aslında ozaman sesi istemsiz yapıyor olabilirler :D
Printable View
tabi duvardan sekme sesi benim duyduklarım
Benide çağırsana nede olsa nefes alıyorlar ***** bekarlık :D D: ASDHaudhaushd a Yuh Ayı dedim kendime
Var da adam da bıkmış usanmış kadından :D
Bizim yan komsuda paso esrar cekiyo apartmanin bizim kattaki caminda kata girdigimde kafa bi ton oluyorum :D Uyardik ama hala ayni anlamiyor :d
Konuyu gunlerdir takip ediyorum ne olmus diye. Umarim mutlu sonla biter :)
Benimde apartta başıma geldi
Genç öğrenci arkadaşlarımız karşı komşum olmasına karşın kendilerinden geçiyorlar bağrışıyorlar ve duvarlarda gezen cinler gibi sesler çıkarıyorlardı(yeni binalarda garip tabii)..
Birgün gece 3 te bağrışmalar çağrışmalar uyandım..
Kapı gözünden bakıp olayı ufaktan dinledim hiçbir şey anlamadım..
2-3 kere çıkıp uyarsammı dedim..vazgeçtim fakat olay devam edince
Beylik tbancamı aldım sağ elime kapısını çaldım hayırdır gardaş dedim sorun ne!
Yo yo yo abi sorun yok özür dileriz arkadaşlar arası kavga vardıda vs hemen susuyoruz dedi..birşey demedim 3 metre yürüyüp kendi daireme girdim huzurla uyudum 15 dk sonra..
kat mülkiyeti kanunu nu inceleyin.
mesken sahibi yahut kiracı kişi sayısı ve kalan kişi bildirmek zorunda.
hergün fazladan kişi varsa evde başbakanlık sitesinden şikayette bulunun siz bıktırın kişileri.
yöneticiden meskende kim var yok bildirim kağıtlarını alabilirsiniz
bu arada topuk sesi vb sesler yalıtım ile giderilemez.
Bir kaç tane alıntı yapmayı beceremedim o yüzden sizinkinden yazıyorum..
Yaşım 25..Doğum tarihimi yanlış girmişim siteye ondan öyle gözüküyor..
Beylik tabancam var evet...
Delikanlı adammışsın vs deyipte alay geçenler için ise şöyle söyleyeyim..
Benim kafam attı görmeleri yetti arkadaş ben konu sahibi gibi sabırlı değilim..
Kimseyede zarar gelmedi hani..
Beylik tabanca ne demektir?
Ordu ve emniyet mensuplarına görevleri nedeniyle verilen silah.
Emekli oluncaya kadar devri mümkün olmayan silah.
:)
Son durum...
Semt Karakolundan polisler gelip uyarmışlardı hatırlarsanız. Onun üzerine ablalar aramışlardı
oturalım konuşalım diye... Hala gelecekler konuşmaya. Ama ben burada öğrendiğim gün netten
155"e şikayette bulundum. Biraz önce Semt Karakolundan bir memur aradı ve beni karakola
ifade vermem için çağırdı. Bugün gelemem yarın sabah 9 da gel dedi. Buraya kadar normal eyvallah.
Yalnız cepten aradı kapatırken; şikayetçi olduklarının da numarası filan varsa onları da ara onlarda
gelsin gibilerinden bi laf etti. Valla dedim numaraları yok bende. Bu nasıl iştir anlamadım ???
Şimdi bunlar gelip bu bir iki gün içinde konuşsalardı belki yarın gidip şikayetçi olmaacaktım ama
konuşmadılar artık kendileri bilirler. Yasal prosedür neyse o olsun. Dalga geçer gibi konuşalım
diyip kaç gündür ne arayan oldu ne de kapımızı çalan.
