düşündüm onu da ama duvarlar arası ne kadar etkili olabilir ki ?
Printable View
tamamdır abim de bence git döv ama iftira atma. şunun için
Namus sahibi bir şeyden habersiz mü´min kadınlara (zina suçu) atanlar dünyada ve ahirette lanetlenmişlerdir. Ve onlar için büyük bir azab vardır. (24/23)
İftira Üzerine Ayetler
aslında sadece bunun için değil bundan da önemli olan bir vicdan var. onlar pislikler ve pislikliklerini bu şekilde dile getiriyor olabilirler. sen kalitene yakışır şekilde durmuşsun bu zamana kadar. senin kalitene iftira atmak yakışmaz.
dediğim gibi her türlü ufak tefek *** püsür caydırma işlemini yap.
abi herşeyi geçtim ama işte o mevzu var zaten hep söylediklerimde ne olursa olsun senden geldiğini bilmemesi gerekiyor.. valla ben boş vaktimde gelip kendim bile saldırcak durumdayım.. yada dur .. abi aklıma yine bişi geldi ama bizim burda çevik kuvvetin orda polis elbiseleri satan yer var bir elbise bir kağıt çıkılsa kapıya buyrun hanımefendi alalım sizi karakola diyip götürsek bir yere daya azına silahı akıl dur hesabı korkutulsa.. olmamı.. :D
Ha yok canım o kadar uzun boylu değil... Allah korkusu olmasa uğraşırdım diyorum ya...
Herşey yasal yolla olsun, haklıyken haksız duruma düşmeyeyim istiyorum....
Burası 960 daireleri bir site ve ben 2005 dan beri buradayım... 2 sene bekar oturdum.
İnsanlar az çok tanıyorlar kimin ne *** olduğu belli de insanların eli kolu bağlı kalıyor böyle.
abi senin dediğin insan tipini aklıma gelince :D bunlar az bile kalır.. ama demin bir abiye anlattım olayı oda dediki öle yapcana evi boşaltıyormuş gibi yapsın.. kiraya veriyorm desin iki tane travestiyi oturtursun eve 1 hafta :D hadi diyor onlarla uğrasın :D
e tamamdır abim işte :) çok kuvvetli tutkallarla neler neler yapılmazki. evlerinde yokken kapıyı fırça ile tutkallıyorsun. her noktasını. hem açılıp kapanırkenki birleşim noktalarını hemde yüzey kısmını. yerlere falanda dök paspaslarının altına kadar. bunu senin yaptığını bilemicekki. arabasına tutkallar yumurtalar. neler neler ufkun geniş abi yardır işte :D
150 tl evlat acısı gibi koyan kadına bu neler hissettirmezki :D
pislik bir fikir daha var aslında :D ama bu sefer can yakmak korkutmak yok.. bu kadar adamız forumda hergün birimiz kapısna gitsin.. :D randevu evi diye :D her gece ama aralıksız
-meraba adresi bilmem kim verdi bize karı lazım diye
.. :D :D ama her gece deli olurlar deli...
burda söylenen herşeyde sen olucaksın zaten :) sana kafayı takmışlar sonuçta. yasal olmayan her çözüm şeklinde mevzu senden geldiği bilincek. ya yasal yoldan takılcaksın yada forever illegal :D ben severim illegali yani. bizim insanımız adamlıktanda efendilikten de anlamaz.
Ben binaya her girişimde üst komşum akıllanmadan önce elektriklerini kesiyordum , arada suda olabiliyordu...
Ufak ufak canlarını sıkıyordum , evde kimse yoksa gece birden yüksek ses müzik açıyordum..Sonra yukardakilerin uyandıklarını anlayınca kapatıyordum.Komşuyla uğraşmak çok sıkıntılı bir iş..
Abicim, sat kurtul. O evden artık sana ve ailene hayır gelmez maalesef.