Yarın Captiva ya Uspet ten bi 100 tl lik alıp deneyeceğim bakalım
Arkadaslar pendik uspetten mazot aldım o gün, aracin gidisinde falan bir sorun yoktu..
Bir de şunu farkettm bazi bu seklde suanda ufak capli bazi istasynlarda mazot 4.21 tl olanda var. Po shell gibi firmalarda dahi 4.19 du... bunun sebebi nedir acaba
Emre Kalkan
Bi gün arkadaslar ile gezerken yakıt göstergesinin arızalı oldugundan dolayı yolda kalmıştık. Benzinlik ile aramızda 1-2 km oldugu için arabanın bagajında ki 5 Litrelik bidonu alıp koyulduk yola. Opete geldik 5 Litrelik mazot alcagımızı söyledik tamam dediler başladılar doldurmaya.
Dolum sonunda Makine 5.96 Lt olarak gösterdi. Ama bidon tam 5 Litrelikti ? Ordaki yetkilelerede göstererek bu duruma itiraz ettik. Çünkü bidon 5 litrelik su bidonuydu.
O günden sonra araba üstüne her çıkışımızda En ucuz neresiyse orayı tercih ediyoruz. Hiç bir sıkıntıda çıkmadı bu zamana kadar. UCUZ olan her zaman kötü değildir. Bence adı çıkmış firmalardan daha güvenilir.
Not : Ayrıca mazot rengi yeşile dönük gibiydi.
Ucuz ve indirimli akaryakıt kullanmak için Shell Taşıt Tanıma Sistemi'ni tavsiye ederim.
Şirketiniz için başvuru yapabiliyorsunuz (aracın şirketinizin üstüne olmasına da gerek yok)
Yaklaşık %5 civarı bir indirim sağlıyorlar. Ayrıca her yakıt ikmalinde ödeme yapmıyorsunuz. Tüm ödemeleri tek seferde yapıyorsunuz.
Araçlarınıza ne zaman, nerede yakıt alınmış gibi detaylı raporlara da ulaşabiliyorsunuz.
Online ve ücretsiz başvuru için OfisPaneli Akaryakıt Anlaşması sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca Shell TTS hakkında bilgiye de ulaşabilirsiniz.
Reklam kokan hareketler
SKODA SIMPLY CLEVER
Çekmeköy Şile Yolu Shell de geldi başımıza , yakıt daha tam bitmemişken doldurduk 47 litre aldı aracın deposu 40 litre dediğimde pompacı kardeş iddaa etti 50 lt depo olduğunu benim arabadan haberimin olmadığını falan söyledi. İstsasyon da yetkili yok ki adam akıllı en yetkilidsi kasiyer ile pompacı.
Mazotu ben BP'den alıyorum,%3 indirim muhabbeti var VW kullanıcılarına...
Birde adanada bir total var,benim diyinden ucuza satıyor orayı çözemedim nasıl öyle satabiliyor (Hasanusta kavşşağındaki total)
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Ben 19 mayıs haftası Rize' ye gittim giderken Mehmetçik Vakfı-Opet' ten fulledim tam 1100 km' de ışık yaktı araba dönüşte Rize' de İstanbul' a göre çok pahalıydı mazot o yüzden 100 TL Kadoil' den aldım sonra Giresun' da çeyrek depodan biraz fazla mazot varken yine Kadoil' den fulledim ve İstanbul girişinde ışık yaktı araba. Bundan sonra ucuz yerden ve Opet' ten başka yerden asla mazot almam.
Dakka başı zam geliyor anasını satıyım , ankara etimesgut civarında var mı kaliteli ve ucuz mazot satan bayiler ?
27.09.2017 günü 13 kuruş zam mesajı attı opet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)