ford çakması olabilicek bir benzerlik yokki st deki ortak blok ve bunun gibi ortak parçalar dışında
ford çakması olabilicek bir benzerlik yokki st deki ortak blok ve bunun gibi ortak parçalar dışında
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
iyiliği elbet ortada ama ne bilim bir cok önemli noktasının ford olarak kullanılması itici geliyor insana halbuki düşünürken s60 r 2.3 t5 r waoow oluyor adam sağlam karizma gibisinden
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
sana şöyle söylemeliyim inanılmaz bir araçtır 2.3 için söylüyorum sahibi kabul etmesede çok ünlü bir type r ı 1 boy geriden başlayıp 2 boy önde alacak kadarda hızlıdır dstc varsa bir impreza ile ortak haraket edersin koltuk ısıtma hafıza vs herşey vardır sadece az dardır yanal olarak geniştir diz mesafesi arkada azdır ancak bir volvocu dışında dokunuldu ise rezil eder seni yolda kalırsın.
otomatik vitesi sıkıntıdır ben daha önce indirdim çok ta aracınkini topladım.
hala içindedir kendi aracım e ünlü tayyara 2 boy önde sunrooftan başparmakla okey işareti verme keyfide yaşatır uzun yolda hız sabitlemede. parasına göre 2 3 kat fazlasıdır.
insan yakıstıramıyor işte volvoya fort falan850 t5lerde wrmı ford tarafı peki
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Arkadaş ne Ford'muş yahu. Tata tarafından üretilmiş bir motor değil ki bu kadar eğreti dursun Volvo'da.
Panamera'da VW orijinli dizel motor var, Yeni Mercedes A serisi 1,5 dci motor kullanıyor (ki bu motor bloğuna Dacia Loganda da rastalamak mümkün) vs.
Bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)