birbirinize laf yetiştirmekten, suçlu aramaktan vazgeçin de bir fatiha okuyun ,
Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin, ailesine sabırlar versin.
birbirinize laf yetiştirmekten, suçlu aramaktan vazgeçin de bir fatiha okuyun ,
Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin, ailesine sabırlar versin.
Abimizin mekani cennet olsun. Cok dua ettik kurtulmasi icin ama takdir-i ilahi.Acimiz cok buyuk. Arkadaslar ne olur dikkat edelim bir anlik hata hayatimiza maloluyor. Kendimizi dusunmesek bile geride birakacagimiz ailemizi sevdiklerimizi dusunelim. Ates dustugu yeri yakiyor abim gitti esi 3 cocugu geride kaldi inanin tarifi imkansiz bir aci. Uzun zamandir foruma birseyler yazmiyordum bugun bunlari yazmakmis kismet. Herbirimizin ortak hobisi olan modifiye araclar dikkat etmezsek hepimizin canini yakabilir. Kimsye akil vermek amacinda falan degilim yanlis anlasilmasin. Sadece bu riskle karsikarsiya olan tum kardeslerime abilerime dostlarima ufak bir hatirlatma yapmak istedim acimi bu halden anlayacagini dusundugum insanlarla paylasmak istedim.Sabir ve dua ile... Alp abim mekanin cennet olsun Allah rahmet eglesin.
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
Alp abimizi kaybettık beynınde olusan ödem hayatına mal oldu saatlerdir kendıme gelmeye calısıyorum ınanın ınsanın nutku tutuluyor soyleyecek hıc bır sey yok Allah taksıratını affetsın adam gıbı adamdı abı denecek sayılı ınsanlardandı aynı mekanda otururken caktırmadan yanımıza gelıp valeye verıcek bozuk paranız varmı oglum dıye kontrol ederdı bızı hep güler yüzüyle daha 4 5 gun once beraberdık aklımdan gıtmıyor mekanın cennet olsun abim gıttıgın yerde kendıne cok ıyı bak senı cok özleyecegız
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Yazılacak Çok şey var ama böyle üzücü bi konuda polemiğe girmeye hiç gerek yok Allah Rahmet Eylesin Taksiratını Affetsin Rabbim Geride Kalanlarına Sabır Versin İnşallah.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.kaç eve ateş düştü bu haberle kim bilir..Allah yardımcıları olsun.çok çok üzüldüm gerçekten
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
çok üzücü bir durum ya allah rahmet eylesin
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Mekanı cennet olsunkalanlara dayanma gücü versin Rabbim.
Bu kaçıncı giden can, bu kamyonların tırların arkasına koruyucu bar uygulansa... Sürekli karşılaşılan bir durum olmaya başladı.
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
allah rahmet eylesin..
Allah mekanını cennet etsin.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Allah mekanını cennet etsin,yakınlarına sabır diliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)