User Tag List

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
324 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha sonra buğra abi olaya bir büyük ve forumun yöneticisi olarak dahil oldu. biliyorsunuz ilk başlarda biraz tatsız başladık konuşmaya kendisiyle ama ben açıkladım herşeyi daha önceki mesajlarımda. gece gece gergindim sinirliydim bu olay yüzünden ve telefon vermek istemedim. olur insanlık hali. ertesi gün bana mesaj attı ve konuşmak istediğini söyledi. aradım konuştuk bütün derdimi anlattım. çok da iyi biriymiş kendisi, sanki yıllardır beni tanıyan bir abimmiş gibi konuya el attı ve farukla konuşacağını söyledi. bende çok teşekkür ettim ve geceki yaşadığımız olay için özür diledim.

buğra abi farukla görüşmüş ve faruk paranın 2000 lirasını perşembe günü iade edeceğini söylemiş. bana döndü ve durumu anlattı. ben de kabul ettim. bu parayı aldıktan sonra farukla aramızdaki problemin çözüldüğüne dair ve hakkımı helal ettiğime dair bir konu açacaktım ama nerdeee...

ertesi gün oldu, yani bugün. faruğun hesabıma yatırması gereken miktarın onayı yerine bana garip bir mesaj geldi. servisteki bu kazaları belgelememi istedi. tamam eyvallah. gittim servise ve bu kazaları belgeledim. şimdi onların da fotolarını koyuyorum buraya.

Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada fotoları belgeleyemezsem ben ve bu konudaki diğer arkadaşların hepsine dava açmakla üstü kapalı tehdit etti beni. buyrun onun da fotoğrafı hemen :

Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra fotoları gördükten sonra helali hoş olsun ben seni paranı yatıracam dedi. iyi hoş bunu dedi demesine ama dava işlerine girmiş birde. kimden nerden esti bilmiyorum ama parayı bana verecek, sonrasındada geri mahkemeler vasıtasıyla geri alacak. çok iyiymiş yaa. bakın kanıtları aşağıda. size de dava açacakmış haberiniz olsun. hakaret etmişiz kendisine. nerdeyse bu hakaret olayı ben anlamadım. benim yerime olsanız siz neler neler yapardınız acaba ? ben gayet olgun davranıyorum alttan alıyorum hala aynı şeyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 - Faruk'un mesleği hakkında yorum yapmak kimseye düşmez , tanımayan etmeyen , oradan buradan duyup konuşanlar yorum yapmasın...

2- Ben niye yazıyorum ; günlerdir bu derdi ortak paylaşıyoruz Faruk'la ve birkaç arkadaşımızla beraber , kendine nasıl dert ettiğini ben biliyorum , kimseye birşey ispatlanması gerekmiyor...

Yıllardır bu camianın içindeyiz çoğu kişi tanır , çoğu kişi evimizi işimizi yerimizi yurdumuzu bilir...

3- Arabanın geçmişini ne Faruk ne de biz bilmiyoruz , kaldı ki Faruk galerici değil bu işin ticaretini yapmıyor , almış binmiş satmış , sattıktan sonra geçmişinde birşeyler olduğu ortaya çıkmış buna kimsenin yapacağı birşey yok... Faruk sana ne 4000 tl vermek zorunda ne de arabanın bedelini geri ödemek zorunda... Kendi içi rahat etsin diye kul hakkı olmasın diye zararı ortak paylaşalım gibi teklif sunmuş sana ve sen hala Faruk'u kötüleyip , insanları yanlış yönlendirmeye çalışıyorsun...

Arabanın değeri şöyle böyle demekle olmaz bu işler...

4- Faruk bir ticari kuruluş değil , normal bir vatandaş , kamu çalışanı... Sen hangi hakla onun ismini cismini burada dolandırıcı diye yazarsın çizersin... Senin yanında konuyla alakası olmayan sokak karısı gibi dedikodu yapanlar Faruk şöyle Faruk böyle diye yazar çizer konuya...

5- Sonuna kadar Faruk'un arkasındayım ben , yapacağı herşeyde onu destekliyorum. Sen çocuk gibi ortalığa çıkmış bağrınıyorsun , reklam yaparak para koparmanın peşindesin, yok öyle bir dünya.. Aldığı ya da sattığı arabanın geçmişini bilmek zorunda değil çünkü ticari bir kuruluş değil , kimseye birşeyin garantisini veremez bireysel olarak mal satan insanlar...

