Ama direk şüpheli kim olacak onların ve insanların gözünde ? Ahanda BEN :)
Printable View
burda söylenen herşeyde sen olucaksın zaten :) sana kafayı takmışlar sonuçta. yasal olmayan her çözüm şeklinde mevzu senden geldiği bilincek. ya yasal yoldan takılcaksın yada forever illegal :D ben severim illegali yani. bizim insanımız adamlıktanda efendilikten de anlamaz.
Ben binaya her girişimde üst komşum akıllanmadan önce elektriklerini kesiyordum , arada suda olabiliyordu...
Ufak ufak canlarını sıkıyordum , evde kimse yoksa gece birden yüksek ses müzik açıyordum..Sonra yukardakilerin uyandıklarını anlayınca kapatıyordum.Komşuyla uğraşmak çok sıkıntılı bir iş..
Abicim, sat kurtul. O evden artık sana ve ailene hayır gelmez maalesef.
abi bak bir sürü fikir sundum :D makara yapmıyorum senin tarif ettiğin insan tiplerini bilirim lanet onlara.. neyse bu fikirler cidden işe yarar basit kolay şeyler aslında uygulandığında basitlik çıkar onlar rezil olur... birini tanımadan uyuz olursun ya işte ben bu karılara iflit oldum arkadaş.. :)
abi yasal olan yollar denenir ama.. şu koskoca sitede yükesek amir tandığı olan yakını olan biri yokmu bu olay çabuk halledilsin.. kadınları iki kez karakola alsalar.. biter bu olay
Bizde de vardı başımızda bela alt katta adam evlenicez evlenicez diye diye evlenemediler kadınla bide kadına küfür kıyamet dövmeler falan en son geçen gece 1 de polis geldi 3 e kadar onla uğraştık bi baktık kadın kaçmış 1 aydır rahatız çok şükür
abi apartmanda imza toplanıp evden çıkarttırılabilirler diye düşünüyorum böyle birşey yap derim bütün apartman şikayetçi olursa şayet kovabilirler apartmandan
binada yönetici var ise ona şikayet ederek başka şikayetcilerde var ise bina yöneticisine şikayet edip onunda site yönetimi var ise onlara iletecek uyarı alacaklar şikayetlerın devam etmesi halınde mahkeme kararı ile evin boşaltılmasına veya satışına karar verile bilir hatta mahkeme değil noter tarafından gönderilen evrakla bile olur o iş
VEE MUTLU SON :icon_tup:
Kapıya bir ekip arabası dayanıp ablaları uyarmaya gelince ip koptu.
Şimdi telefon telefon üstüne "Biz yaptık siz etmeyin, telefonda ağlamalar....
Oturalım uzlaşalım, ortak bu nokta da buluşalım demeler" başladı.
Bu akşam misafirimizler... Bakalım ne olacak...
gürültüler neyse de, sırf o attığı iftira yüzünden fitil fitil getirmek lazım burunlarından..
Merhaba,
Hukuki yönden 3 celselik bir olay bu. Özel bir hukuk bürosuna başvurun çok kısa sürede öncesinde bir ihtarnameyle olay çözülecektir. Emin olun evi satmayı sakın düşünmeyin.
Ama şöyle bi tezim var şu an da... Sabahın karşısında polisi görünce
şok oldular ve bunların gizledikleri ya da korktukları bi şeyler var diyorum
kendimce...
İkincisi de yapılan gürültünün kasten yapıldığını ispatlamış oldum.
Çünkü pazar gününden beri evde çıt yok...
Fazla da üzerlerine gidip ürkütmeden yalıtımı da yaptırabilirsem çok iyi olacak
Teşekkürler arkadaşlar iyi niyetleriniz ve parlak :D fikirleriniz için.
daireleri değişin diyeceğim ama masraf çıkacak size :)
abi kaleci volkanı gönderip evlerinden aldırsaydık keşke :D
Bizde gelelim misafirlige :D
sakın tavız verme abı ben sana dıyım hep bı yasal yola basvururum ayagı yap
Birbirinize sarılıp kanka olup sabah akşam birlikte takılırsanız çok gülerim be abi :D
Kadının evine kayıt cihazı koyarsan suç olur ama kendi evindeki konuşmayı kaydetmesi hiç bi şekilde suç olmaz.
Gozun aydin abi,kaslarin denizli.Boooooooo :hehe:
Sevindim adina,hicbir sekilde taviz vermeden goz korkut guzelcene.Bebek gibi yasam sur insallah.Hayirli olsun simdiden :)
Yine de elimde bir belge olur... Bende bununla santaj yaparım gene dansözlük yaparlarsa
Yer varsa oturmaya geleyım bende mısafırlıge arkadaslar varken :D
git kapılarına maytap bırak abi akılları çıksın manyakların.