User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: golden retriever ?

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle senı bir golden sahıbı olarak tebrık etmek ıstıyorum valla eli öpülcek adamsın bu zamanda, millet kovar sen almışsın nasıl sevap işledin bilemezsin. Aklına takılan her soruyu özelden sorabilirsin fazlasıyla anladım köpeklerin dilinden. Ev yemeği kısa dönemde çözüm olabilir ama ileriye dönük daha masraflı olur. Mama kullanırsan hem onun beslenmesi için vücudu için sağlıklı olur, ev yemeği tavsiye etmıyorum o yuzden. 1 2 gun yemez sonra mecbur yer, hıcbır kopek kuru mamaya bayılmaz yoksa. İçine yogurt falan koyabılırsın alıstırabılırsın. Tekrar helal olsun diyorum Ayrıca kıl tüy sıkıntı yapmaz, 3 yaşında yeğenimle yatıyor kalkıyor eğleniyor. Sahildeki sokaktaki parktaki çocukları saymıyorum. Kedi tüyü sıkıntıdır biraz ama köpekte bu sorun yok. Düzenli tararsan o da rahatlar sende fazla tüy görmemiş olursun etrafta
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kist hapı var 10 kiloya 1 tablet düşüyo dex 35 kg ben 3 tane veriyorum 3 ayda bir herşeyin çaresi var sen niyeti bozduysan gerisi teferruat oğlunada 10 numara arkadaş olur. bol bol fotoda bekliyoruz çok şeker kerata
    kanka bu tüğ dökme olayı falan nasıl oluyo yani mevsimi falan ya da ne bilim bakımlı olduğu zaman tüğ dökme olayı oluyor mu ? hiç beslemedim laa mesela atıyorum nisan ayı geldi illa tüğ döker heryer deli gibi tüğ olur olayı varmı ?

la veterinere sormayıda unuttum...

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde düşünüyorsanız tüylerini taramalı köpek sampuanı ile yıkamalı ve vitamin takviyesi yapmalısınız. Şimdi konuşmak için erken ama gerçekten çok tüy döküyorsa mama yemediğini söylemişsiniz yediği bazı şeylere alerjisi olduğundan kaynaklıda olabilir sonra cidden kötü oluyor benim köpeğimin tavuğa varmış yolunmuş kaz gibi olmuştu. Aklınızda isim yoksa TECH olabilir abi

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en büyük sevabı kazandın.. Yaptıgın örnek olunucak bir davranış sıkı sıkı sarıl o köpeğe allah sana karşılıgını fazlası ile verir bu yaptıgının.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi yapmışsınız.İyi ki sizin gibi biriyle karşılaşmış.Benimde köpek sahiplerine bi sorum olacak.Kız arkadşaımın golden'ı var.Çok seviyorum keratayı ama o beni sevmiyor.Köpeklerle aramda iyidir ama işte yok hayvan hatunu benden kıskanıyor.Hep birlikteyken hatundan korktuğundan bişey yapmıyor ama hatun yoksa bana bütün sinirini kusuyor. Bu itle nasıl arayı düzeltriz ıslak mama aldım , gezmeye çıkarttım , sevmeye çalıştım.Yok arkadaş hayvan taktı bana. Naparız ne ederiz akıl verin lütfen.Bide epey bi enerjik.Napıyorlar hayvana harnup pekmezi mi yediriyorlar çözemedim.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyi yapmışsınız.İyi ki sizin gibi biriyle karşılaşmış.Benimde köpek sahiplerine bi sorum olacak.Kız arkadşaımın golden'ı var.Çok seviyorum keratayı ama o beni sevmiyor.Köpeklerle aramda iyidir ama işte yok hayvan hatunu benden kıskanıyor.Hep birlikteyken hatundan korktuğundan bişey yapmıyor ama hatun yoksa bana bütün sinirini kusuyor. Bu itle nasıl arayı düzeltriz ıslak mama aldım , gezmeye çıkarttım , sevmeye çalıştım.Yok arkadaş hayvan taktı bana. Naparız ne ederiz akıl verin lütfen.Bide epey bi enerjik.Napıyorlar hayvana harnup pekmezi mi yediriyorlar çözemedim.
    SENde onun yanına bir eş al belki yumuşar

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvan senin niyetinin bozuk olduğunu anlamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakamayacaksanız ben sahiplenebilirim

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah tuttuğunu altın etsin bu zamanda senin gibi bir insana rastlamak zor olsa gerek köpek cinsi ırkı fark etmeksizin insana ne kadar yakın olduğu aşikar teşekkürler bu iyi niyetin için videoyu izle ve https://www.facebook.com/photo.php?v=10151554393758048 sevgisini anla
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hepinize yorumlardan dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca hepinizi çok sevindireceğine inandığım bir şey paylaşıcam

Şimdi annemi aradım çok umudum yoktu ama yinede şansımı denedim köpeği söyledim ve çoooook pozitif bir cevap aldım...

