tahaa kardeş adamı iyi tanıyorum dedim ilk başta daha önce yakalandı silivride 3 yada 4 ay yattı diyorum ki sadece oda değil çok mevzusu var ama ne hikmetse ne zaman görsem farklı arabalarla geziyodu o.ç.hatta bi tane 131 vardı 96 slx motorlu...
mahkeme sonucunu öğrenisem yazarım burya.
linç ettikten sonra polise teslim edeceksin benim teyzemi vurdular para için daha el kadar çocuklardı şerefsizler koca adam oldu çoluğa çocuğa karıştılar geçen hafta yine içeri düşmüşler cinayetin cezasını doğru düzgün yatmadılar şimdi gasptan içerdeler
adamına göre adalet
benim arabaya giren hırsızın 64 dosyası vardı 28 tane 18 yaş altında var siz düşünün artık suç üstü yakalandı bu sefer
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Arkadaşlar yatıp hemen çıkmalarının asıl sebebi cezaevleridir.Türkiyede şuan cezaevleri Full+full adamlar 3 vardiya yatıyorlar düşünün yer yok...
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Haberleri izleyin gazeteleri okuyun adalet varmı yokmu anlarsınız isyan edersiniz.. daha iki gün önce şu haberi okudum sinirden hala kendime gelemedim kaç gündür
Engelli kz ve aabeyine tecavz - Hrriyet GNDEM
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
evet arkadaşlar elemanların biri savcılıkta serbest kalmış diğeri ise mahkemeye dışarıdan devam edicekmiş sadece biri içerde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)