selçuk şahinle yarı finale çıktılarya gerçekten terbrikler
Printable View
selçuk şahinle yarı finale çıktılarya gerçekten terbrikler
Tebrikler Fenerbahçe
Abi ben anlamıyorum Selçuğun elinde Aykut'un çıplak fotoları mı vardır nedir heriften vazgeçemiyor.
O değilde. Aykut'un istifasını isteyenler(bende dahil) dün akşamdan itibaren sussun bence. 3 kulvarda da devam eden tek takımı oluşturdu ve UEFA'da 2.turdan itibaren namağlup ilerleyen tek takım. En fazla puan toplayan teknik direktör + olarak ki bence en önemlisi eğer olurda finale çıkarsak kısmetse bu sene FB tüm maçlar dahil 68 maç yapmış olacak ve bu Türkiye'de bir rekor. Sakatlıksız devam ediyor çok şükür.
Can-ı gönülden tebrikler Fenerbahçem!!!!
Dün İtalyan gazetecilerden biri soruyor. Hocam diyor gs uefa kupası kazandığında bazı maçlarını erteletmişti, keza Efes Pilsen'de euroleague maçlarında erteleme istedi. Sizin neden böyle bir isteğiniz olmadı diye sordu. Ben bunu ilk başlarda iletmiştim ama o zamanki şartlar uygun değildi. Ama ben ve takım artık buna alıştı. Dilek olay bgn totalde oynadığımız maç sayısı nerden baksanız 55-60 ve aman aman bi sakatlık yok.
Sonuçta öyle ya da böyle elemelerden buraya kadar en fazla galip gelen takım Biziz. Deplasmanda en iyi sonuçlar alan yine Biziz. Allah yolumuzu açık etsin. 3 kupanında bi ucundan tutar durumdayız.
Aç kapıyı Veysel efendi. Amsterdam'a gidiyoruz..
strateji belliydi geriye yaslan oyunu soğut
ama cidden şu christianı almayın ya... golü yedikten sonra 10 dakka fenerbahçe gibi oynadık baskı yaptık oyunu ele aldık oradada gol oldu zaten
tebrikler fenerbahçem :)
Abi bi basel cıksa ne iyi olur ya :)
benfica gelmesinde :D
maçdan sonra aykut kocaman ın yorumu harika idi..
aykut kocaman: geçen sene bizi şampiyonlar ligine göndermeyenlere burdan selam olsun..
Tebrikler fenerbahçemm
geçen sene takım bu halinden daha iyiyken şampiyonlar ligine göndermeyenlere teşekkür ederim!!!!
Helal olsun fenerbahçeme kim çıkarsa çıksın ne fark eder şu güçlü bu güçlü dersek bizden cacık olmaz karşı takımda bizde 11 kişi çıkıyoruz ......
Ne yazikki maci izleyemedim, ama takimimla gurur duyuyorum :)
insallah fener kupayi alir, tura cikarik cimbom bayragiyla:)
Tebrikler Fenerbahçe. Ülkemizin İhtiyacı Var Bu Tarz Basarılara (Galatasaraylıyım)
Valla izlerken kalpten gidecektim bi ara ama sonunda yarı finaldeyiz :)
https://pbs.twimg.com/media/BHmXiZICMAA57Rd.jpg:large