User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Benzin kalitesi ve vuruntu.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bizim kagithane opetten komsunun megane i iki kere enjektor tikadi.

Hepsi ayni yerden aliyor, nasil pisletiyorlar, birsey katiyorlar icine anlamiyorum, bence depo temizligi filan yapmiyorlar. Mazot olarak full den cok memnundum, simdi shell aliyorum. Ama yakin bir yer bulsam totalden alicam
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son bikaç haftadır arıza ışıgı flash çakmaya başladı. Hep shell'den alıyordum opet denedim ama halen ara ara yakıyor. Nereden alacağız düzgün benzin anlamadım gitti
    ☻/
    /▌
    / \

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzuuun zamandır (hatta aileden kalma alışkanlıktır 15-20 senelik) Nuhkuyusu Caddesindeki BP den alırım bende benzinimi kendi araçlarıma...
    eskiden Mobil di, mobilin istasyonları varken

BP Nuhkuyusu BP Türkiye'nin kendi yeridir, inanılmaz kalitelidir benzini de...
    BP Türkiye pazarlama müdürünün mail adresini bulup şikayetimle tüm istasyonun pompalarını yenilediler geçen yıl Yani feedback konusunda da iyiler adamlar

Onun dışında, genel olarak "FİRMALARIN KENDİ İSTASYONLARINDAN" benzin almanın her zaman daha doğru bir hareket olduğunu düşünüyorum...

tercih ettiğiniz firmanın web sitesinde bulunduğunuz bölgeye yakın kendi istasyonu olup olmadığını check edin, ve oradan alın derim...

Altunizade ve Koşuyolu Total, Totalin kendi yeridir mesela... DOCO Petrol olarak geçiyorlar...

Kullanıcı geri bildirimi olarak çevremdeki istasyon deneyimlerim;

Nato Yolu ( Bosna Bulvarı) OPET - İğrenç benzin ve mazotu vardır... Kesinlikle uzak durun, megane ın pistonunu eritmişliğimiz var
    Nato Yolu Shell ( Migros yanı) İnanılmaz berbat benzini vardır... AFR saatinin yarım puan fakire gittiğini bizzat gördük standalone beyinli bir arabada
    Kadıköy sahil petrol ofisi - leş ötesi benzini vardır...
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak opet ten hep alırdım fakat dolapdere opet den yakıt almaya başladığımdan beri başka yerden almıyorum maslak opetin benzininden dahi daha iyi en ufak bir vuruntu kesme vs yapmıyor maslak opetten aldım geçen gün gözle görülür fark vardı afr dahi değişti harbiyeden aşşağı inerken dolapdereye sağda otelin yanındaki opeti çevredekilere şiddetle tavsiye ederim yolumu biraz değiştirip dönmeme rağmen başka yerden yakıt almam daha
    Madem Dolapdere dedin, Dolapdere'deki Total istasyonunu tavsiye ederim. Hem Total'in kendi işletmesi hemde Bilgi Üni'de okuduğumdan SC'li S2000 ile defalarca test etme fırsatım oldu. Arabamı üzmedi hiçbir zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem Dolapdere dedin, Dolapdere'deki Total istasyonunu tavsiye ederim. Hem Total'in kendi işletmesi hemde Bilgi Üni'de okuduğumdan SC'li S2000 ile defalarca test etme fırsatım oldu. Arabamı üzmedi hiçbir zaman.
    O totalden zamanında mazot almıştım almaz olaydım bu yüzden şu anki aracıma kağıthanede bulunan totalden alıyorum çoğu zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı infovidyo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O totalden zamanında mazot almıştım almaz olaydım bu yüzden şu anki aracıma kağıthanede bulunan totalden alıyorum çoğu zaman...
    Şaşırdım doğrusu... Çünkü ben Üni. yıllarını katmazsak bile son 3 yıldır Total'in kendi işletmesi ve ana bayisi olan DOCO'nun işlettiği istasyondan alıyorum mazot ve benzinimi. En ufak sorun yaşamadım. Ama bu öyle hassas bir konuki... Bir istasyondan biri çok memnunken başka bir kişi aynı istasyondan şikayet edebilir. Bu aslında birkaç yıl boyunca test ederek oturacak bir güven olayı... Yoksa hep güvendiğin istasyon da belli bir süre deposunu temizlemeyi ihmal etse, yakıt kalitesi hilesiz bile olsa pislikten sorun yaşatır....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaşırdım doğrusu... Çünkü ben Üni. yıllarını katmazsak bile son 3 yıldır Total'in kendi işletmesi ve ana bayisi olan DOCO'nun işlettiği istasyondan alıyorum mazot ve benzinimi. En ufak sorun yaşamadım. Ama bu öyle hassas bir konuki... Bir istasyondan biri çok memnunken başka bir kişi aynı istasyondan şikayet edebilir. Bu aslında birkaç yıl boyunca test ederek oturacak bir güven olayı... Yoksa hep güvendiğin istasyon da belli bir süre deposunu temizlemeyi ihmal etse, yakıt kalitesi hilesiz bile olsa pislikten sorun yaşatır....
    Sıkıntıyı da söyleyeyim, 308 dizel aracım varken, mazot almadan önce en ufak bir sıkıntı yoktu ama mazotu alır almaz egzozdan bol bol siyah duman atmaya başlamıştı yakıtın temiz olmayışından olsa gerek...Normalde dolapdere çok yakın bana ama buna rağmen yolumu uzatıp kağıthanedeki totalden alıyorum