Geçen sene babam vefat etti annem yazlıkta yalnız yaşıyor bahçe ortamı falan var harika biryer...

Annem senenin 8 ayında yazlıkta kışın en soğuk aylarında bizimle kalıyor bende ona dedimki sana arkadaşlık yapacak güzel bir şey buldum sen yazlıkta olduğun müddetçe seninle beraber orada kalsın sen İstanbul'a gelirken ikinizi birlikte alır gelirim 3 ay burda bakarız böylelikle harika bir ortam oluşacağına inancım büyük
    Ayrıca Annem bakarım dediyse en güzel şekilde bakacağına mükemmel bir sahiplenme yapacağına eminim çocuğu gibi bakar

Şimdi daha çok mutlu oldum annem hayvanları sever fakat hemen kabul edeceğini düşünmemiştim kabulden ziyade sevindi kadın ( bide köpeği tarif ederken yetenek sizsiniz Türkiye programındaki köpekten dedim ) en kısa zamanda bütün bakımlarını aşısını yaptırıp tüğlerini kırptırıp kimliğini alıp direk anneme götürücem ve fotoğrafları hepinizle paylaşıcam.....

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SENde onun yanına bir eş al belki yumuşar
    Veteriner daha erken demiş yoksa salacam sokağa gitsin bi döksün kurtlarını Düzduvara tırmanıyor evde.

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayvan senin niyetinin bozuk olduğunu anlamış
    Abi valla niyet meselesi değil taktı hayvan bana Evdeki diğer erkeklerle sıkıntı yokmuş bitek bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hondafatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah tuttuğunu altın etsin bu zamanda senin gibi bir insana rastlamak zor olsa gerek köpek cinsi ırkı fark etmeksizin insana ne kadar yakın olduğu aşikar teşekkürler bu iyi niyetin için videoyu izle ve https://www.facebook.com/photo.php?v=10151554393758048 sevgisini anla
    Valla çok entresandır Ablamda geçen gün evinin önünde kedi buldu küçücük bir kedi oda onu sahiplendi

ahaha bide ona kafes almış taşımak için kendi çapında eğitmiş kum kabından tuvalet yapmış kedi tuvaletini oraya yapıyo şaka gibi

kerem isminde yeğenim var onu bile tuvalete bu kadar çabuk alıştıramamıştı hep bez hep masraf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi valla niyet meselesi değil taktı hayvan bana Evdeki diğer erkeklerle sıkıntı yokmuş bitek bana
    Bak kendi ağzınla söylüyorsun evdeki başka erkeklerle sorunu yok niye ?
    Sen al bi tek taş pırlanta bak nasıl yumuşuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de böyle kansızlar var

Sinop'ta kpek katliam | GAZETE VATAN

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 9 aylık Dişi golden köpeğim var. Kırma felan değil has golden. Annem istemiyor köpeği bazı nedenlerden dolayı. Eğer köpeğe bakmak isteyen olursa ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Aşıları,Tasmaları,Yürüyüş kayışları, Seyehat sepeti vs. herşeyi mevcuttur. Hepsini vereceğim
    Ne diyeyim insan evladıyım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bunu yapmak imkansız Bu tür bir şey yapmak için gerçek manada yüreksiz olmak o.ç olmak gerekir...

Ama yapılanlar cezasız kalmayacaktır bunda hiçbirimizin şüphesi olmasın, layık olan ceza mutlaka verilecektir....

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunların allah belalarını versin bu canileri allah yanına alırkende aynı acıyla aynı davranışlarla alsın başkada diyecek söz bulamıyorum.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bence Cenabı Allah bu sevimli arkadaşı , bu can yoldaşını annenizin yüzü suyu hürmetine gönderdi senin kapına.Haa son olarak , insan evladısın (nokta)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana helal olsun insAllah valide hanimlada iyi anlasirlar hem can dostu hem guvenlik olarak geregini yerine getirir.Su haberi okuyup inanmak istemiyorum onlari zehirleyeni bulup o presin icine sokmak icin hayatimdaki bircok seyden feragat edebilirim su an!Hayir sokak kopeklerine yaptiniz onlar gariban onlar sahipsiz kollayani yokki firsat buldunuz hangi cesaretle sahipli kopeklere bunu yapabiliyor bunlar?Oyle seyler soylemek istiyorum ama gerek yok kulaklari fazlasiyla cinliyor su an bunu yapanlarin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)