Güzel kapı buldular millet alışana kadar iyi cukkalıyacaklar.
Ben bundan iki ay kadar önce sivil bir polis aracı ile kapıştım.
TEM üzerinde trafikte giderken aynadan gördüm, yardırmış geliyordu. Yanıma geldiğinde polis olduğunu çok net gördüm, ama bastım, 5 boy kadar öne geçtim, o da bastı.
Uzun süre kapıştık. En fazla 10 boy kadar yaklaşmasına müsaade ettim. Hiç tehlikeli makas atmadım, emniyet şeridine de hiç girmedim, ama aradan dereden gazladım.
Yaklaşık bir 8-10 km sürdü bu. En ufak bir "pıh pıh", selektör, ikaz vermedi.
Sonunda trafik tıkandı, ben de iyice yavaşladım, en sağ şeride çektim. Arkamdan geldi, emniyet şeridine girdi, yanıma geldi. Eli ile "camı indir" işareti yaptı. İndirip "merhaba" dedim!
Baktı, "kardeşim biraz yavaş kullan, dikkatli ol, trafik var" dedi, bastı gitti emniyet şeridinden.
Nedense, başımın derde girmeyeceğini hissettim bir şekilde.
Hem eğlenceli, hem de heyecanlı idi.
Ama, kimseye tavsiye etmem. Polisle yarış olmaz.
Driftten oturu ceza yedim 154lira. Kavsak tam yuvarlak mi diye merak ettim 4. Turda yetisti herifler o heyecanla spin atinca kacamadik enselendik
Bunu ben de yaptim arayi 2 boy acinca tavan isiklarini yakti ben de gaz kestim mecbur![]()
arkadaşlar plaka ile yok harf değiştirme yok başka plaka takma yok görünmeyen sprey vs çok büyük suçtur, hiç takmayın en azından trafik suçundan ceza yersiniz diğer türlü 'resmi evrakta sahtecilik' ten işlem yapıyorlar ki, zamanında futbolculardan biri arabasında harf oynamasından dolayı ciddi ceza aldı... şu haberi dikkatli okuyun:
GAZETE HABERTÜRK
İşadamı Ali Ağaoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde satın aldığı Rolls Royce otomobilinin
plakasının, başka bir lüks otomobili olan Bentley’e ait olduğu anlaşıldı. Yeni otomobiliyle bir açılışa katılan Ağaoğlu’nun önünde poz verdiği Rollys Royce’un
plakası 34 AGA 60 olarak gözüküyor. Ağaoğlu önceki akşam aynı otomobile
binerken plakasının bu kez 34 AGA 31 olduğu dikkat çekti. Trafik kayıtlarında 34
AGA 60 plakasının işadamının Bentley marka otomobiline ait olduğu anlaşıldı. Böylece, Ağaoğlu’nun, yeni otomobilinin plakasını tescil ettirmeden ve geçici plaka
kullanmadan eski otomobiline ait plakayı kullandığı ortaya çıktı.
Emniyet yetkilileri, aynı kişiye ait olsa da araçların plakalarının değiştirilemeyeceğini, bunun “sahte plaka kullanmak” suçu olduğunu belirtti.
Yetkililer, aynı aracında iki ayrı plaka kullanan Ağaoğlu’nun trafik cezasından
kurtulamayacağını ifade etti. İdari para cezasından kurtulamayacak olan Ağaoğlu,
plakanın sahte çıkması halinde ise “sahtecilik” suçundan yargılanacak. Bu durumda “Sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmünü içeren TKC 204’ünCÜ mad desine göre Ağaoğlu hakkında soruşturma açılacak
Madem onlem alacaksiniz neden buraya yaziyorsunuz ??? Sessizce yapin ne yapacaksaniz yapanlarinda isine engel olmayin.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
yaradan radardan değilde ölümden korusun hepimizi , radardan kaçmak için nice yollara başvuruyoruz neden kurallara uymuyoruz ? bidiğim kadarıyla gerekli açıklamayı yapayım gezici radar araçları mevcut standart trafikte ilerlerken araçların hızlarını ölçebiliyoruz sprey işine gelince mythbusterde işe yaramadığını izlemiştim , plakanın bir kısmını yada tamamını kapatmanız veya sökmeniz sizi daha sıkıntılı duruma düşürebilir , trafik sorgulama sisteminde bir harf veya rakam eksik olsa bile o serideki bütün aynı marka model renk araçlar çıkartılabiliniyor bu kadar kafanızı yormayın kurallara uyun saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)