6 Evet konunun yedeği alındı , konu içerisinde yapılan hakaretlerin ve yapan kişilerin kimler olduğu açıkça ortada , gerekirse dava açması için hepimiz gereken desteği vereceğiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görüldüğü üzere durum böyle. ne diyeceğiz ne yapacağız bu arkadaşa ben şaştım dondum kaldım. keşke bizler de böyle profesyönel insanlar olsak yaa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüldüğü üzere durum böyle. ne diyeceğiz ne yapacağız bu arkadaşa ben şaştım dondum kaldım. keşke bizler de böyle profesyönel insanlar olsak yaa.
    Çocukça şeyler yazıp durma , olgun davranıp cevap verebiliyorsan yaz konuya , pazarcı gibi çıkıp forumun ortasında bana bunu diyor bakın görün size de bunu yapacakmış gibi mahalleye şikayet etmeye çalışma...

Sana ne para vermek zorunda ne de gönlünü hoş tutmak zorunda o adam...

Senin derdin arabayı pahalı aldığını düşünüp para koparmaya çalışmak tekrar söylüyorum... Arabaya bakmaya geldiğinde sana anahtarı uzatıp " al depoda benzin de var kendininmiş gibi istediğin yere göster dediğinde" gösterip , bunları öğrendiğinde almaktan vazgeçseydin , kimse sana zorla bir mal satmadı...

Arabanın geçmişini bilmiyorduk , bugün senin servise gitmenle beraber öğrendik hepimiz.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekliyorum konuda konuyu gerecek alakasız mesaj ve alıntıları temizledim ve adil demokratik (ki forumuz biz cumhuriyet değiliz ) ollmayan tarafları bi görelim 3 gündür burda boş laf yapmak dışında iki tarafada ulaşıp sorunun orta yolu bulması için kaç kişi uğraştı sanırım sen aradın görüştünde haberimiz olmadı ...
    Böle zamanlarda böle boş yorumlar yapmayın yakışmıyor insan geriliyor ister istemez . ...
    Bugra bey sizin cabanızı anlıyorum elinizden geldigince yardımcı oluyorsunuz hatta daha fazlasını yapmak istiyorsunuz bu konular bitsin uzlaşma saglansın diye olayda karşılıklı hatalar var satan arkadaş tam net olarak söylememiş alan arkadaş forum post una güvenip araba almış.Ben elimden birşey gelecekse seve seve yardımcı olurum herkes bilir ben bu forumda yönetici vs degilim ha yardımcı olacak pozisyonum da yok ortamı gericek yazılar siliniyor onuda anlarım ama başka durumlarıda gayet net anlıyor arkadaşlar sadece yazmıyorlar

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dava mava boş işler. bi halt çıkaramaz ordanda, millete yancı diyip sokak karısı diyen vatandaşlada elbet bu camia küçük denk geliriz yüzümüze karşıda sokak karısı der rahatlar umarım.

3 farklı araç 3ündede kimseye doğru söylememiş adamı savunurken burda doğruları kanıtlarıyla sunan adamlara sokak karısı gibi konuşuyorlar diyen BARETTA. millet yamuk siz düzgünsünüz dimi.

3 farklı kişiye 3 Bozuk çatlak PERT araba itelediniz ÇAKTINIZ. Şimdi utanmadan birde millete hakaret mi ediyorsunuz?

Kimin kime karılık yaptığını herkes bu konuda çok iyi gördü! siz halâ kendinizi avutun!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocukça şeyler yazıp durma , olgun davranıp cevap verebiliyorsan yaz konuya , pazarcı gibi çıkıp forumun ortasında bana bunu diyor bakın görün size de bunu yapacakmış gibi mahalleye şikayet etmeye çalışma...

Senin derdin arabayı pahalı aldığını düşünüp para koparmaya çalışmak tekrar söylüyorum... Arabaya bakmaya geldiğinde sana anahtarı uzatıp " al depoda benzin de var kendininmiş gibi istediğin yere göster dediğinde" gösterip , bunları öğrendiğinde almaktan vazgeçseydin , kimse sana zorla bir mal satmadı...

