k var nerdeyse hepsinin motoru daha önce açılmış
    Leblebi gibi bahsettigimiz devirler tr sartlarinda rektefiyecilere kalin geliyor gecen senelerde bir arac gordum bmw e46 320i..bi baktim ustanin elinde bir kumas alttan birseyler yapiyor..hyrdir dedim yanastim napiosu usta dedim yatak fitilliyorum dedi o ne dedim yataklarda sorun var motoru acmadan yatak degistiriyorum dedi bende de typer vardi o ne is usta benim aracinkide boyle degisirmi sorun cikarmadan ustunde degistirmeye kalkilir mi dedim..hasta misin erdem onun dondugu devirle bunun ki bir mi dedi

Bizim rektefiyecilerin acaba kac tanesi birakin 10kyi +8k devir donen motor gormustur?? Mikrobalans uygulayabilen firma var mi trde? Kullandiklari makinelerin bakimi sentesi vs hangi zmn araliklarinda degisiyor? Tekrar soyluyorum ustaninda elinden gelenlerin siniri var

Adamlar yurt disinda ayni tork anahtari ile 5 tane motor torklamiyor ilk gunku performansi vermez diye..bizi. burda ustalar dukkan acarken bir aliyor tork anahtari jant bijonu sikarken motr toplarken ayni anahtari kullanan bozulana kadar elinden dusurmeyen ustalarda mevcut ama sen eline alirsan yeni tork anahtari al usta bunla torkla dersen bunun ble onune gecilir..aslinda kullanicinin bilincli olup ustayi yonlendirmeside bazi sorunlari ortadan kaldirablir

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helaaaaal kim tutar seni be Adamsın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akıllara şu soru geliyor hemen yapanlar nasıl yapıyor ?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali Burda suclu hepmi kullanici mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye
    Ya stp gelmiş burada abuk sabuk yorumlar yapiyorsun. Olayın ne içindesin a.k ne dışındasın. Sadece *** atmak olsun diye şu mesajı yazmışsın.

Benim aracımda Peak garajda yapıldı ayarınıda özgün yaptı kesiciden çıkarmıyorum arabayı hiç birşey olmuyor. Yada peak garajda yapılan ve pistlerde yürüyen bir ton arabada var hangisinde problem var.

Mehmet bence biraz şanssız. İşler bazen kötü gitmeye başladımı durduramıyorsun boka sarıyor.

Bugün mehmette serdar ustada yanyana geldiler durumu konuştular zaten. Mehmet kesinlikle serdar ustaya senin yüzünden oldu bu demedi. Mehmetin tek sıkıntısı sorun yaşadığı zamanlarda Serdar ustanın ona 'ben çalışan motoru açmam' demesi oldu sanırsam bugünki konuşulanda oydu.

Herkes kendi kafasına göre konuşuyor. Birisi diyor araç yatak sardı bugün incelendiğinde yataklarda problem yoktu. Herkes bir aradayken konuşulan şey enjektörlerin yanlış bağlanması ve boş kalmasından oluşan problemdi.

Bunuda orada herkes kabul etti. Bu enjektörde peak garajda takılmamış. Hadi birde bu açıdan bakalım olaya.

Serdar usta mehmete biraz ilgisiz kalmış mehmette bu olaya çok alınmış. Aralarında geçen muhabbeti bilmediğim için yorum yapmıyorum yapamamda hakkım bile yok.

Ama senin yaşının kat ve kat fazlası kadar bu adamın motor yapmışlığı var. Serdar ustanın işçiliğini sen hiç bir şekilde tartışamazsın bile.

Bu işler riskli işler ben mehmetin yerinde olsaydım atmosferik gırtlak dolduracağıma turbolardım şahsen.

Ama mehmet bence zor olan yolu seçtiki zorda başarırsa diğerlerinde çok daha başarılı olacağını düşündü.

Ben mehmetin yaşadığı şeyleri EVO X de yaşadım dikiş tutmayacağını anladığımda anında aldığım fiyatın %30 zararına sattım. Ama geriye dönüp baktığımda keşke pes etmeseymişim diyorum.

