Allah rahmet eylesin![]()
çok kötü olmuş sahibinden de takip ediyordum arabayı
Allah rahmet eylesin
Ailesine de Allah sabır versin.
OEM+
ALLAH rahmet eylesin, Cidden cok kötü bi durum keşke girmeseydi emniyete.
#KGdetanirlar
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
ama bir lafım da TUV e... derdiniz insan hayatını koruyacak standartları kontrol etmek mi makyaj tazelemek mi?
Allah rahmet eylesin , arkadasimiza yapabileceğimiz tek sey artik bir fatiha okumak esirgemeyelim lutfen..
Arti olarak tekrar her zaman soyledigim sey , yinelemek istiyorum , emniyet seridine girmeyin falan demiyecegim herkes nerde ne yapmasi gerektigini iyi biliyor , lütfen yolu gormeden gaza basmayin arkadaslar...gormeden yapilan sey sanssizlik yada kaza degil , ya intihar yada katliam... Allah boyle kazalardan herkesi muhafaza etsin![]()
Allah rahmet eylesin, kamyon terörüne bu olay bir çok kez tekrarlanmasına rağmen son verilemiyor malesef. Egzosla cam filmiyle uğraşıyorlar da bunları niye ihmal ediyorlar.
Kamyonlarla ilgili son araştırma bu:
Most underride guards fail to stop deadly crashes - YouTube
Özetle: Çoğunluğundan koruyucu barlar olsa bile kaza anında sabit kalmadığından pek bir işe yaramıyorlar. half overlap ve narrow overlap denen, aracın yarısının veya yarısından daha azının kamyona çarptığı durumlarda da çoğunluğu yetersiz, hatta bazıları yanlardan yeterince desteklenmediği için etkisiz.
yazdım yazdım sildim Allah görüyor sinrimden üzüntümden ağlıcam elim ayağım titriyor yazıklar olsun.
Ulan belli bir olay o kamyona arkadan çarparsan direk altındasın bunun üzerine neden yoğunlaşmıyorsun bi abart eksoza yoğunlaştığın kadar?
Tmm a.k araçları bağlayın haklısınız!!! Ama be namussuz ahlaksızlar bari insan hayatınıda düşünecek işlerde yapın koyduğunuz EDS ler insan hayatın içinse ben şerefsizim size göre keşke herkes hız yapsada ceza kessek para alsak yazıklar olsun.
Ya arkadaşlar bakın ne kadar üzüldük, ki ben bu adamı hiç tanımam ama sanki 40 yıllık arkadaşım vefat etti hepimiz dikkat edelim yahu ben eminim şu konuyu takip edenlerin hepsi mahfoldu lütfen ders çıkaralım kimseyi üzmeyelim.
Allah çocuklarına ailesine sabır versin günaklarını affetsin![]()
İçim bi garip oldu ya hiç tanımadığım ama çok yakın arkadaşımmış gibi boğazım düğümlendi..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
Geçmiş olsun yazacakken şuanda Allah rahet eylesin yazıyor olmak çok berbat birşey. Bende tanımazdım ama çok çok üzüldüm, mekanı cennet olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Allah rahmet eylesin konuyu takipteydim çok üzüldüm.
Kamyon terörü denilmiş ama ortada büyük bir ihmal var. 'Emniyet şeridi sayesinde yoğun trafikten kurtulmak' adı altında.
Malesef emniyet şeridi, ismi kadar emniyetli bir yer değil Türkiye' de. İnsan lastik değiştirmeye korkuyor.
Keşke girmeseymiş. Yarın da bizler için keşke denilmemesi için trafikte dikkatli olalım.
Arkadaşın mekanı cennet olur inşallah. Allah günahlarını affetsin.
Allah rahmet etsin sözun bittigi yer..
....Stock Ali....
RED 106 GTİ
RED FİESTA
BLUE SAXO VTS
YELLOW EK CİVİC
BLUE EK CİVİC
GREY EK CİVİC
YELLOW EK VTİ
BLUE EK CİVİC
BLUE EK 4 VTİ
NEW PROJECTGREY EK SEDAN LOADİNG...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)