Evi satılığa çıkarttım
Printable View
Evi satılığa çıkarttım
en ıyısını yapmışsın abı:)
Olayda 2. perde
Beni yönetime eşini karısını dövüyor diye şikayet etmiş hanımefendiler
çok zor bi durum:icon_wack:(:cool:
insanlar kavun degilki dibini koklayasın
sanırım bunun için demişler ev alma komşu al
Resmen iftira atmaya başladı. Bunun kanunda yeri varmı acaba ?
manevi tazminat davası olabilir herhalde
insanların yüzüne bakamıyorum rezil oldum dersen.
Kerem abi nasıl bu kadar sakin davranıyosun anlamıyorum, hak hukuk un amk, böyle bi iftiraya ben maruz kalsam camdan sallandırırım o kevaşeleri :ofk:
abi biliyorum sakin olmaya yada en azından öyle görünmeye çalışıyorsun. bencede en iyisini yapıyorsun lakin bunların yaptıkları insanlık değilki, sükunetten anlasınlar. bence bahsetmiştin ilk başta, rclerine giren erkeklerin hesabı yok diye birgün fuuştan ihbar ver. gibisinden yorum okumuştum. bence bu artık tam yeri.
Oha artık. Tabi balinalar doğal ortamlarından çıkınca böyle oluyorlar. İnsanı ters birşeyler yapmak için zorluyorlar. Aileniz olmasa çok şey yapılırdı ama onlar için bırakın gidin, hiçbir şey yapmayın. Böyle tiplerden uzak herhangi bir ev daha güzel gelir size.
İnsanlar nasıl katil oluyor artık daha iyi anlıyorum. Sabrınıza hayran kaldım, ben olsam bu kadar sabredemezdim. Bir an önce kurtulmanız dileğiyle, geçmiş olsun.
nesen yerine gelsin canim abim,gul biraz.
kesin forumu okuyolar :D :hehe:
---------------------------------------------------
konuya donucek olursak,valla ne dicegimi bilemedim.
Arsizlarmis hakikatten..
Bannemin sokaginda 2tane 80yaslarinda bakire kardesler var,onlarinda kapisinin onune araba cektigimde boyle konusuyolar abuk subuk.Bigun bannem soyleyince durumun vahimligini anladim.
O yuzden zenci saatci ornegi verilmisti onceki sayfalarda ise yarayabilir.
Abi sinirim bozuldu valla yuh.
Yok şu an yaptığı kesinlikle beni tahrik etmek. Beni suça teşvik etmek.
Haklıyken suçlu duruma düşürmek ;)
Bu arada site güvenliği ve yönetimini nasıl korkuttuysa
adamlar resmen kendi göbeğini kendin kes dediler...
Güvenlikten ve yönetimden bi cacık olmaz anlaşıldı.
yuh artık ya
abi bunlara en iyisi çaktırmadan ufak ufak pislik yapmak onceki bocekti fareydi vs vs
birde aklıma şu geldi eğer o şekilde yonetime şikayette bulunmuşlarsa yonetimde bu konuda yazılı vs bi kayıt veya şahitlik yapma ihtimalleri varsa
eşiniz ile iftira gibi birşeyden şikayetçi olma şansınız olabilirmi acaba ?
Boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye , Allah yardımcınız olsun işiniz zor..
Dövseniz darptan uğraşcaksınız , başka türlü çözümü yok.Çok sıkıntılı bir durum..