Olabiliyor böyle şeyler ama şuanda gayet mutluyum. Ha araç ileride kırılır mı? Varsın kırılsın daha hard bir setup yaparım. Yine denerim.

Kısaca ortalığı sikiştirmeyin a.k. Ne çok seviyorsunuz insanların üzüntüleri üzerinden prim yapmaya.

Mehmet bu arada geçmiş olsun kardeşim. İnşallah şuanki düşündüğün setupunda dilediğin başarıya ulaşır mutlu olursunda yaşadığın olumsuzlukları unutursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helaaaaal kim tutar seni be Adamsın
    Tut brakma beni..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya stp gelmiş burada abuk sabuk yorumlar yapiyorsun. Olayın ne içindesin a.k ne dışındasın. Sadece *** atmak olsun diye şu mesajı yazmışsın.

Benim aracımda Peak garajda yapıldı ayarınıda özgün yaptı kesiciden çıkarmıyorum arabayı hiç birşey olmuyor. Yada peak garajda yapılan ve pistlerde yürüyen bir ton arabada var hangisinde problem var.

Mehmet bence biraz şanssız. İşler bazen kötü gitmeye başladımı durduramıyorsun boka sarıyor.

Bugün mehmette serdar ustada yanyana geldiler durumu konuştular zaten. Mehmet kesinlikle serdar ustaya senin yüzünden oldu bu demedi. Mehmetin tek sıkıntısı sorun yaşadığı zamanlarda Serdar ustanın ona 'ben çalışan motoru açmam' demesi oldu sanırsam bugünki konuşulanda oydu.

Herkes kendi kafasına göre konuşuyor. Birisi diyor araç yatak sardı bugün incelendiğinde yataklarda problem yoktu. Herkes bir aradayken konuşulan şey enjektörlerin yanlış bağlanması ve boş kalmasından oluşan problemdi.

Bunuda orada herkes kabul etti. Bu enjektörde peak garajda takılmamış. Hadi birde bu açıdan bakalım olaya.

Serdar usta mehmete biraz ilgisiz kalmış mehmette bu olaya çok alınmış. Aralarında geçen muhabbeti bilmediğim için yorum yapmıyorum yapamamda hakkım bile yok.

Ama senin yaşının kat ve kat fazlası kadar bu adamın motor yapmışlığı var. Serdar ustanın işçiliğini sen hiç bir şekilde tartışamazsın bile.

Bu işler riskli işler ben mehmetin yerinde olsaydım atmosferik gırtlak dolduracağıma turbolardım şahsen.

Ama mehmet bence zor olan yolu seçtiki zorda başarırsa diğerlerinde çok daha başarılı olacağını düşündü.

Ben mehmetin yaşadığı şeyleri EVO X de yaşadım dikiş tutmayacağını anladığımda anında aldığım fiyatın %30 zararına sattım. Ama geriye dönüp baktığımda keşke pes etmeseymişim diyorum.

Olabiliyor böyle şeyler ama şuanda gayet mutluyum. Ha araç ileride kırılır mı? Varsın kırılsın daha hard bir setup yaparım. Yine denerim.

Kısaca ortalığı sikiştirmeyin a.k. Ne çok seviyorsunuz insanların üzüntüleri üzerinden prim yapmaya.

Mehmet bu arada geçmiş olsun kardeşim. İnşallah şuanki düşündüğün setupunda dilediğin başarıya ulaşır mutlu olursunda yaşadığın olumsuzlukları unutursun.
    benmı prım yapıcam? neyden prım yapıcam? olmayan bırseyımı soyledım yalanmı attım uydurdummu? senın araban olmus adına cok sevındım emeklerının karsılıgını almıssın ALLAH tekerıne zeval vermesın ınsallah...

aman yaa kımın arabası kırılıosa kırılsın cokta umrumda... benım ustalarım bellı ne yaptırırsam ıkı garaja emanet ederım arabamı ıkısınden otesı benım ıcın yalan... ılgı alaka arkadaslık dostluk samımıyet cıddı tunıng bılgısı detay ınce ıscılık Fedo Garage ve Savas Motorsports ALLAH onlardan razı olsun...

