Konu düzenlenebilir hale gelirse sevinirim. İlk mesajda da yer/zaman/katılımcı listesini paylaşmak isterim.
Printable View
Konu düzenlenebilir hale gelirse sevinirim. İlk mesajda da yer/zaman/katılımcı listesini paylaşmak isterim.
Yönetime mesaj attım. Gelicek olanlar kesin olarak oradayım veya geliyorum derse katılım listeside oluştururuz arkadaşlar.
etkinlik olursa gelirim diye arkadaşlar zaten olmuş ama kesinlik için tabii ki onay gerekiyor. ben 31 mart için müsaitim, eşim ve çocuğum ile gelirim.
Aynen onay için tekrar yazarlarsa güzel olur,pazar günü öğlen zaten,uyumaya vakit var,gezmeye vakit var, max 3 saat sürer :)
Bayrağımla birlikte 31 Mart'da orada olacağım.
Bir haraket saati belirlenirse gelecek arkadaşlar ona göre buluşma noktasına gelirler.
Hareket saatini yazmamışım :) 13.00 uygunmu arkadaşlar. 13.30 kalkış yaparız.
Paylaşalım bu arada.
Şehitlik konvoyu | Facebook
Ben de sadece bayraklarla donanmış araçlarla, taşkınlık yapmadan yapılacak bir organizasyonun kimse tarafından sakıncalı görüleceğini sanmıyorum. Daha o günlere gelmedik, gelmeyelim diye uğraşıyoruz. Yapılacak organizasyon bir protesto değil, bir şehitlik ziyareti...
Konu vatan ve şehit ise gerisi teferruattır hasta olurum,teyzemin görümcesinin cenazesi çıkar babamın amcasının oğlunun damadı hastanededir ,bunlar sıkıntı değil yeterki gelmek iste :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200967683257188
Abi zaten pazar günü milletin ne işi olabilir ki :)
Arkadaşlar gelicek kişiler lütfen burayı takip etsin yer zaman saat herşeyi belirttim ilk mesajlarda geliceğini söyliyen arkadaşlarda güncel olarak gelirim yazarsa veya facebook etkinliğinden geliceğini onaylasın :)
Edirnekapı şehitlik konvoyu | Facebook
aynen gelenler katılsın ve arkadaş listesine duyursun. ben duvarda yazdım gerçi ama unutmayalım yinede listeyi davet etmeyi
Edit ; ''borda Bereliler'' sayfasının yöneticisine mesaj attım bakalım paylaşırsa yararı olabilir
Konunun başlığı daha belirgin yazılıp,
İlk mesajda buluşma yerinin, hareket saatinin ve buluşma yerinin krokisinin yayınlanması konunun ciddiyeti açısından doğru olacaktır.
Konuyu açan arkadaşa adminlerin bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum.
Hepberaber güzel bir pazar günü geçirelim..
Çok iyi olur valla iyi fikir
Keşke facebookta sayfa açmasaydınız. Çok gereksiz insanlar geliyor. Saçma sapan hareketler.