daha sonra buğra abi olaya bir büyük ve forumun yöneticisi olarak dahil oldu. biliyorsunuz ilk başlarda biraz tatsız başladık konuşmaya kendisiyle ama ben açıkladım herşeyi daha önceki mesajlarımda. gece gece gergindim sinirliydim bu olay yüzünden ve telefon vermek istemedim. olur insanlık hali. ertesi gün bana mesaj attı ve konuşmak istediğini söyledi. aradım konuştuk bütün derdimi anlattım. çok da iyi biriymiş kendisi, sanki yıllardır beni tanıyan bir abimmiş gibi konuya el attı ve farukla konuşacağını söyledi. bende çok teşekkür ettim ve geceki yaşadığımız olay için özür diledim.
buğra abi farukla görüşmüş ve faruk paranın 2000 lirasını perşembe günü iade edeceğini söylemiş. bana döndü ve durumu anlattı. ben de kabul ettim. bu parayı aldıktan sonra farukla aramızdaki problemin çözüldüğüne dair ve hakkımı helal ettiğime dair bir konu açacaktım ama nerdeee...
ertesi gün oldu, yani bugün. faruğun hesabıma yatırması gereken miktarın onayı yerine bana garip bir mesaj geldi. servisteki bu kazaları belgelememi istedi. tamam eyvallah. gittim servise ve bu kazaları belgeledim. şimdi onların da fotolarını koyuyorum buraya.
![]()