User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
142 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Hadımköy Yolu Magandalık Örneği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öztiryakilerin ordaki çıkısı kullanıp 10 araba öne geçeceğim diye trafiği şişiren insanlarla çok uğraştık o yol kısaca BAD
    o yolu B.Çekmece tarafı için önermiştim yanlış anlaşılma olmasın.O istikamette kimsenin önüne atlamazsın.

Avcılar istikametine gidenler dediğin gibi 10 araba öne geçicem diye çırpınıyor.Ben zaten Esenyurt içinden gidiyorum.

Neyse konu dağılmasın.Dediğim gibi yapılan tam bir magandalık.Paylaşım için teşekkürler.Umarım bişeyler değişir.

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir keresinde bilmediğim yolda geliş seridine girdim diye yerin dibine girmiştim utancımdan yandaki adamlar ne bilsin bilmediğimi Adamlar gönül rahatlığıyla hız yapıyor.
    Denildiği gibi İstanbulda herkesin acelesi var.. Bi amcanın dövüldüğü bir otobüs videosu ardı herkes hatırlar burdaki tüm soforlere o lazım

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi uyanık bunlarmı yahu ?
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bircogu yine sirket araci
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuhh bu kadarda olmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorsan en kral muslumaniz, hak yemeyiz baskasinin hakkina tecavuz etmeyiz ama gel gor ki aslinda icimizde o kadar cok serefsiz var ki. Su videoda yapilanin inanin hirsizliktan farki yok benim gozumde. Hirsizlikta birinin malini caliyorsun, burda da o trafikte bekleyen insanlari keriz yerine koyup hakkini calip tecavuz ediyorsun.

Iste bu videoya konu olan serefiz onun bunun cocuklari yuzunden biz hala 3. Dunya ulkesi tokatini yiyoruz yabancilardan. Hala Avrupalilar Istanbul icin Avrupa'nin yeni Delhisi diye tassak geciyorlar. Bizde seviniyoruz Istanbul metrolopolitan kent , Avrupanin baskenti . Bu ayioglu ayilar yasadikca bu sehirde bekleyin baskent olur.

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ın belaları ya. Böylelerine özel organizasyon yapacaksın. Kaldırıma toplanacaksın 15-20 kişi, o arabaların geçmesine engel olunsa yeter. Atar gider yapanlar da cezasını çekecek tabi.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir belgeselde izlemiştim ;
    bir ülkenin gelişmişlik düzeyi kaldırım boylarına bağlıdır diye.

adam hollanda sadece çizgi çekmiş kaldırımla yolu ayıran.
    bizdede boy farketmiyor araba cıkıosa cık anasını satim uza
    Yemin ederim hayvanlık ötesi.. Ben şu Hollanda'dayım;

Adamların yolu var ve trafik ne olursa olsun korna yok aklınıza gelebilecek kaba durum asla yok.

Bisiklet yolu var ki günde 10 km bisiklet sürüyorum, ve kimse senin yoluna girmez arada sadece çizgi var asfaltın rengi kırmızı.

Yaya yoluna bırak arabayı bisikletle sürerek girdiğin zaman ters ters bakıyorlar elinle sürmen gerekiyor.

Sabah 6 da yola çıkıyorum ve bisikletin, yayanın, arabanın trafik ışıkları farklı. Yolda kimse olması farketmez herkes bekliyor. Yeşil yandığında da asla ve asla sağıma soluma bakmıyorum o kadar güvenli.

Göbek düzeni çok farklı ve asla ışık yok.

Ayrıca ışık olan 4 yollarda trafik çok uzarsa, o yolu kesen noktalarda kocaman çarpı işaretleri var, ve yaya yaya çizgilerinde ayrıca kimse durmaz. Arabalar ve yayalar geçebilsin diye.

Yol önce yayaya sonra bisiklete sonra araçlara ait.

Bakın kırmızı yerler bisiklet için.. Göbekteki kırmızı yer parke taşı içeriden araba dönmesin diye zorunlu olmadıkça.. Kavşağa bir bisiklet girerse tüm trafik nereye döneceğini görmeden bekliyor.

