fenerbahçe biraz daha aktif oynamalı tamam lazio boş takım değil ama yarı final için aykutun planı vardır umarım.
Printable View
fenerbahçe biraz daha aktif oynamalı tamam lazio boş takım değil ama yarı final için aykutun planı vardır umarım.
helal olsun size be :D
Yarı final kurası yarın saat 13:30'da çekiliyor. İlk maç ise 25 Nisan günü oynanacak...
basel eledi :D
chelsea
benfica
fener
basel
çek bi basel bide final yapalım :D
Umarım Lazio karşısında bize hiç şans tanımayanlar Lazio'ya da köy takımı demezler.Tebrikler Fenerbahçem.
3 kulvarda da oynayarak , bu maç temposuyla hiç kolay değil bu işler .. helal olsun bütün takıma .. futbol kötü göründü muhakkak ki .. ancak ilk maçı 2-0 kazandıktan sonra 2.maçta iyi oynayıp kaybedeceğimize kötü oynayıp tur atlamak daha makbuldür..
Tebrikler Fenerbahçe maçın adamı volkandı bana göre
hayırlı olsun çok sevindik :)
Tebrikler Fenerbahçe'm :)
Maç esnasında kan ter içinde kaldım ... Tamam ilk maç güzelde bu kadar üzerine yatılmaz diye .ama bu takım 3 kulvarda çırpınıyor bunu hatırlayınca biraz sakinleştim.
Çok bayık bi maçtı ama elenmekten iyidir.Umarım rüyamız gerçek olur
Futbol kotuydu hatta iğrençti ancak bu bir kocaman taktiği sonucu olduguna inanıyorum.
Chelsea finalde karşımıza çıkıcak inşallah. Kupa istiyoruz ! :)
basel gelsin artk finalde de chelsea( yarım kalan hesabı finalde kapatalım !!! )
Tebrikler Fenerbahçem :Bravoo:
İki takımda çok kötü oynadı üstüne seyircisizde olunca kumandada ki tuşları sayarken buldum kendimi..
Tebrik ediyorum FB ve taraftarlarını :)
helal olsun cocuklar,amsterdam bizi bekler, onemli olan sonuca ulasmakti,
vay be 3 kulvar ustune yari filan tarihte ilk defa hemde 2 sene onceki skandala ragmen..
tebrikler fenerbahçe..
erken final istiyoruz chelsea seni bekliyoruz :)
tebrikler FENERBAHÇEM
Herkese ınat!