başakşehir hakem heyeti istemedi, kredi hesap özeti, kırtasiyeden mavi kapaklı dosya ve dilekçe formu (hakem heyetinde formatı var) yeterli geldi
başakşehir hakem heyeti istemedi, kredi hesap özeti, kırtasiyeden mavi kapaklı dosya ve dilekçe formu (hakem heyetinde formatı var) yeterli geldi
Benim pederin şöyle bir durumu var. Garantiden 5-6 tane yüksek miktarlı, vakıfbankdan da 1 tane yüksek miktarlı kredi kullandı. Ödemelerde sorun olunca garantiyle davalık olundu ve garanti icra yoluyla parasını aldı. Vakıfbankın da kredisi halen devam ediyor. Şimdi biz bu iki bankadan da masraflarımızı alabilirmiyiz? Garantiden kullandığımız bütün krediler için, gerekli olan işlemleri tek tek tekrarlamamız mı gerekiyor?
İs bankasindan 1000 tl dosya masrafini tuketici hakem heyeti karari geldigi hafta aldim. Direk yatirdilar hesabima. Arkadasimin 1200 tl dosya masrafini mahkemeye verdi banka
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
PEKİ NEYE GÖRE vatandaşa yada bankaya veriyor mahkeme? yani baktıgı nokta ne bılen varmı?
BaYTaR MURO
bu konuda merak ettiğim bir şey var. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
son 10 yılda biri araç kredisi olmak üzere çok sayıda kredi kekmişliğim var. (ben ve eşim) hangi kredi hangi banka şubesinden hepsi belli. yalnız alınan masraf ve kredi miktarlarını artık hatırlamıyorum. araştırmamdan anladığım kadarıyla kredilerin çekildiği şubelerden her kredi için bir dekont alınması gerekiyormuş. bu nasıl bir dekont? banka görevlisi bunu anlar ve ilgili dekontu verir mi?
ayrıca her bir kredi için ayrı ayrı mı dilekçe vermek gerekiyor thh ne?
son bir soru mevcut ödemesi devam eden krediler de bu iade mevcut mu?
biraz uzun olduşimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar 6 adet kredi kullandım bunların hepsi ihtiyaç kredisi. Ama şuan iki tanesi devam efiyor diğer 4 krediyi vadesi dolmadan kapattm hep. Bunların masraflarınıda alabiliyorum dimi ?
Genel açıklama yapayım. Devam eden ve 10 seneye kadar olan bitmiş kredilerinizin dosya masraf iadelerini alabilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)