zabıtaya şikayette bulundunuzmu peki?
Printable View
zabıtaya şikayette bulundunuzmu peki?
ben de bunu yazacaktım, gerçek polis çağırmak istediğimde ilgilenmiyorlar demiştiniz, iyi bir oyunculukla gözlerini baya bi korkutabilirsiniz bence.. devam ederlerse ikinci,üçüncü kez kapılarını çaldığınızda işe yarayabilir.. hatta bu son uyarımız aksi takdirde tutuklama kararı çıkacaktır ya da yüklü para cezası falan gibisinden korkutmak da iyi olur bence :D
Köpeği bahane ederek, durumu şikayet edeceğinizi söylerseniz bir nebze düzelebilirler belki.
Umarim o kokanalar burayi okumuyorlardir
ben internet ihbar bölümünden şikayet etmiştim. 15 20 gün sonra kapıya iki tane üniformalı polis gidince işlet değişti hemen tabi. :) etkili oluyor yani şikayet edin siz hiç uğraşmayın.
link bu abi, şikayet linkine tıklayarak açılan sayfada yapıyorsun.
https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
Mahkemeye ver kuzuya dönerler
bizimde yan apartman spor salonu sabah 9 da baslıyor aksam 10 a kadar filan sürekli yüksek sesli müzik , ıkınma , bagırma sesleri agırlık kaldırırken ... kafamız sikildi ama polis birsey yapamıyor , bu saatler icinde serbestmis ... ses o daya o kadar cok geliyorki telefondan herhangi bir müzik bulma programını actıgınızda direk sarkının ismi cıkıyor !! kısacası polis hicbirsey yapamıyor , o taraftaki duvara yalıtım yapmayı düsünüyoruz sanırım yapıcak bisi yok , sizede gecmis olsun
Bir yıllığına kiraya çık, evini de öğrencilere kirala.
Öğrencileri itina ile seç.
Sonra evine geçer, bir boya badana yapar oturursun mis gibi.
abi geçmiş olsun, alt komşuyum o 1-0 önde diye düşünme, ben asıl benim alt komşumdan çekiyorum. köpeği gezdirmiyorlar, balkonu resmen tuvalet olarak kullanmışlar. bir de yazık hayvana akşama kadar ağlıyor. şu aralar yağmurlu falan iyiyiz de tam altımızdaki balkonun *** çukuru olması sıcak havalarda sıkıntı yaratıyor gayet. hayvan besle demiyorum yanlış anlaşılmasın, balkonda mangal yak abi, çok iyi çözüm. bas kuyruk yağını da yansın bir güzel.bi gün balık, bir gün sakatat bence bir yerden sonra bıkar.
etkiye tepki denedinmi... Gece saat 3-4 sularında ses yap... tavana vur mesela... hergün düzenli yap... belki vazgeçerler... Olmadı narkotike isimsiz ihbar yap uyuşturucu satıp kadın pazarlıyorlar diye... rezilliğin ötesini yaşarlar... Ben köpeğim var diye giriş katı aldım ki alttakine pati sesi gitmesin diye , kapıcı gibi oturuyorum sırf insanlar rahat etsin , sesden köpelden rahatsız olmasınlar diye... Anladıgım kadarıyla anlattıgın kadarıyla yani sen sakin bir insansın , anlayışlı bir insansın ki seni bile delirtmişler başkası olsa davalık hapislik olur delirir yani... Ses izalasyonunun böyle yüksek seslere çözüm olacagını sanmıyorum yani öyle eşya çekmeği falan o kadar kesemez.. Kesen vardır eminim ama onlarda kesin ya küçültür evdeki alanı yada çok pahalıdır... Bence sen etkiye tepki dene :D
şu bahsedilen numaradan polis olayı aslında çok mantıklı..
biraz sert yüzlü elemanlar seçilip bir iki kez olay tekrarlanırsa sonuca ulaşılabilir gibi..
hatta biz elen şikayet üzerine bir saattir alt komşunuzun evindeyiz, olan gürültüye biz de şahidiz, yatıyoruz biz numaralarını da yapmayın, memuru kandırmaktan ayrıca bir şuç daha işlemiş olursunuz vs vs gibilerinden de konuşmalar etkili olur diye düşünüyorum..
veya gerçekte polis bir tanıdık bulunup, rica minnet eve çağırılıp olaya bizzat şahit olmaları da sağlanabilir..
elbet çıkar birileri, ***** ülkemizde tanıdık eş dost ahbap olaylarıyla hızlanıyor bu işler..
Kardeşim geçmiş olsun çok etkili bir yöntem önericem
Çivi Çiviyi söker yöntemi
Ses gelir gelmez alıyorsun eline et kesme tahtasını
sapından tutup hayvan gibi tavana vuruyorsun ses kesilene kadar
yada bir basto al ses gelir gelmez oturdugun yerden dürtükle
o ses çıkardıkça sen daha fazlasını yap o çıkardıkça sen daha fazla yap
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir
abi şikayet en güzeli bak emin ol. mahalleye bir ekip arabası gelip onların kapınına bir çıksın bak ertesi sabah o mahalle dedikoducuları nasıl mahalleyi kaynatıyorlar. sıfr mahalleye utançlarından parmak ucunda yürürler. tecrübeyle sabit :)