User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Ucuz Mazot Satan Yerler Hkk.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim taşeron çalışdışdığımız şirketteki ustada yeni egea vardı .. adam hep pendik kaynarca taraflarından bir benzinlikden ucuz diye mazotu ordan alıyormuş.. geçen beni alırmısın metrobüsün ordan dedi tamam ustam dedim .. gittim aldım hayırdır arabayı sattınmı dedim yok ustaya motora verdim dedi ..

daha sıfır araba hayırdır dedim enjektörler falan filan gitmiş komple şimdiden 4-5 bin tl lik masraf varmış.. yani kısaca 10 kuruş ucuza yakıt alıcam diye hem güzelim yep yeni araba mahboldu hemde 3-4 bin tl den oldu adam..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim taşeron çalışdışdığımız şirketteki ustada yeni egea vardı .. adam hep pendik kaynarca taraflarından bir benzinlikden ucuz diye mazotu ordan alıyormuş.. geçen beni alırmısın metrobüsün ordan dedi tamam ustam dedim .. gittim aldım hayırdır arabayı sattınmı dedim yok ustaya motora verdim dedi ..

daha sıfır araba hayırdır dedim enjektörler falan filan gitmiş komple şimdiden 4-5 bin tl lik masraf varmış.. yani kısaca 10 kuruş ucuza yakıt alıcam diye hem güzelim yep yeni araba mahboldu hemde 3-4 bin tl den oldu adam..
    Energy olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)