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istasyonun bayimi yoksa sirket istasyonumu oldugunu nereden gorebiliyoruz arastirdim ama bulamadim internetten bir bilgi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazotumu Aracımı İlk Aldığım Günden İtibaren Belirli Tek Petrol'den Aldım Shell Shell Hakkında Hiç Kötü Duyumlarım Olmamıştı İyi Oldu Bunları Öğrendiğim Şimdi Ben Nerden Mazot Alalım ? Hatta GTL Başlayacaktım Shell'de...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benzinin kaliteli olmasi diye birsey yok esasinda, tum benzinler, mazotlar ayni..

sadece hile karistirilanlar var o kadar.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzinin kaliteli olmasi diye birsey yok esasinda, tum benzinler, mazotlar ayni..

sadece hile karistirilanlar var o kadar.

Mantiken bayi degilde sirket istasyonlari temizlige bakima daha cok dikkat eder cunku kurallar onlarin kendi kurallaridir diye dusunuyorum.Bunlari nereden gorebiliyoruz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bazı istasyonlardan aldığım yakıtla dizelde bile vuruntu yaşıyorum (20derece @1.7bar) fakat shell den sıkıntı yaşamadım opetden çok memnunum son zamanlarda

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzuuun zamandır (hatta aileden kalma alışkanlıktır 15-20 senelik) Nuhkuyusu Caddesindeki BP den alırım bende benzinimi kendi araçlarıma...
    eskiden Mobil di, mobilin istasyonları varken

BP Nuhkuyusu BP Türkiye'nin kendi yeridir, inanılmaz kalitelidir benzini de...
    BP Türkiye pazarlama müdürünün mail adresini bulup şikayetimle tüm istasyonun pompalarını yenilediler geçen yıl Yani feedback konusunda da iyiler adamlar

Onun dışında, genel olarak "FİRMALARIN KENDİ İSTASYONLARINDAN" benzin almanın her zaman daha doğru bir hareket olduğunu düşünüyorum...

tercih ettiğiniz firmanın web sitesinde bulunduğunuz bölgeye yakın kendi istasyonu olup olmadığını check edin, ve oradan alın derim...

Altunizade ve Koşuyolu Total, Totalin kendi yeridir mesela... DOCO Petrol olarak geçiyorlar...

Kullanıcı geri bildirimi olarak çevremdeki istasyon deneyimlerim;

Nato Yolu ( Bosna Bulvarı) OPET - İğrenç benzin ve mazotu vardır... Kesinlikle uzak durun, megane ın pistonunu eritmişliğimiz var
    Nato Yolu Shell ( Migros yanı) İnanılmaz berbat benzini vardır... AFR saatinin yarım puan fakire gittiğini bizzat gördük standalone beyinli bir arabada
    Kadıköy sahil petrol ofisi - leş ötesi benzini vardır...
    Biz de genel olarak Adana'da otomobille ilgilenen arkadaşlar olarak BP'den alıyoruz çünkü bir arkadaşımızın eniştesinin yeri. Yakıt da çok başarılı. Ama firmanın kendi yeri olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ki?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son bikaç haftadır arıza ışıgı flash çakmaya başladı. Hep shell'den alıyordum opet denedim ama halen ara ara yakıyor. Nereden alacağız düzgün benzin anlamadım gitti
    Meçik petrol'den. Moil filan ama temiz yakıt sattıkları da gerçek.

34yec53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sürekli shell w power 97 alıyorum hiç bi sorun yaşamıyorum.fakat geçenlerde mecbur kaldım bp den benzin aldım.kavacık bp'den.araç resmen aptallaştı.teklemeye başladı.benzin resmen yetiştirmiyo gibiydi.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de hayatta opet kullanmam, zerre haz etmiyorum.

Önceki iki arabamda da BP kullanıyordum, yeni arabada Shell 97 alıyorum.

Genelde de havaalanı shell istasyonunu kullanıyorum.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz de genel olarak Adana'da otomobille ilgilenen arkadaşlar olarak BP'den alıyoruz çünkü bir arkadaşımızın eniştesinin yeri. Yakıt da çok başarılı. Ama firmanın kendi yeri olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ki?
    istasyonların girişteki büyük tabelalarının (fiyatların yazdığı tabela )altında "ahmet akaryatık" veya "mehmet petrol" gibi firma isimleri yazar.

kendi istasyonu ise markanın bu şekilde birşey yazmıyor genelde...

misal:
    http://www.cakiremlak.com/Ilan_Resimler/9726831.JPG

ayrıca fiş aldığınız zaman fişin üstünde ticari ünvanı yazar istasyonun...
    Ben nuhkuyusu BP den aldığımda BP Petrolleri A.Ş yazıyor ticari ünvan olarak

markaların web sitesine girdiğinizde istasyonların ticari isimleri yazar ordan da takip edebilirsiniz...
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Shell İstasyonları

Shell icin ise yarayabilir.

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Shell V-Power Diesel alır genelde babam . Ben opet Ultra Force Eurodiesel tercih ederim opetten aldığım mazot performans olarak fark yaratıyor araç çok daha rahat oluyor psikolojikte olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)