User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Bilgisayardan anlayan yardim edebilir mi?

sfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorunu bende yaşadım casperlarda hastalık sanırım içindeki bir parçanın ömrü bitiyor 50 tl gibi rakamlara yapıyorlar zaten o parça değişince de monitör sıfır gibi oluyormuş ömür olarak iki yıl garanti verdiler

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorunu bende yaşadım casperlarda hastalık sanırım içindeki bir parçanın ömrü bitiyor 50 tl gibi rakamlara yapıyorlar zaten o parça değişince de monitör sıfır gibi oluyormuş ömür olarak iki yıl garanti verdiler
    Casper markasına özgü bir durum değil , belirli çalışma saatleri var monitörlerin , dolunca başlıyor arızaya ..
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer hem masaüstünde hem laptopta aynı problemi veriyosa monitördendir görüntü kablosu soketli ise görüntü kablosunu değiştirip dene değilse tamirci yolları taştan
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Monitoru goturdum tamira kaan abininde dediği gibi florasanı bozulmuş.80 lira kadar tamir ücreti verdi.

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konu bulmuşken ben de birşey sorayım, konu sahibi arkadaşın müsaadesiyle

hp serisi laptop almıştım ve garanti süresi bittikten sonra alet benden bu kadar dedi,
    aldığımda içinde yedekleme Cd'si yoktu ve benim yapmam gerekiyordu ama yapmamıştım.
    arkadaşa verdim yapamadım dedi, Software ile ilgili bir sorun yanlış hatırlamıyorsam.
    1 senedir dolapta o hâli ile duruyor,
    sorum alet Almanca, Türkiye'de Türkçe Windows attırayım diyorum astarı yüzünü geçer mi?
    burada elektronik tamir işi gereksiz,değmiyor ve yaptıracağına yenisini al daha mantıklı ki ben de öyle yaptım.

şimdiden teşekkürler

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konu bulmuşken ben de birşey sorayım, konu sahibi arkadaşın müsaadesiyle

hp serisi laptop almıştım ve garanti süresi bittikten sonra alet benden bu kadar dedi,
    aldığımda içinde yedekleme Cd'si yoktu ve benim yapmam gerekiyordu ama yapmamıştım.
    arkadaşa verdim yapamadım dedi, Software ile ilgili bir sorun yanlış hatırlamıyorsam.
    1 senedir dolapta o hâli ile duruyor,
    sorum alet Almanca, Türkiye'de Türkçe Windows attırayım diyorum astarı yüzünü geçer mi?
    burada elektronik tamir işi gereksiz,değmiyor ve yaptıracağına yenisini al daha mantıklı ki ben de öyle yaptım.

şimdiden teşekkürler
    Abi illa orijinal windows olsun istiyorsan eğer orijinal alıp kendinde kurabilirsin.

Yok kopya olsun,onu prog. yada eklentiler ile orijinal gibi yaparım dersen de,en yakın pc teknik servisine gidip yükletebilirsin.Format attırıcam dersen zaten yardımcı olurlar bu işe de en fazla 50 tl verirsin.Ankara'da olsaydın hallederdim ben.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim kasada olur ekranda olur o belli olmaz götür bi bilgisayarcıya yapsın versin eğer ekrandaysa 50 tl...

Benzeri olay benim başıma geldi, kasadan dediler kasayı yaptırmaya yolladım bişe yok dediler fuzuli para aldılar meğer sorun ekrandaymış bide ona para verdim..

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi illa orijinal windows olsun istiyorsan eğer orijinal alıp kendinde kurabilirsin.

Yok kopya olsun,onu prog. yada eklentiler ile orijinal gibi yaparım dersen de,en yakın pc teknik servisine gidip yükletebilirsin.Format attırıcam dersen zaten yardımcı olurlar bu işe de en fazla 50 tl verirsin.Ankara'da olsaydın hallederdim ben.
    bozulduktan sonra uğraşmadım gittim yeni aldım,ondan dolayı kendim kullanmayacağım.
    işe yarayacak kıvama gelecekse çok masraf yapmadan ona göre gelirken getirip yeğenlere vereyim kullansınlar diye düşündüm.

yazın gelirken getirseydim keşke ankaraya, unutmuştum tamamen
    2 hafta sonra sonra Bursa'ya gideceğim izine, eğer altıparmak çekirge civarlarında yer tavsiye edecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)