Helal olsun kardeşim en iyisini yaptın
helal olsun yaptığınız hareket için.Golden eğitirken biraz sabırlı olmalısınız çünkü ortamına alıştıktan sonra bir hayli şımaracaktır çünkü dikkat çekmeyi çok sever hep sevilmek ister bu yüzden hep bişeylerle uğraşırkolay gelsin isim buldunuz mu ?
![]()
What Goes Around,Goes Around
kasaptan kemik al kaynat suyuna ekmek ufala öyle yesin
sonra mamayı et suyuyla ıslat öyle ver yavas yavas alışır.
sek mama verirsin alışınca
Everyday I ** çapuling...
bu saatten sonra kolay kolay bırakamazsınız ama sahibine ulaşabileceğinizi ya da sahiplendirmek istediğinizi düşünürseniz facebooktan fotoğrafını paylaşın.
benim paylaştığım kayıp bir golden yavrusu 3-4 günde 4.400 paylaşım aldı ve sahiplendirildi.
sosyal medyadan hızla yayılıyor bu tür şeyler.
vermek istemiyorum... 1 hafta sonra kuaföre götürüp tüğlerini kestiricem yıkatıcam eşimi ikna edip balkona bi kulübe yaptırıcam..
aklıma gelen bişey var bana bile saçma geldi ama paylaşmak istedim
balkona tesisat çektirip kalorifer hortumlarını balkondan geçirip kulübenin içine ufak bir petek bağlatıcam, kulübeye yalıtıp yapıp böylelikle soğuk olayını hallederim böylelikle kış sorununu halledicem![]()
ve bu köpeği oğluma çok güzel bir arkadaş haline getiricem....
bu kıl ile ilgili Allah korusun kist yapma olayı vardı bunun bir çaresi mutlaka olmalı, biyerde okudum yanılmıyorsam onun için bi aşı varmış doğrumudur ?
kanka kist hapı var 10 kiloya 1 tablet düşüyo dex 35 kg ben 3 tane veriyorum 3 ayda bir herşeyin çaresi var sen niyeti bozduysan gerisi teferruatoğlunada 10 numara arkadaş olur. bol bol fotoda bekliyoruz çok şeker kerata
he bide petek işini şimdi düşünme.yenge evde tekse bide sıkılıyosa büyük ihtimal kanka olurlardex yaz kış evde duşa atıp karnını yıkaman 5 dk alıyor
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)