selametle son yorumumdur...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benmı prım yapıcam? neyden prım yapıcam? olmayan bırseyımı soyledım yalanmı attım uydurdummu? senın araban olmus adına cok sevındım emeklerının karsılıgını almıssın ALLAH tekerıne zeval vermesın ınsallah...

aman yaa kımın arabası kırılıosa kırılsın cokta umrumda... benım ustalarım bellı ne yaptırırsam ıkı garaja emanet ederım arabamı ıkısınden otesı benım ıcın yalan... ılgı alaka arkadaslık dostluk samımıyet cıddı tunıng bılgısı detay ınce ıscılık Fedo Garage ve Savas Motorsports ALLAH onlardan razı olsun...

Selcuk dbs yi ilk aldigimda honda radar diyordun sende simdi savas abi diyorsun insanlar yanlislardan dogrulari goruyor zamanla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk dbs yi ilk aldigimda honda radar diyordun sende simdi savas abi diyorsun insanlar yanlislardan dogrulari goruyor zamanla
    honda radar seref abı kendı yaptıgı zaman ıyıdır gozum kapalı emanet ederım ama bellı olaylardan sonra seref abı motor toplamamaya basladı , onun toplamadıgı motorda ıse yaramaz yıgıt efsane adamsın hemen bı yerden bırseyler bulup aman hemen gıydıreyım modundasın

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan yigit ne adamsin ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Savaşada gittim esnaflığını ve adamlığını çok beğendim çokda severim. İşçiliğide bilgiside iyidir ama onun iyi olması diğerlerini kötü yapmaz.

Amerikada drag araçları yapiyorlar 1000 küdür hp lik. ve bu araçlar şaha kalkıyor. Oww nasıl gidiyor yapan ustaların ellerine sağlık diyip duruyorsunuz bir video izlediğiniz de.

Yanlız o motorların ömürleri 700 - 800 KM oluyor. Ne oluyor burada Usta beceriksiz mi oluyor?

Türklerin modifiyede anlayışı biraz değişik. Darton gömlek aldım ömürlük binerim mantığı var çok kişide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle gecmiş olsun , bu saatten sonra satman kesinlikle saçmalık olur; o kadar ugrasmışsın para dökmüşsün istediğini alamamışsın ve şimdide yeni motor almşsın ufak ufak stock motor f-e-h başlayarak ilerde flashpro vs bikaç daha değişiklik yaparak keyfine bakmalısın ..aşırı besleme konusundada sc den öteye gecmemeni öneririm..

sıfır motor hayırlı olsun ,bol şans..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savaşada gittim esnaflığını ve adamlığını çok beğendim çokda severim. İşçiliğide bilgiside iyidir ama onun iyi olması diğerlerini kötü yapmaz.

Amerikada drag araçları yapiyorlar 1000 küdür hp lik. ve bu araçlar şaha kalkıyor. Oww nasıl gidiyor yapan ustaların ellerine sağlık diyip duruyorsunuz bir video izlediğiniz de.

Yanlız o motorların ömürleri 700 - 800 KM oluyor. Ne oluyor burada Usta beceriksiz mi oluyor?

Türklerin modifiyede anlayışı biraz değişik. Darton gömlek aldım ömürlük binerim mantığı var çok kişide.

bahsettıgın 700 800 km gıden araclar lımıtın lımıtınde yapılıyor sonucta normal o sekılde km kadar kullanılması, burdakı konuyla verdıgın ornegın alakası varmı sımdı? bızım yaptıgımız aracların en azından 20 30 bın omru olmalıkı bırseye benzesın deılmı? mısal stlegalın ıntegrası 2.5 bar ustu guclerle 35bın km kadar gıttı tahmını hp sı 800 lerde aracıyla. bu tarz olmalı okadar para harcanıyor edıyor. usa ıle kıyaslamak yanlıs olur amac farklı tumden. amacı sadece yarıs kosup delı bı sponsorluk destegıyle araba yapmak deıl buradakılerın.