Yalnız son 4-5 gündür evde çıt yok. Sanki 2 insan yaşamıyormuş gibi ama evdeler. Demek ki
bütün yapılan bu gürültü kasıtlıymış !!! Demek insan; sessiz sakin insan gibi yaşayabiliyormuş üst katta !!!
dünyanın heryerinde aynı demekki bu olaylar. ingilterede gece vakti evin önünde gürültü yapan zencileri elimde bira şişesiyle kovalamışlığım var. bdha ses mes olmadı :) polis molis veya başka bi yolla korkutmak şartmış..
valla 3 gün önce bende köpeğimle apartman dairesine tasındık (bahçe katı) , oğlum ilk defa apartman da yasıyor daha önceden müstakil evdeydik.. Vede nasıl sessiz bir bina anlatamam hepsi yaşlı başlı aksam 9 oldumu butun herkes yatıyor... E bizimki çıt gelse havlıyor diğer evden alıskanlık öyle ögrettik... Apartman kapısı her açıldıgında "hovv" diye gürlüyor... Bahçe katı bahçeye kediler geldiğinde onları görüp aglıyor kedilerde psikopat camın onune gelip bizimkini kızdırıyorlar... neyse alışır zamanla kedilere.. İşin en boktan yanı bütün ev laminant parke.. Bizimki yürürken evde pati sesleri fenaa "çat çat çat çat çat" inanılmaz ses çıkıyor 50 kilo hayvan.. ben bile rahatsız oluyorum... Birde binadan girip çıkarken nefes alma sesi çok yankılanıyor "höh höh höh höh" diye koşa koşa cıkıyoruz... Eve pvc laminant yaptırıcam veya komple halı tırnak sesini kesmek için çünkü ilk günden yan komşu şikayete geldi :D havlamasına yapabilecegim birşey yok en azından hırsızları vs uzak tutar apartmanın işine gelir ama tırnak sesini bir an önce çözücem.Birde eve kafes yaptırıyorum 2 mt 2 mt halıflexs döşeli yada öyle çözücem.Ben elimden geldiğince sessiz olmaya calısıyorum apartmanda biraz anlayışlı olursa sorun olmaz.Apartmandakiler biraz sevgi gösterse apartmanın maskotuda olur bizim kide işte görünüşü korkunç biraz..
ALLAH kolaylık ve bol sabır versın abı
abi bence mevzu bitmiş, ite dalanacağına çalıyı dolan derler ama, iti öldürme korkut diye de bir laf vardır. bu her zaman işe yarar. daha önce yazdığımın sonuna kadar arkasındayım. bir yere gidip de yeni tanıştığım adamda böyle arıza hissedersem hemen yapıştırırım "benim adamlığıma da doyum olmaz; itliğime de..."
Abi cok sevindim,insallah bir aksilik cikmazda aynen boyle devam eder huzuruna tam anlami ile kavusursun..
ya ordu gıbı kutsal onemlı bıyerde askersınız yasınız 25 sılahı ogrencılere goz dagı vermek ııcın kullanıyosunuz nasıl ıs anlamadım madem zıvanadan cıktınız cık karsısına atarına yap sılah ne ya askerıyede sunu anlatsak bı taraflarıyla gulerler
Ben size askeriyede ne tür saçmalıklar döndüğünü anlatsam üzüntüden ağlarsınız..
Yanlış yapmış olabilirim ama pişman değilim. KEndi halinde çok sakin bir insanımdır..
Benden önce birisi çıktı yanlarına adama küfür edip kovdular apartın içinde nerdeyse birbirlerini kıracaklardı ağız yüz..
ben kökten çözeyim dedim çözdüm heyecan yapmayın yada kızmayın arkadaşlar sakin
şöyle anlayış mesela sabah köründe üst kattaki teyzenin tabak canak seslerine birşey demiyorsam , gece yan komsunun cocugunun bagırıslarına birşey demiyorsam onlarda benim cocugumun seslerine birşey demezlerse çok güzel anlasır gideriz.Eğer onlar birşey derlerse bende sen cocuguna baska bir yerde bak derim :)
evet yönetim planında varsa ilk apartman yapıldıgında olusturulan bir madde ise mahkeme kararı ile tasınmak zorunda kalabilirim ama bu cevrelerde daha hiç rastlamadım o maddeye.Yani göztepe erenköy bostancı vs bu tarz yaşam seviyesi yüksek olan bölgelerde ki binalarda o tarz düşünen insanlar az dogal olarak o madde bulunmuyor genelde.Başka muhitleri bilmem.Şu anki bulundugum yerde her apartmanda 1-2 adet kopek oldugundan buralarda da olacagını sanmıyorum.Adatepe sahilde oturuyorum su an.O madde yoksa zaten cıkarmaları mumkun değil %99 kopek sahipleri kazanıyor o davaları.