....................
Printable View
....................
Geniş çaplı olması tamamen bize kalmış. Saat 2de slalom saat 4te yemek verilcektir vs düzenlenicek birşey yok çünkü, buluşma yeri saati yeter bizlere. :) Konu 3 sayfa falan ama burada durumu çok iyi arkadaşlar, arkadaslarımın forumlar sitelerinde fikri attık siyaset ve ardından tartışmalar oldu kilitlendi konular. Techturkey i bu konuda çok seviyorum.
[QUOTE=Armageddon;6729221]
Bizim yapmamız gereken özellikle milli bayramlarda tüm gücümüzle bu ülkenin kimin olduğunu göstermek olacaktır. Hepimiz bayraklarımızı alıp öncelikle 23 Nisan'da sonra 19 Mayıs'ta sokaklara dökülmeliyiz. /QUOTE]
Abi çok haklısın bu konuda. İnsanlarımızın çekinmesi konusundada çok haklısın fakat konu değişebiliyor,benim bu konularda yaşım hiçbirşey,görüşlerimi belirtirsem"onat" ın haklı olduğu yer uyuma durumu oluyor yinede,gelemeyebilir ama burada destek verebilir. Arkadaslarını bu konuya davet edebilir vs. Yinede kişinin kendi tercihidir. Kimsenin günahını almak olmaz. :)
acilen cumhuriyet mitingleri gibi kalabalık mitinglere ihtiyacımız var..
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...85880925_n.jpg
Nerde ne zaman bu konuda bir etkinlik olacaksa, bir kac gun onceden pm atarsaniz, arabama bayragimi takip seve seve gelirim...
Gökçen Kardeşim öncelikle fikirden ötürü tebrik ediyorum seni umarım katılım büyük olur çok ihtiyacımız var bugünlerde böyle organizasyonlara...
Evet arkadaşlar görelim nerde kalmıştık ?
Susturmak isteyenlere inat tam gaz devammm diyoruz maçası yiyen varmı ?
Teşekkür ederim ben sadece ne yapabilirim dedim, anladığım bir iş üzerine çevremde buna yönelik olduğu için,arabacıyız biz dedim e neden konvoy yapmıyoruz. Hemen uzun bir telefon maratonu onu ara bunu ara davet ettim :)
"Konu günceli" desem komik olur dimi. :eek:
.... Haftasonu yaklaşıyor havalarda güzel fotoğraflarınıda çekeriz bizim yavruların :)
İşte sizin vatan severliğiniz 4 sayfa kadarmış .
Getirildiğiniz durumu kendiniz görüp biraz ibret alabilirsiniz,illa ailenizden veya akrabalarınızdan şehitmi vermeniz gerekiyor bağırmanız için ?
Adamlara hakaret ediyoruz ama biz demekki bunu hak ediyoruz, halil ibrahim köse kardeşim dediği gibi
hak edildiğin şekilde yönetilirsin
bir etkinlik olursa gelebileceklerini söyleyen arkadaşların isimlerini ilk konuya liste gibi yazarsanız kaç kişi toplanacağını çıkarmış oluruz. ona görede kendi aramızda konuşup yola çıkarız. illa bir etkinlik liderine ihtiyaç yok. 2 araç olsa dahi ben gitmek istiyorum.
örnek olsun diye yazıyorum. aşağıdaki gibi veya benzer bir liste oluşturalım. daha sonra 31 mart yada başka bir tarihe bakarız.
gokcen / istanbul
Asil / istanbul
Cüneyt. / istanbul
serci / istanbul
ufuk_AEB / ankara
Ufuk / istanbul
Takipteyim nerde ve ne zaman olucağı bilgisini verirseniz seve seve gelmek isterim.
Öncelikle böyle bir girişimde bulunmandan dolayı teşekkür ederim ben seve seve gelirim. Organizasyon detaylarını eğer kesinleştiyse ilk mesaja eklerseniz daha mantıklı olur.
Yer - Zaman/Tarih - Katılımcı Listesi vs. şeklinde.
Kolay gelsin :)
Bende takipteyim seve seve gelirim.
8 nisan günü anlamlı olur değerlendirmek lazım .
Gün belirlendiğinde bayraklarım ile orda olmaya hazırım.
Konunun ilk mesajını düzenleyemiyorum. Gelicek olan arkadaşlarım konuyu takipte kalırlarsa sevinirim. Gelicek kişiler oradayım veya geliyorum demesi yeterli kabataslak katılım listesi oluşturalım.
Tarih 31 Mart Buluşma noktası cevizlibağ honda önünde toplanıyoruz.
http://i1132.photobucket.com/albums/...ps68768ceb.gif
valla bende gelirim