Ortalık gazlayan apaçilerle dolar....
Printable View
Ortalık gazlayan apaçilerle dolar....
Gecen sene baska bir forumdan duzenlemislerdi .florya belediye tesislerinde bulusup.valilik trafik subeden izinli bir etkinlikti sikintisiz olmustu.cevreden olumlu tepkiler almistik .. 2.yunus ve 2 trafik motorize ekip eslik etmisti.sehitlige guzergah sahilden vatan caddesinden devam edilmisti
güzel ve amaçlı bir organizasyon olur...katılmak isteyen ve tepki vermek isteyen çok kişinin çıkacağına inanıyorum.
ankarada da lazım +1
Biz ufak bi ordu gelmeye hazırız böyle bi organizasyon olursa..
bu arada..
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...91790750_n.jpg
organizasyonu yapacak tek kisi var.. "dragger"
yavuz abi duy sesimizi yap bisiler
Artık müsaade edeceklerini sanmıyorum .
benim fikrim nisan ayinin ortalarinda olması polisler ise bu tur organizasyonlarda destek veriyor 2009 yilinda edirnekapı şehitlige cok buyuk bi katılım oldu ve hic sorun olmadı
Bu saatten sonra böyle bir organizasyona bence izin vermezler, uzun uzun yazmak isterdim ama forumda bu tür konuların konuşulması uygun bulunmuyor haklı olarak.
eee noldu abiler yokmu elimizden tutan ?
Bugün bursada mitinge gitmek için yola çıkan adamların başlarına ne geldiğini biliyormusunuz ?
pkk nın bölücülerin propagandasını canlı yayın yapan kanalların bugün birden bütün canlı yayınlarını kestiklerini gördünüzmü ? şehitliğe gittiğimizde 1 yıl önceki süreç farklıydı şimdiki farklıydı,bütün araçlarını bağlarlar sizide balyozcu yaparlar yada ergenekon terör örgütü derler suçunuzu bilmeden 5 10 yıl yatarsınız sonra müebbet yersiniz oturun oturduğunuz yerde arkadaşlar .
Bu saygı konvoyunda sadece tek bir beden olucaz. Ben bunu bir vatan borcu olarakta değil artık ciddi bir şekilde vicdanım türk lük kanım oraya gitmemi söyliyor,kendimi kötü hissediyorum pislikleri gördükçe. Alırım bayrağımı edirnekapı anıtına koyar öperim. Yolda zorluk çıkarabilir ama şehitliğin icinde o bayrağı alıcak polisin orada terörist olması lazım. Yolda dikkatli bir şekilde 2 sıra halinde gidersek sıkıntı olucağını sanmıyorum. Bitirişde istiklal marşımızıda okuruz. Polis bir kuvvete baş vurursa bayrağı gösterip vur bakalım dersek tabiki bu iş orada biter. Onlarlada güzelce konuşuruz.
Ah arkadaşlar ah, korkunun ecele faydası yok.... Yarın öbür gün ülkeyi böleceğiz dediklerinde çok geç kalmış olacağız.... Şimdi hala elimizde imkan varken olabildiğince sesimizi yükseltmemiz lazım... Bizden asıl korkan onlar, o yüzden mhpnin mitingini engellemeye çalıştılar.... Ben bu ülkede kendi bayrağımla gezemeyeceksem ölürüm daha iyi, elinde paçavralarla miting yapan ......lara bırakmam bu vatanı, tek başıma kalsam bile!!! Ki şehitliğe gitmeye de bu ülkede izin verilmeyecekse bu ülkenin vay haline artık!!!
Üyeler: 9.451
bu kadar üye içerisinde 2 günde 3 sayfa yazı yazılmış. yazıklar olsun.
turbo hondalar atarlansa birbirine herkes yazar, birbirlerinin yalamalığını yapar. konu vatan olunca çıt yok... işte düşünün vatanın halini. türkiyenin en büyük otomobil platformunda kültürel seviyesi belli bir platformda, kişilerin önemseme seviyesi ortada. daha dencek birşey yok.
ankarada böyle bi yürüyüş falan olursa her türlü gelirim büyüklermizin el atmasını bekliyorum
İnsanlar çekiniyor.... Aslında herkes önemsiyor ama kimse birşey yapıp başını derde sokmak istemiyor... Tamam şehitlik ziyareti için çekinceleri anlıyorum, bir savaşta bile stratejik davranan kazanır, şu an beklemek mantıklı olabilir. Fakat şu andan itibaren görülmüştür ki ülke bölünme yolundadır (Diyarbakırdaki yaşananlar bunu apaçık göstermektedir) ve bunu engellemek bizlerin elindedir. Zaten o yüzden bir siyasi partinin mitingi kanun dışı yollarla engellenmeye ve katılımın az olmasına çalışılmıştır, bu demokratik bir yaklaşım diyemez kimse!!!.
Bizim yapmamız gereken özellikle milli bayramlarda tüm gücümüzle bu ülkenin kimin olduğunu göstermek olacaktır. Hepimiz bayraklarımızı alıp öncelikle 23 Nisan'da sonra 19 Mayıs'ta sokaklara dökülmeliyiz. Ben Ankara'da hem 29 Ekim hem 10 Kasım mitinglerine katıldım, biber gazı yedim gururla, ama Bursa nutkunu düşündüm hep.... Bu ülke bizim..... Daha sonra da sandıkta göstermeliyiz gücümüzü arkadaşlar... Adamlar nerdeyse apo denen .......yı meclise sokacak.. Yüce Türk Milleti heralde bunu yapanı sandığa gömecektir!
Bu yazım da siyasete girmez... Kurtuluş savaşı planlanırken de siyaset yapılmıyordu, vatan savunması söz konusu olunca olay biraz siyaset ötesi oluyor...
organizasyon yapılırsa kesinlikle oradayım.
Zaman belirlenirse çok iyi olur , bir de geniş çaplı bir şey olmalı.