Şu insanların düzeninin yarısı olsa yemin ederim ülkede sorun kalmaz. Trafik hayattır, hayatında mal olan trafikte de mal oluyor ne yazık ki.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya gercekten oradan gecenleri alacaksin. beni oldur diye yalvarana kadar doveceksin iskence yapacaksin. dol artiklari resmen. o servislerin icerisinde olup ses cikarmayanlarda dahil. dusunuyolar ki nasilsa sofor kullaniyor bana ne beni erken biraksinda umrumda olmaz diyor.

okuz dedigimiz cinde yol kenarinda bir serit bisiklet yolu var. yakit motorlu motosikletler bile girmiyor trafikte bekliyor. sadece elektrikli bisiklet ve bisikletler kullanio. trafik mi sikisik kendisine yesil yandigi halde yandan gelip akacak trafigi kesmemek icin yolun gerisinde kendi yolunun acilmasini bekliyor. ne zaman kendi sigacak kadar yer acilio o zaman hareket ediyor yesil isikta. neden ceza mi kesecekler. bir tane kamera yok koca pekinde.
    IN BOOST WE TRUST

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet yeni bir uygulamaya başlıyacaktı fotograf ve video ile bu tarz olayları yada emniyet şeriti ihlallerini yollayın diye.Bence twitter'da falan bu video atın.Bilgileri olsun en azından.1-2 Hafta sonra haberlerde kaldırımda yürüyen yayaları ezdi diye bir haber çıkmasını engellemiş olursunuz.
    abi ben kaç aydır yapıyorum o uygulamayı emniyet şeridinden gidenleri çekiyorum atıyorum gayetde güzel cevap geliyor

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber kanallarina gondermeli bencede

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ambulans olur itfaiye polis olur hastası olan biri olur tek tük tamam da bunlar direk seriye bağlamış
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvanlık dizboyu, kesinlikle birşeyler yapılmalı birine zarar gelmeden önce.

Demekki kaldırımı geniş yapmak da bizim insanımıza yetmiyor birkaç merdivenle 60-70 cm yüksek yapmak lazım ki o jipe binen insan kılıklılar da çıkamasın.

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fox tv gitsin anca yanlayan s2000 leri haberlere konu etsin sakın bu tarz hayvanlıkları gündeme getirirler yuh diyorum ya
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basta kaldırım oldugunu anlmadım yol calısması falan sandımda , yayaları görünce yuh dedim !!! trafigin iyice suyu cıkmıs nasıl insanlara ehliyet araba veriyorlar belli degil ! emniyet seridini kulananlara bile asırı derecede sinir oluyorken bunlara dicek birsey bulamıyorum

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadığım hadi kendini akıllı sandın girdin oraya. Hadi kul hakkı , annenin kulğındaki uğultuyu umursamadın ordan gidiyorsun. Hepsini kabullendin. Kaldırımdaki yayanın yanından tozu dumana katıcak kadar hızlı geçmenin anlamı ne ? Zaten yapmışsın bari yürüyen çocugun yanından o hızda geçme.
    Bir gün baba olunca biri bana oğlun hastanede kaldırımda gazlayan araba çarpmış derse işte o gün bu vidyonun kralını çekerim ona.
    Yaptığı işin sonucunu öngörmek bu kadar zor olmamalı.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygı olmadıktan sonra ne yapsak boş ne yöneticilerin vatandaşa saygısı var ne vatandaşın vatandaşa saygısı var garip bir ülke olmuşuz.Adamlar hala araçların aksesuarlarına taksın bugün otobanda sol şeritte 70 le giden adam gördüm kamyonlar sağdan bizi geçmeye başladı buna ehliyet veren zihniyet değişmedikçe bu ve bu tür olaylar değişmez kimse yolun durumuna göre davranmıyor.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldirimda arac trafigi oldu saka gibi.Siz enayisiniz yoldan gidiyorsunuz onlar cok akilli.Nasil icleri rahat ediyor.Yapsinlar ya bunu amerikada ne geliyor baslarina.Burda sizin gibi duyarlilar olmasa kimsenin video cekecegine bile inanmiyorum.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok artık. ilk başta yan yol veya emniyet şeridi gibi gördüm ama insanları fark edince kaldırım olduğunu anladım. buraya çıkıp gidenler kadar bu duruma müdahale etmeyen polisin suçu var. illa birinin ezilip ölmesini mi bekliyorlar. emniyet şeridine artık alıştık sayılır ama bukadarı da pes gerçekten. nasıl bir insanlık nasıl cesaret anlamış değilim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)