Lutfen guvenmediginiz alicilardan uzak durun. Olaylar soyle gelisti;
İlk once aradilar yalandan ufak bi pazarlik yaptilar,
Bulusma gunu geldigiginde kendini alici olarak tanitan kimligini yanina almadigini ve isyerine gitmeleri gerektigini soyledi, gittik. Araca 2 genc daha bindi.
Sanayiye benim zorumla gittik yalandan bi ustaya 2dk motoru dinlettiler hemen kaputu kapatip motor saglamsa tamamdir dediler ve notere gidelim dediler. Ben once para isini halledelim diyerek israr ettim ordan abisi dedigi birinin restoranina gittik, orada hesap numarami aldilar, siz notere gidin parayi gonderiyoruz simdi dediler.
Notere gitmek icin baska arabaya bindireceklerdi ben kabul etmedim (Allahtan binmedim o arabaya kendi arabami orada birakip).. Arabayi alacak kisi mekanda kaldi iki genc ile beraber bizi notere gonderdiler (ben iyice iskillendim bu sirada alacak kisi gelmeyince) kim ustune alacak arabayi deyince genclerden biri ben alacam dedi. Noterin onune park ettikten sonra sozde alacak kisi telefon etti yaptiniz mi satisi diye, ben de para gelmedi ne satisi? dedim. Once satisi yapin sonra parayi yollariz deyince bende ampul artik yanmisti. Gencler o sirada arabadan inmis yaninda dikiliyorlardi, marsa basip hemen oradan uzaklastim.
Son zamanda da bu sekilde satisi yapip is odemeye gelince sahibini dovup biraktiklarini, hic bir sey yapamadan aracini kaybettigini duydum defalarca.
Neyse ki ben adamlarin tavirlarini cok iyi gozlemleyip tezgah oldugunu sezmeye basladiktan sonra surekli algilarim acik ve tetikte olmaya calistim bu surecte. Bu sekilde zarar gormeden ucuz atlattim. Arabayla ilgilenmiyor,anlatiyorsunuz dinlemiyor, fiyat ve pazarlik konusunu acmiyor, sadece satisi bir an once yapip tezgahi bitirmeye calisiyorlar.