aynı sorunu bende yaşadım casperlarda hastalık sanırım içindeki bir parçanın ömrü bitiyor 50 tl gibi rakamlara yapıyorlar zaten o parça değişince de monitör sıfır gibi oluyormuş ömür olarak iki yıl garanti verdiler
aynı sorunu bende yaşadım casperlarda hastalık sanırım içindeki bir parçanın ömrü bitiyor 50 tl gibi rakamlara yapıyorlar zaten o parça değişince de monitör sıfır gibi oluyormuş ömür olarak iki yıl garanti verdiler
eğer hem masaüstünde hem laptopta aynı problemi veriyosa monitördendir görüntü kablosu soketli ise görüntü kablosunu değiştirip dene değilse tamirci yolları taştan
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Monitoru goturdum tamira kaan abininde dediği gibi florasanı bozulmuş.80 lira kadar tamir ücreti verdi.
hazır konu bulmuşken ben de birşey sorayım, konu sahibi arkadaşın müsaadesiyle
hp serisi laptop almıştım ve garanti süresi bittikten sonra alet benden bu kadar dedi,
aldığımda içinde yedekleme Cd'si yoktu ve benim yapmam gerekiyordu ama yapmamıştım.
arkadaşa verdim yapamadım dedi, Software ile ilgili bir sorun yanlış hatırlamıyorsam.
1 senedir dolapta o hâli ile duruyor,
sorum alet Almanca, Türkiye'de Türkçe Windows attırayım diyorum astarı yüzünü geçer mi?
burada elektronik tamir işi gereksiz,değmiyor ve yaptıracağına yenisini al daha mantıklı ki ben de öyle yaptım.
şimdiden teşekkürler
Abi illa orijinal windows olsun istiyorsan eğer orijinal alıp kendinde kurabilirsin.
Yok kopya olsun,onu prog. yada eklentiler ile orijinal gibi yaparım dersen de,en yakın pc teknik servisine gidip yükletebilirsin.Format attırıcam dersen zaten yardımcı olurlar bu işe de en fazla 50 tl verirsin.Ankara'da olsaydın hallederdim ben.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kardeşim kasada olur ekranda olur o belli olmaz götür bi bilgisayarcıya yapsın versin eğer ekrandaysa 50 tl...
Benzeri olay benim başıma geldi, kasadan dediler kasayı yaptırmaya yolladım bişe yok dediler fuzuli para aldılar meğer sorun ekrandaymış bide ona para verdim..
bozulduktan sonra uğraşmadım gittim yeni aldım,ondan dolayı kendim kullanmayacağım.
işe yarayacak kıvama gelecekse çok masraf yapmadan ona göre gelirken getirip yeğenlere vereyim kullansınlar diye düşündüm.
yazın gelirken getirseydim keşke ankaraya, unutmuştum tamamen
2 hafta sonra sonra Bursa'ya gideceğim izine, eğer altıparmak çekirge civarlarında yer tavsiye edecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)