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun.Yanliz degilmisiz 5 kere yatak sarmasina ragmen inatla toplamaya devam edioyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsettıgın 700 800 km gıden araclar lımıtın lımıtınde yapılıyor sonucta normal o sekılde km kadar kullanılması, burdakı konuyla verdıgın ornegın alakası varmı sımdı? bızım yaptıgımız aracların en azından 20 30 bın omru olmalıkı bırseye benzesın deılmı? mısal stlegalın ıntegrası 2.5 bar ustu guclerle 35bın km kadar gıttı tahmını hp sı 800 lerde aracıyla. bu tarz olmalı okadar para harcanıyor edıyor. usa ıle kıyaslamak yanlıs olur amac farklı tumden. amacı sadece yarıs kosup delı bı sponsorluk destegıyle araba yapmak deıl buradakılerın.
    Ya istersen 150.000 harca 200$ lık yağ pompası bi yağlamayı kessin bak ne oluyor. Bu olaylar birazda şans. 100K km lik araç yaparsın bakarsın 120K gider bakarsın 2K km de motor kırar. Tamamen şans.

Mühendisler uzay gemisi yapıp uzaya yolluyor. Bu uzaya %99 çıkacak demiyorlar, diyemiyorlar yıllar boyunca o %1 lik çıkamama olasılığı üstünde çalışıp onu 0 lamaya calışıyorlar.

Modifiye de şans işi. Aynı parçalarla aynı 2 aracı toplayan ustayı baz aldığında bile biri motor kırarken diğer ömürlük olabiliyor.

AEM 0 selenoid aldım araç için bozuk çıktı ya misal. Yenisini sipariş edelim dediler EVC 6 taktım güvenemedim bir daha. o %0.1 bozuk çıkma olasılığına güvenemedim.

Mehmet S2000 e bir s2000 parası harcamış ama enjektörlerinden birisi gevşek kalmış oynuyodu erdem video çekmiş. Halbuki sıkmışlar ringinide takmışlar ama gevşemiş. Kötü şansın önüne geçebiliyor musun. Bilalle Özgün takmış enjektörü, hayır atıyorum Muratta taksa gevşeyebilir.

Yine diyorum kötü şans.

Bkz: Murphy Kanunları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya istersen 150.000 harca 200$ lık yağ pompası bi yağlamayı kessin bak ne oluyor. Bu olaylar birazda şans. 100K km lik araç yaparsın bakarsın 120K gider bakarsın 2K km de motor kırar. Tamamen şans.

Mühendisler uzay gemisi yapıp uzaya yolluyor. Bu uzaya %99 çıkacak demiyorlar, diyemiyorlar yıllar boyunca o %1 lik çıkamama olasılığı üstünde çalışıp onu 0 lamaya calışıyorlar.

Modifiye de şans işi. Aynı parçalarla aynı 2 aracı toplayan ustayı baz aldığında bile biri motor kırarken diğer ömürlük olabiliyor.

AEM 0 selenoid aldım araç için bozuk çıktı ya misal. Yenisini sipariş edelim dediler EVC 6 taktım güvenemedim bir daha. o %0.1 bozuk çıkma olasılığına güvenemedim.

Mehmet S2000 e bir s2000 parası harcamış ama enjektörlerinden birisi gevşek kalmış oynuyodu erdem video çekmiş. Halbuki sıkmışlar ringinide takmışlar ama gevşemiş. Kötü şansın önüne geçebiliyor musun. Bilalle Özgün takmış enjektörü, hayır atıyorum Muratta taksa gevşeyebilir.

Yine diyorum kötü şans.

Bkz: Murphy Kanunları

enjektor gevsek takılmıs ve hava alıyor olabılır fakat o yuzden kırılacagını dusunmuyorum. afr gercekten cok fakıre cekıyor anlasılması 5 sanıye surmez..tabı kı sehir halinde olduysa ve bır anlık dalgınlık kırabılır fakat ılk takıldıgında hava alan enjektor rahat anlasılıyor..

arac yatak sarmadıgına gore sorun nedır belli oldu mu? yanı detonasyon mu,fakır mı kalmıs?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)