Bende böyle bir şey bekliyordum zaten özellikle bu son günlerde yaşananlardan sonra sesimizi çıkartmalıyız diye düşünüyorum.
Printable View
Bende böyle bir şey bekliyordum zaten özellikle bu son günlerde yaşananlardan sonra sesimizi çıkartmalıyız diye düşünüyorum.
Hangi gum hangi saat derseniz ben gelirim
Bizde orda oluruz ailecek :)
kesinlikle güzel olur
bende gelirim yer ve zaman soylenmesi yeterli
31 Mart Cevizlibağ Honda diyip bir zaman fikri atıyım.Siz ne dersiniz, herkese uyması zor sonuçta.
+ 1.......
hep destek, Tam destek...
drager duy sesımızı
Çok güzel fikir, tebrikler!!!
arkadaslar organızasyondakı en onemlı durumlardan bırısı bence herkes yoldakı gıdısıne dıkkat etmelı,yaani kimse gaz basmamalı,pati çekmemeli,ekstrem hareket yapmamalı, efendice bayraklarıyla tepkisini göstermeli.polisler zaten fırsat kolluyorlar, organızasyonu zora sokacak hereketlerde kımsenın bulunmaması lazım bu yuzden bence.lütfen buna dıkkat edelim,gaz pedalına hakim olalım.
yavuz abi şu konuyu okuyup el atsa..
Kesinlikle ne gerekiyorsa yaparım bende.
Bende biçok arkadaşımla birlikte katılırım
Yönetim bir el atsa su konuyada daha organize, baglayici ve planli bir hal alsak?
Eğer böyle bi organizasyon olursa 2 megane + 1 Tiguan + 1 golf 7 + 1 focus + 1 transpoter adamla geliyorum..
Lakin AKPolisler izin vermezler bize. ellerimizde Türk bayrakları varya o bakımdan.
İnanıyorum yaparız biz bu işi :)