Yahu adam belki satmayı düşünmüyor ? Sanki adam kaza yaptı diye kazasız diye birisine iteleyecek gibi konuşmayın...
Yahu adam belki satmayı düşünmüyor ? Sanki adam kaza yaptı diye kazasız diye birisine iteleyecek gibi konuşmayın...
Ama ben senin o mesaji alabildiğini hala sanmıyorum biliyomusun![]()
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
Sahibindende ne isi var o zaman?
Bu arada gecmis olsun umarim onemli bsy yoktur kimsede..
Bencekonu gereksiz degil ama son zmnlarda bole cok konu acilmaya baslandi haliyle her kaza goren solugu techtemi alio sorusu gelio akla
Bence kaza yapan araçlar başlıklı sabit bir konu açılsın yoksa her konuda aynı tartışmayı okumaya devam edeceğiz
standart arabalar paylaşılmaz tabii ki , nadir buluan spor araçlar paylaşılır bu kadar tartışmaya da gerek kalmaz..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
integralar satısta iken bircogu bilmiyorken plakadan surda söyle böyle kazalı deniliyor buda onun gibi olmus ama fark satılık olmaması
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
ayın 21' inde konmuş ilan.
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
2 gün önce açıp kaldırmadığı için olabilir? herneyse beni ilgilendirmez adamı savunmuş gibi oldu.. Bu arada fotoğraflarda iç açıcı değil daha önceden'de kazası olabilir, kazasızda yazmamış bence sakınca yok...
Bende bu kaza konularının acılması taraftarı değilim ya :S
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
ben böyle konuları kesinlikle destekliyorum. hatta bence Kazalı araba haberleri diye forum alanı bulunması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta 10k üyesi bulunan büyük bir platform ve bir çok insan araç almadan önce burada sorguluyor. özellikle modifiyeli arabaların temizini bulması gerçekten zor. o yüzden bu tarz konuları kesinlikle destekliyorum. Pertten çıkmış arabaları az hasarlı falan diye satmaya çalışan insanlar var ülkemizde.
birde bu tarz konulara bir kural getirilmeli. mesela biri eğer bu tarz bir konu açıcaksa mutlaka kendi çektiği plakanında gözüktüğü fotoğraf eklemeli.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
İntegralar kaza yapamıyormu ne gerek var bu konuyu buraya açmaya ?
Açarken ne düşündün samimi olarak soruyorum.
Aracı ümraniyede görüyordum ara ara sanayide..Orta yaş biri kullanıyordu hep çoluk çocuk ailece biniyorlardı..İnşallah birşeyleri yoktur, ayrı bir başlık altında bu tip konuarın paylaşılmasının daha faydalı ve düzenli olacağı kanısındayım.
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
Konu bence gayet yerinde.O kadar araba sorgulayn kişi ve konular varken bunların paylaşılması gerekli olduğunu düşünüyorum.Bir de şu dikkatimi çekti tepki gösteren arkadaşların yaşları 22 altı genelde bilerek falan mı yapıyosunuz?Admin gibi saçma konu yazacağınıza yorum yapmayın olsun bitsin
otomobil haricinde birsürü saçma sapan konu açılıyo arkadaş görmüş söylemiş alan kişide bunun lafına bakarak mı araç alacak ayrıyetten niye damga vursun zaten damgalı değiller mi?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şahsi fikrim şöyle düşünüyorum.
arac kaza yaptı ve gördünüz.Bu aracı soran olursa şayet dersiniz ki ben görmüştüm çekici üstünde kazalıydı..
Onun dışında böyle tek tek konu açarak araçları fişlemek doğru bi davranış değil..
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Ya evo s2000 olsa millet obaaa der adam integra dedi gunlerden c.tesi milletin isi gucu yok bosbosyaziyo , plaka sorarken bu iyimi degilmi derknsikinti yok adam konu acmis omu sikinti , amma dgru konu acam varmis forumda be pehhhhh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)