Gel kanka... Evi biliyorsun...
Printable View
Walla senlık olur :D
geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim
valla abicim konuyu başından sonuna okudum senın adına burda yemın ederım ben tahrık oldum. ben senın yerınde olsam ya herro ya merro hesabı once tedasa kacak elektrık kullanıyorlar ınceleme yapılmasını ıstıyorum dıye başka bırısı tarafından sıkayette bulundururum
hemen arkasında asayıs subeye eve gıren herhangı yabancı bırısını gordugun anda fuhuş ihbarında hatta uyuşturucu kullanıyor olabılırler dıye sıkayetcı olurum.
her gun işe gıderken tavana ses sıstemını sabıtlerım we tum sesı yukarıya verırım el mı yaman bey mı yaman görsünler
baktım hala olmuyor maskeyı gecırır gecenın yarısı o topuklu gıyenı oyle bır dowerım kı 3 ay yatalak kalır.
baştan sona konuyu okudum bu insanların polisten korkması çok acayip , kanun yönünden işler uzun oluyor ama işte bazende böyle yelkenler suya iniyor , umarım bir daha sorun çıkarmazlar
eğer imkanınız var ise bir kagıda örnek mesela karakola yada savcılığa verilmek üzere bir daha komşum şu şekilde(detaylı bir şekilde belirtin) rahatsız etmiyeceğeni alt tarafta imza ile beyan ettiğinden bende şikayetimden vaz geçiyorum diye yazı yazıp elinden imzalı kağıt almaya bakın ki yarin öbürgün birşey olduğunda bakın bu kişi daha öncede böyle yapmıştı şikayet etmiştim şikayetimi özür dilediklerinden dolayı geri almıştım şimdi gördüğünüz gibi elinizdeki imzalı kağıt örneği bahanesi ile yasal işlemleri hızlandırırsınız , şayet yok imza atmayız vb gibi birşeyler söyler iseler , "şikayet ettim şikayetimi geri almam için yazılı evrak verilmesi gerek yoksa dava açılması gerekiyor sizinde benimde imza atıp , sizin özür dilediğiniz benimde şikayetimi geri aldıgımı gösteren bu belgeye imza atmanız gerek" diyerekten elinize ciddi bir kanıt oluşturabilirsiniz ,
aslında noter cağırıp evde durulamayacak kadar sesli olduğunu resmi belge ile sabitleştirirseniz çok çok iyi olur eğer ileride tekrardan olursa..... sonrası zaten kolay...
neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve beyfendiliğiniz için ayrıca tebrik etmek gerek , Müslüman insan kesinlikle sabretmeli ve bu dünyadaki sorunların denemeden , sabır testinden oluştuğunu unutmamalı...
Eyvallah... Bekliyorum bakalım nasıl bir tutum ve tavır içinde olacaklar. Ben her halükarda
kendi dairelerinin tabanını ses yalıtımı yapmaya zorlayacağım. En doğru ve kesin çözüm
bu olacak çünkü. Ha kesmezse bu kez ben tavanımı taşıyıcı duvarlarımı yaptırırım ama
onların tabanlarını yalıtması büyük olasılık rahatsızlığı çözecek...
bu arada sevgili forumdaşım bizimde rotumuz var ve ne acayip birşey olduğunu yakından biliyorum :) imkanın var ise rakıya yada alkol içeren sıvıya ekmek bandırıp atabilirsin yok büyük geliyor görürler olmaz dersen , ucuz dandik sosislerin içine uyku hapı sokup rotlar için 7-8-9 gibi adetlerde kullanman lazım köpecige atabilirsin , daha havadan yere inmeden sosis yer çekimi etkisiyle zeminle hasret gideremeden havada ışınlanıverir köpeciğin karnına :):)
en kolay ve kesin çözüm aklıma gelenler bunlar , bu arada korkun olmasın yok köpek uyurda uyanmaz , yok bayılır falen , dana , öküz uyutan ilaçtan vermişler bizim rota arabayla getirilirken , bildiğin şöförün yanına muhabbetçi moduna girmiş ilacın etkisiyle yinede uyumamış kafasını peder beyin arkasındaki koltuğun üstüne dayamış , patiyide atmış insan eli gibi destek almak için , öteki elde ***** bacak arasındaki mazot şişesini tutuyor gibi :D öyle baka baka sohbet sohbet ede ede gelmişler :D
umarım yardımcı olabilmişimdir
evi ses izolasyon malzemeleriyle kaplarım özelliklestüdyolarda kullandıkları tarzda , muhtemelen işi çözer çözmezse 3 harfli musallat edin :D
sabrınıza hayran kaldım ne yalan söyleyeyim helal olsun Allah kimsenin karşısına böyle tip ruh hastası insanlar çıkartmasın
Müdür seni aradım telefonun evdeymiş yengemle konuştum nasıl oldun iyileşme varmı.
