Koyu Galatasaray taraftarı olarak tüm Fener camiasını tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim...
Printable View
Koyu Galatasaray taraftarı olarak tüm Fener camiasını tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim...
kura çekimi saat 1 deymiş , inşallah basel gelir . meşale yaktılar kıpkırmızıydı kale arkası tribünleri.kesin seyircisiz cezası gelir yine güle oynaya turu geçeriz :)
Başarılar fenerbahçe...
Maç çok soğuk geçti ama olması gereken birşeydi, 2-0 galibiyetten sonra tabıkı bu sekılde ustune yatıp, tur atlamaya bakıcaktı. Real'de farklı bır oyun sergılemedı tek farkı ılk golu kendılerınn bulması ve cok hızlı ataga cıkmalarıydı. Fenerbahce orta saha agırlıklı oynadı bence cok mantıklı bır oyun sergıledı.
Bakalım kım gelıcek yarı fınalde karsımıza.
Totthenam gibi takımı eleyen basel nasıl özellikle isteniyor anlamıyorum. =)
benfica candır basel gelirse biteriz
Muhteşem oldu muhteşem. Dün cnntürkte mesut yarın programında reklam arasında gol oldu stüdyoda depar attım resmen :D 1deki kura çekimine giricem dsmartta canlı yayınlıcaz. Çek bir Basel diyelim Tebrikler Fenerbahçem gönlümüzün şampiyonu :)
Hayirdir cocuklar nereye ??
Aç kapiyi Veysel efendi Amsterdam'a gidiyoruz
Dun gecenin anisina :D
http://i720.photobucket.com/albums/w...ps1a01d0b7.jpg
Tesekkurler Fener Bahçe'm
ya bu salih benim yaşımda bir genç ama takımın yarısından daha cesur daha hırslı daha bağlı olduğu kesin.Çocuk girer girmez oyun değişti.Hala hiç bi halt yemeyen adamlar var takımda.En ufak bi gol pozisyonu gördüğümüzde maçı bir anda bırakan.Aykut hoca inşallah harcamaz bu çocuğu.Oyunda bu tarz en az 3-4 oyuncuya ihtiyaç var.
Benfica geldi
Benfica gelecek dedim geldi ne ağzım varmış be :D
Benfica candır can :) Güzel kura çektik :)
uefa chelseayle benficayı eşleştirmezdi :D
Benfica geldi haydi hayırlısı Fenerbahçem :)
bu saatten sonra ne zor kura ne kolay kura var zaten .. 4 takım 4üde başarılı ki buraya gelmiş.. benfica geldi , chelsea gelsede bişey değişmicekti .. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda ..
Fenerbahçemizin dişine göre rakip bence benfica..
evinde güzel oynuyor. ilk maçda kadıköyde güzel bir galibiyet..
final için şansımız olabilir.. :)
liginde 25 maçın 21'ini alan 4ndede berabere kalan bir takım benfica. yani yenilgisi hiç yok , çocuklar inanırsa illa ki kazanacağız :)
ilk maçın evimizde olması bizim için avantaj burda 2 farklı galibiyet alırsak veya gol yemeden bitirirsek finali görme şansımız artar..