Gecenlerde jeepin satısını yaptım 4 kırmanci gelmislerdi yasananları anlatsam agzınız acık kalır ama anlatılcak sey var anlatılmıcak sey var..
Gecmis olsun..
Gecenlerde jeepin satısını yaptım 4 kırmanci gelmislerdi yasananları anlatsam agzınız acık kalır ama anlatılcak sey var anlatılmıcak sey var..
Gecmis olsun..
Şuanki aracımı alırken kredi kullanmıştım.Aracın satışı üzerime yapıldı fakat son anda kredide bir pürüz çıktı.Sadece 500tl kapora vermiştim,2 gün rehinsiz olarak araç benim üzerimde kaldı.Satıcı konusunu bile açmamıştı.
Fakat gel gör ki geçen hafta yaptığım bir satışta yakın çevremden birisi 1000tl için karakterini haysiyetini ayaklar altına aldı.Yapacak bişey yok her türlü insan var.
Daha önceki postlarda yazılan bankadan blokeli işlemle satış yapılması en garanti yöntem bence.
arabayı satarken önce bankada parayı aldım hesabıma yatırdım sonra notere gittik
güven çok önemli güvenmezsem satmamda almamda
Geçmiş olsun bu durumlarda yalnız olmamak şart oldu zaten?
Eski aracımı pazara götürdüm.2 kişi geldi muhabbet,araca baktılar,pazarlık vs.1 tanesi çok cingöz öbürü daha sakin.Ben anlamam diyen alıcı,açıkgöz olan arabadan anlayorum diye geçiniyor.Neyse fiyatta anlaştık kapora aldım pazardan çıkardık arabayı.Ben ertesi gün noterde buluşuruz parayı alırım,satışı veririm,aracı teslim ederim dedim.Açıkgöz olan bizim oraya gidelim parayı vereyim aracı teslim et diyor ben kabul etmedim.Israrla evin oraya gidelim parayı vereyim aracı teslim et diyor adam.Ben yine kabul etmedim.O zaman aracı almak isteyen kişiyle "siz bekleyin ben parayı getireyim" dedi.Olur dedim bizim muhiti söyledim buluşalım diye.Yanımda da alıcı olan var parayı getirecek adamı bekliyoruz.Telefon etti ben gelemiyorum siz gelin yada kaporayı verdik aracı otoparka koyalım içinden parça falan alırsınız diye ısrar ediyor.Bi dümen olduğunu anladım.Adama gel burda anlaşırız dedim tamam geliyorum dedi.Bu esnada telefonda tartıştık biraz eleman iyice sinirlendi.O esnada kankalara mesaj attım arkadaşlar geldi.Adamda geldi atarlı tutarlı falan.Verdik kaporasını bi de gerisi *****.
Velhasıl bu tip olaylarda yalnız olmamak lazım.Alıcıyken de satıcıyken de .Allah herkesi korusun arkadaşlar.
Bi bitmediler... Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız... Benimde başıma aynı durum "ÇEK" ile gelmişti. Çek olaylarını da araştırınca kendimi güvence altına satmak istemeyince direk vazgeçtiler![]()
benim bir arabayı da almaya şehir dışından 4 kişi gelmişlerdi, bulusma yerine giderken, koşarak uzaklaşasım geldi![]()
öncelikle geçmiş olsun. akıllıca bir hareket yapmışsınız. uyanık davranmışsınız.
lütfen bu olayı da emniyete bildirin. ihbarsız bırakmayın. vaktiniz yoksa emniyetin internet sitesinden ihbar yapabiliyorsunuz. adamların mekanını, cep numaralarını, adlarını falan yazın.
başkaların canı yanmasın.
gecen sene tanıdığımın aracını aynı sistem ile dolandırdılar, araba gerçi bulundu galeride mahkemesi filan şu anda arabayı geri aldı ama bir sıkıntıdan dolayı satamıyorlar.
GEC13 GTİ
arkadasım cok gecmıs olsun adamların ısımlerı tufan muharrem zıya olma ıhtımalı nedır bırde olaynerde oldu ?
cunku tam anlattıgım sekılde aynı olay basıma geldı benımde bı kac ay once...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)