User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Arac satarken dolandiricilara denk geldim

furkancicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecenlerde jeepin satısını yaptım 4 kırmanci gelmislerdi yasananları anlatsam agzınız acık kalır ama anlatılcak sey var anlatılmıcak sey var..

Gecmis olsun..

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 3 sene önce scirocco marka aracımın kredili olduğunu söyledimm. adam sorun değil hallederiz deyip hesabıma 25.000 lira geçmiti.... bundan 2 ay öncede new beetle aracıma 1.8t motor koymaya sanayiye giderken bi adam aradı arabayı alacam diye abi niyetin ciddiyse bi kapora yatır dedim.. bankaya gittim baktımm 5000 lira yatırmış... iyi insanardan cook fazla var.. ( umarım iyiliklerinden başlarına hiçbirşey gelmez
    Şuanki aracımı alırken kredi kullanmıştım.Aracın satışı üzerime yapıldı fakat son anda kredide bir pürüz çıktı.Sadece 500tl kapora vermiştim,2 gün rehinsiz olarak araç benim üzerimde kaldı.Satıcı konusunu bile açmamıştı.

Fakat gel gör ki geçen hafta yaptığım bir satışta yakın çevremden birisi 1000tl için karakterini haysiyetini ayaklar altına aldı.Yapacak bişey yok her türlü insan var.

Daha önceki postlarda yazılan bankadan blokeli işlemle satış yapılması en garanti yöntem bence.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı satarken önce bankada parayı aldım hesabıma yatırdım sonra notere gittik
    güven çok önemli güvenmezsem satmamda almamda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun bu durumlarda yalnız olmamak şart oldu zaten?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski aracımı pazara götürdüm.2 kişi geldi muhabbet,araca baktılar,pazarlık vs.1 tanesi çok cingöz öbürü daha sakin.Ben anlamam diyen alıcı,açıkgöz olan arabadan anlayorum diye geçiniyor.Neyse fiyatta anlaştık kapora aldım pazardan çıkardık arabayı.Ben ertesi gün noterde buluşuruz parayı alırım,satışı veririm,aracı teslim ederim dedim.Açıkgöz olan bizim oraya gidelim parayı vereyim aracı teslim et diyor ben kabul etmedim.Israrla evin oraya gidelim parayı vereyim aracı teslim et diyor adam.Ben yine kabul etmedim.O zaman aracı almak isteyen kişiyle "siz bekleyin ben parayı getireyim" dedi.Olur dedim bizim muhiti söyledim buluşalım diye.Yanımda da alıcı olan var parayı getirecek adamı bekliyoruz.Telefon etti ben gelemiyorum siz gelin yada kaporayı verdik aracı otoparka koyalım içinden parça falan alırsınız diye ısrar ediyor.Bi dümen olduğunu anladım.Adama gel burda anlaşırız dedim tamam geliyorum dedi.Bu esnada telefonda tartıştık biraz eleman iyice sinirlendi.O esnada kankalara mesaj attım arkadaşlar geldi.Adamda geldi atarlı tutarlı falan.Verdik kaporasını bi de gerisi *****.
    Velhasıl bu tip olaylarda yalnız olmamak lazım.Alıcıyken de satıcıyken de .Allah herkesi korusun arkadaşlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi bitmediler... Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız... Benimde başıma aynı durum "ÇEK" ile gelmişti. Çek olaylarını da araştırınca kendimi güvence altına satmak istemeyince direk vazgeçtiler

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun böylelerinden ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun ...
    28 AF 870 Facebook Twitter

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bir arabayı da almaya şehir dışından 4 kişi gelmişlerdi, bulusma yerine giderken, koşarak uzaklaşasım geldi

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. akıllıca bir hareket yapmışsınız. uyanık davranmışsınız.

lütfen bu olayı da emniyete bildirin. ihbarsız bırakmayın. vaktiniz yoksa emniyetin internet sitesinden ihbar yapabiliyorsunuz. adamların mekanını, cep numaralarını, adlarını falan yazın.
    başkaların canı yanmasın.

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun. akıllıca bir hareket yapmışsınız. uyanık davranmışsınız.

lütfen bu olayı da emniyete bildirin. ihbarsız bırakmayın. vaktiniz yoksa emniyetin internet sitesinden ihbar yapabiliyorsunuz. adamların mekanını, cep numaralarını, adlarını falan yazın.
    başkaların canı yanmasın.
    Tesekkur ederim ihbarda bulundum simdi.

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen sene tanıdığımın aracını aynı sistem ile dolandırdılar, araba gerçi bulundu galeride mahkemesi filan şu anda arabayı geri aldı ama bir sıkıntıdan dolayı satamıyorlar.
    GEC13 GTİ

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım cok gecmıs olsun adamların ısımlerı tufan muharrem zıya olma ıhtımalı nedır bırde olaynerde oldu ?
    cunku tam anlattıgım sekılde aynı olay basıma geldı benımde bı kac ay once...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)