Arabanın geçmişini bilmiyorduk , bugün senin servise gitmenle beraber öğrendik hepimiz.
    arkadaşın tabi, mecbur savunacaksın, keşke biraz daha terbiyeli saygılı yazsaydın da senle muhattap olsaydım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugra bey sizin cabanızı anlıyorum elinizden geldigince yardımcı oluyorsunuz hatta daha fazlasını yapmak istiyorsunuz bu konular bitsin uzlaşma saglansın diye olayda karşılıklı hatalar var satan arkadaş tam net olarak söylememiş alan arkadaş forum post una güvenip araba almış.Ben elimden birşey gelecekse seve seve yardımcı olurum herkes bilir ben bu forumda yönetici vs degilim ha yardımcı olacak pozisyonum da yok ortamı gericek yazılar siliniyor onuda anlarım ama başka durumlarıda gayet net anlıyor arkadaşlar sadece yazmıyorlar
    Bakın benden tekrar net olarak söylüyorum , yıllardır buradayız biz , herkes az çok tanıyor...

Faruk , arabanın geçmişini bilmiyordu bugün arkadaşın servise gitmesiyle birlikte öğrendik hepimiz...

İnsanın bilmediği birşeyi eksik anlatmasının imkanı yok , Faruk yine de para vermek istedi maksat çocuğun içi rahatlasın dedi ama biz o parayı vermesini istemiyoruz , verdirmiyoruz.

Önüne gelen laf ediyordu , adamın ne namazını kılmasına laf edilmedi ne mesleğine ne şahsına... Faruk hala namazını kılıyor , Faruk hala mesleğini yapıyor , Rektörün şöförü , özel kalemi , sağ kolu vs vs .... O parayı verirse hakkını helal etmeyecek zaten sadece arabayı alana değil burada kötü yorumda bulunan herkese , onunla beraber biz de helal etmeyeceğiz , günlerdir gece yarılarına kadar beraberce düşünüyoruz nasıl böyle bir suçlamada bulunabilir insanlar diye...

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yav arkadaş adam diyorki ben arabayı almaya gittiğimde, bagaj halısını kaldıracağım zaman elimi tuttu diyor. Bu olay gerçekse daha bu arkadaşın savunulacak bir tarafı yok.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dava mava boş işler. bi halt çıkaramaz ordanda, millete yancı diyip sokak karısı diyen vatandaşlada elbet bu camia küçük denk geliriz yüzümüze karşıda sokak karısı der rahatlar umarım.

3 farklı araç 3ündede kimseye doğru söylememiş adamı savunurken burda doğruları kanıtlarıyla sunan adamlara sokak karısı gibi konuşuyorlar diyen BARETTA. millet yamuk siz düzgünsünüz dimi.

3 farklı kişiye 3 Bozuk çatlak PERT araba itelediniz ÇAKTINIZ. Şimdi utanmadan birde millete hakaret mi ediyorsunuz?

Kimin kime karılık yaptığını herkes bu konuda çok iyi gördü! siz halâ kendinizi avutun!
    Elbet karşılaşırız.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım noktalar var
    1-) arabayı satan kişi niye herkese farklı meslekten tanıtım yapıyor?
    2-) arkadaş bagaj halısını kaldırırken neden kaldırmamasını istedi?
    3-) 3 tane patlak araç alıp oraya buraya satan kişi araçların kaza bela durumlarını mı anlamıyor?
    4-) araç hakkında hepiniz farklı şeyler söylemişiniz gümrükden mi alındı, icradan mı?
    5-) milleti dava etmekle tehdit edip sonra elbet karşılaşırız demek(!) bu ne perhiz ne lahana turşusu?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-) 3 tane patlak araç alıp oraya buraya satan kişi araçların kaza bela durumlarını mı anlamıyor?
    4-) araç hakkında hepiniz farklı şeyler söylemişiniz gümrükden mi alındı, icradan mı?
    5-) milleti dava etmekle tehdit edip sonra elbet karşılaşırız demek(!) bu ne perhiz ne lahana turşusu?

araca lpg bağlanmış sökülmüş. bunu bilmemesine imkan yok. bagajdada lpg tankının bağlantısı ve hortumların geçmesi için delikler var. onun üzerinde bagaj halısı var. ben stepne nerde diye bakmaya çalışırken bagaj halısını kaldırmaya yeltendim. o ara beni engelledi ve kaldırma kaldırma bunlarda stepne yok dedi.

ben ısrar etmedim. ankaraya geldim ve bagaj halısını kaldırdım. evet malesef lpg bağlantısı yapılıp sökülmüş araca. delikler var bagajda. manifoldda tıpa contalar var. lpg göstergesi için açılan direksiyon kenarında delik var.

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bir yorum olmuş