sakın tavız verme abı ben sana dıyım hep bı yasal yola basvururum ayagı yap
Printable View
sakın tavız verme abı ben sana dıyım hep bı yasal yola basvururum ayagı yap
Birbirinize sarılıp kanka olup sabah akşam birlikte takılırsanız çok gülerim be abi :D
Kadının evine kayıt cihazı koyarsan suç olur ama kendi evindeki konuşmayı kaydetmesi hiç bi şekilde suç olmaz.
Gozun aydin abi,kaslarin denizli.Boooooooo :hehe:
Sevindim adina,hicbir sekilde taviz vermeden goz korkut guzelcene.Bebek gibi yasam sur insallah.Hayirli olsun simdiden :)
Yine de elimde bir belge olur... Bende bununla santaj yaparım gene dansözlük yaparlarsa
Yer varsa oturmaya geleyım bende mısafırlıge arkadaslar varken :D
git kapılarına maytap bırak abi akılları çıksın manyakların.
Walla senlık olur :D
geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim
valla abicim konuyu başından sonuna okudum senın adına burda yemın ederım ben tahrık oldum. ben senın yerınde olsam ya herro ya merro hesabı once tedasa kacak elektrık kullanıyorlar ınceleme yapılmasını ıstıyorum dıye başka bırısı tarafından sıkayette bulundururum
hemen arkasında asayıs subeye eve gıren herhangı yabancı bırısını gordugun anda fuhuş ihbarında hatta uyuşturucu kullanıyor olabılırler dıye sıkayetcı olurum.
her gun işe gıderken tavana ses sıstemını sabıtlerım we tum sesı yukarıya verırım el mı yaman bey mı yaman görsünler
baktım hala olmuyor maskeyı gecırır gecenın yarısı o topuklu gıyenı oyle bır dowerım kı 3 ay yatalak kalır.