Abi, geçmiş olsun. Bu arada eve talip çıkarsa, sat kurtul bari :D
Gecmis olsun arkadasim. Ayni seyi 5 yil once ben yasadim, guzellikle soyledim olmadi, kavga ettik olmadi, polis cagirdim olmadi. Kanunen fazla birsey yapamiyorlar. Polis sat kurtul dediydi :). Az kalsin katil oluyordum ki alt katta oturan 150 kililuk bir abi beni tutup eve kilitledi, yoksa hapisteydik :)
Inan huzursuzluga degmez, sattim gittim cati kati daire aldim huzuru buldum. Terlik sesi yok, insan sesi yok vs.. Imkanin varsa sat git baska daire al, inan yoksa ruh hastasi durum devam eder.
Aynısı eski evde vardı koca gtlü bi teyze mahallenin dedikoducusu akbaba gibi dikilir pencereye akşama kadar evdeki küçük cocukları top oynardı bende müzik setini açarım gümbür gümbür ama müzik sistemi sağda solda alttaki komşuya da gidiyordu bi gün canımıza yetdi bıçcağı kaptığım gibi üst kata çıktım komşular tutdu üst katda pislik insan olunca olmuyor şu an başka evdeyiz çok rahatız
kerem abi çok geçmiş olsun.umarım bu akşam sorunlarına çözüm bulur ve sıkıntılarından kurtulursun.
keşke üstte ki erkek olsaymış abi , hiç değilse karşında kavga bile olsa edecek birini bulurdun.. çok hunharca planlarım var ama kadınmış bu biraz bozuyor planları :D
@_yekta_
Epey yardımcı oldu. Ben internette araştırdığımda köpeğe zarar verir diye okumuştum. Bazı günler hayvan hiç susmak bilmiyor. Eğer çok problem çıkartırsa denerim.
son durum nedir abi ?
Abi tatsızlık çıkarmasınlar dikkat et.Kalabalık yapıp göz korkutmaya niyetlenirlerse yakında olanlarımızı çağır illaki.Bende beylikdüzündeyim biliyorsun.
BBG evi gibi akü :D
Abi Dikkat :D
http://www.medyaurfa.com/wp-content/...3/03/ihale.jpg
Özellikle yönetici olmak üzere, bir kaç komşuyu ses yaptığı saatlerde evinde misafir edebilirsin, eğer anlayışlı bireyler ise, mahkeme açarsan sana şahit olabilirler, daha ileri anlayışlılar ise direk imza toplayıp attırabilirsiniz apartmandan, yalancı şahit durumuna düşmemeleri içinde geldiklerinde, video kamera ile kaydet, sesleride mikrofonu iyi çeken bir alet olsun, onuda kanıt gösterirsin oh mis, diye bir fikir geldi aklıma...
Valla ben de ne beşiktaşta ne ataköyde rahat edemedim böyle o.çocukları yüzünden...
Besiktasta hep ögrenci oldugu icin nefret ettim ordan...
Ataköyde apartman sessiz sakin, ev sahipleri hep düzgün eski istanbullu insanlar...
Ama üstümüzde bir o.ospu var birgün elimde kalacak.
Hergün aralıksız elektrik süpürgesi acar, sabah akşam farketmez, tayır tayır yerleri kazıya kazıya süpürür.
Ergen bir oğlu var, o.cocugu sabah aksam sarkı söyler bagırır cagırır kavga eder evde birileriyle.
Yatak odasının camından halı silkeler, yatak odamızın camı önü falan kıl tüy pislik dolar.
Defalarca uyardık, kapısına çıktık birsey degismiyor, iia süpürgenin hortumunu sokacaksın biyerine.
Kadını uyarıyorsun sabah 8 ev mi süpürülür diye, tamam özür dilerim diyor, yatak odasından çıkıyor koridoru ve salonu süpürmeye devam ediyor.
Allah görgüsüz, saygısız, densiz insanlardan korusun vallahi. Evde huzur yoksa hiçbiryerde yok.
Konu almış başını gitmiş çok heyecanlı bir hal almış :))
ee son durum nedir ? :D
Bu çok doğru işte :icon_tup: Ya yemin ediyorum akşamları eve gitmek istemiyorum.
Yok be Yavuz'um... Evli barklı adamız. Duyanda beni uçana kaçana sanacak...
Ya aslında iyi bi şeyler olsaydı :hahaha: dermişim :D:D:D
Ama fizik, kimya feleket
http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6dqn.jpg
BBW Thumbs :D