Simdi isin rengi belli oldu.
Printable View
Simdi isin rengi belli oldu.
Testis geçme laa
Ah güzel kardeşim yalnız olsam var ya.... Bunların sesi yaptıkları saat 23,00'ten sonra...
Asıl ses gece yarısı el ayak çekildikten sonra kasten başlıyor... O saatte de benim
oğlum uyumuş oluyor... Evde tek olsam neleri göze alacağım da...
Abi şöyle 2 tane psikopat arkadaşın yok mu kapıya yollasan sürekli yada telefon numaralarını buldurup rahatsız ettirsen :)
gerekirse ben ve arkadaslarim gelip bir gecede tasinmalarini sagliyabiliriz :) bu yuzden en ust katta oturuyorum :)
hahahha :D
http://www.canavm.com.tr/FB,268,25,k...alar-knorr.png
Abi karakter olarak nasıl bir insansın ama ben olsam gecenin 3'ünde kalkar tavana çivi çakardım şikayet olup kapıya gelince uyku sersemi haliyle uyuyorum yeaaa diye pişkinlik yapıp sonra tekrar yapardım 2.ye geldiklerinde uyuyorum ses felan duymadım dersin sonra yat uyu 2-3 gün böyle yap sorun çözülür :)
Kerem abi sarp`i sal,acsin pipiyi isesin kapisinin onune,sonra cocuktur diyip gec sikayete gelirse de :)
oda olmadi hanimi yolla abi sarpla birlikte 1hafta akraba komsu biyere,ne yapiyosan yap.Simdi isin rengi degisiyo hanim ve cocuk evde olunca.O 1haftalik surecte bu sefer sen basla aynilarini yapmaya,ama yoneticiyide uyar.Sen eyleme baslamadan once gelsin 1gun misafirin olsun belli bir muddet,sonra hakliyken haksiz duruma dusme.
Ne kadar ses cikartmassan o kadar tepene bincekler cunku*ki binmisler* ALLAH kadin bagirisindan cirkefliginden korusun,cok zor.Erkek gibi dusunemiyosun mecbur cekiceksin,el dahi kaldiramassin*kadina siddete hayir*..
aklima baska bisey gelmedi,sakin ola ki evden vs tasiniyim deme.Kendi duzenini niye bozasin.
o 1hafta boyunca alem yap*calgi cengi,muzik* bass`i yukari daya.Hatta bi tavsiye daha desibel cihaziyla olc durumu,son ses muzik dinle vsvs.Alt yan vs komsunuda uyar.
Aklima bitek bunlar geldi valla..
Abi karakola git eve sessizce girin polisi kimse gormesin ama polis sahit olursa is biter
abi konuyu okudum ve malesef yasal olarak birşey yapamassın iki diyalogla halletmeye çalışacaksınız artık allah yardımcınız olsun kesinlikleüst kata çıkıp asabi davranmayın suçlu çıkarsınız
öncelikle geçmiş olsun , bir polis olarak fikrimdir ve bazı günlerde karşılaştığım olaydır komşuların birbirine yüksek ses veya müzik yayını ile rahatsızlık vermesi gecenin ilerleyen saatlerinde polis açısından yaptırımını söyleyeyim biraz komik ama...
kabahatler kanunu madde 36 dan işlem yapılır aynen aktarıyorum
Gürültü
Madde 36 - (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
Bu ikinci ve üçüncü gelişlerinde katlanarak devam ediyormuş.
3,den sonra da olay mahkemelik oluyormuş diye duydum bende...
edit: 2013 gerçek sahış 88TL olmuş
http://zabita.denizli.bel.tr/userfil...a_cezalari.pdf
yaw kolayı var. Her gün bunlar evden çıktıktan sonra çık kapılarına dandirik bir anahtarı kır kilitlerinde. Eve giremesinler. Çilingir cart curt uğraşsınlar. Ertesi gün gene bir sonraki gün gene yap. Kamera falan da yoksa kanıtlayamazlar. Etrafa iyice bak kamera falan olmasın. Ya da gündüz üstünde dolap falan olduğuna emin bir yerden incecik bir delik aç yukarı kata ki talaş tozundan deliği anlamasınlar. Oradan pis koku veren tüple hava bas yukarı. Çıldırırlar kesin.
Alt komşumuz benzer sıkıntıdan %100 haklı olarak geldi, 00'a kadar istediğinizi yapın, fakat 00dan sonra biraz daha dikkatli olun lütfen dedi, bir daha olmayacağını belirttim, ondan sonra 1 hafta içinde çok gürültü yaptık.( çok fazla arkadaşım gelmişti, kaçınılmaz oldu yani) O gelmeden gidip ben özür diledim, durumu belirttim.
Bence üstteki komşuları gidip sakince uyarırsanız bi çözüme ulaşabilirsiniz. Hala devam ediyorlarsa da onlar insanlıktan nasibinin almamış, komşuluk konusunda pek bilgili insanlar olmadığından hukuki yollara başvurun derim.
Allah Saßır Versin Aßi
Kerem abi bu aralar senin çok yi bir motivasyona ihtiyacın var Tayfun abi sendende rica ediyorum abi organizyonu ayarla
Kerem abi buna istinaden söylüyorum
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-ornegi-5.html
Abi buda daha önceki org.umarım herşeyi anlatır :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-mangal-4.html
Eeee ne yapıyoruz o zaman?
uğraşılmaz.
babamında beşiktaşta başına geldi.
2 zibidi taşıntı alt katına,sürekli bir gürültü...
ne yaptıksa olmadı.
ricamı etmedik,beşiktaşta gece önlerinimi kesmedik..
ne nuh ne peygamber dediler.
en son babam taşındı öyleki kendi eviydi.
kiraya verdi dikilitaşa taşındı.
aradan 3 yıl geçti bu zibidiler gitti babam kendi evine geri döndü