En doğrusu bir galeriye götülüp arabaya değer biçilmesi olur galerici o haliyle ne kadar verirse onun üzerini öder karşı taraf yoksa öbür türlü iki tarafta tam bir sonuca varamazlar
Printable View
İnşallah maduriyetiniz karsılanır gecmiş olsun.satış sözleşmesinde olan maddeler var mahkemede bi sonuç alamazsın diyenler olmuş peki avukatlar davalar niye oluyo zaten kanun ortada herşey yazıyo avukatlar ne işe yarıyo o zaman boşuna mı avukat oluyolar ?
rektör beye taşımak ne olayı ben anlamadım hukuk mu rektör bey ? özel hayatı işi ile bir yaptırım uygulamaya çalışmak oluyo bu ?
Bmw yakalamis:)
Adam foruma konuyu acmis sizde bu adamdan araba alirken araci baktirmadan almayin yada foruma uye diye guvenmeyin demis.valla ne yalan soyleyim ben olsam bende guvenirdim ama bukadar olaydan sonra forumdan eski uyede olsa arabasina baktirip alirim.birde tel sorun yasayan subaru degilmis... Bencede araci geri almasini konusun ondan sonra nasil satiyorsa satsin
Çok geçmiş olsun kardeş birazda hata sende niye baktırmadan alıyorsun ki o kadar para veriyorsun götür 100 daha ver expertize sok.
Geçmiş olsun.. Bi ara 16 lira olan aracı 22 ye almışsın, hos o zamanlar aracın boyaya ihtiyacı vardı tampon bagaj ve sag çamurluk.. Kozmetik olarakda pek iç açıcı değildi, bizimde vazgeçmemizin nedeni lpg idi, motor yeni yapılmıştı ama sağlıklı değildi.. Biz 2011 de bakmıştık, izmirden gelme bi araç bu bu arada
Bence alan aldi satan satti artik soylenbilcek veya yapilabilcek pek birsey kalmamis.
Araci satan arkadas alici sanayiye goturdu baktirdi o sekilde satisi aldi deseydi ne olacakti?
Para mevzusu olsun arac mevzusu olsun kim kime neyi ispat edebilir, noter kagidina satis bedeli istedigin mebla olarak yazdirabiliyorsun ben yarin obur gun 20.000 tl lik bir arac aldim 25.000 yazdirdim sozlesmeye sonra gidip 5000 fazla verdim bu kdr etmez mi dicem katakulle yapmak icin? bu kadar kolay degil. Evet gercekten magduriyetler yasanmistir belki ama bazi seylerin telafisi geri donusu olmaz. Gecmis olsun diyelim.
Konuyu gece okudum,2 arkadaşa da geçmiş olsun.
Öncelikle bence konu tamamen gereksiz olmuş.Tecrübesizlikden kaynaklı.
Şimdi bu araç benden satın alınmış olsa ve böyle konu açılsa ben aracımı alandan 5000tl daha isterdim..
Baksaydın baktırsaydın kardeşim..Bizene senin ihmalkarlığından.
Ben araba satarken tek kelime etmiyorum "aha araba kardeşim ister bak ister servise götürelim,beğenirsen, fiyat işine gelirse hayırlı olsun" diyorum.. Boyasınıda bilsem bilmem nesinide bilsem söylemiyorum.Söylemek zorunda da değilim!! alan adam baksın, baktırsın satan onun için uğraşmak zorundamı
Şimdi adam da "beni korkuttu aracımı değerinin altında aldı,geride istemiyorum kullandı yıprattı" dese oda dava açabilir.Ayrıca o dava ilede hiç bişey elde edemezsin.
Sen 22 ye araba almışsın sonra soğumuşsun parandan bir miktar geri istiyosun da böyle bi dünya yok yani.
Şükret karşındaki çok mülayim biri çıkmış..
Mahkeme yolu elbette açıktır.. Ancak bir sonuç alınacağını düşünmüyorum.. Techturkey'de 5000 mesajı var o yüzden güvendim demek şahsi bir kanaattir. İstersen 2 gözü vardı ona güvendim de, kimseyi ilgilendirmez.. Sitemizin "x mesajı olan üye güvenilirdir" şeklinde bir teminatı yok..
Ayrıca, bu site aracılığı ile birşeyler elde eidlmeye çalışılıyor, dert anlatılıyor. Bir şekilde site kullanılıyor.. Kullanılsın, problem yok.. Ancak site yöneticisi telefon istediğinde "ne konuşucaz bu saatte" demek saçma olmuş.. Benfica - Fenerbahçe maçı konuşulmayacak elbette.. Hem siteye dert yan hem de görüşmek isteyen yöneticiye kapı kapat.. Manasız..
Başta da dediğim gibi mahkemeden herhangi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.. Satıcı tarafın insiyatifiyle bir geri ödeme yapılırsa yapılır.. Satıcı da "alırken baktırsaydın" der ve ödeme yapmazsa haklıdır kendince..
#128#129
çok gereksiz mesajlar olmuş.özellikle 128 nolu mesaj konu okunmadan yazıldığını düşünüyorum.
konuya gelirsek mağdur kişinın tavrını taktir ettim,çok geçmiş olsun.
satıcıda umarım hatasını anlar ve mağdur ettiği kişilerin zararını karşılar.(zarar derken araçın geri alınması diğer mağdurun yaptığı masraflar vb.)
akrabamdan araba almam akrabama satmam en son eşimin amcası istedi arabamı başka bak dedim yarın öbür gün bişey olur söyle böyle mevzuları olur arkadaşımdan alsam bile baktırırım bana güvenmiyormusun lafı olursa direk güvenmiyorum arkadaşlık başka iş ticaret başka neden başımız ağrısın iki tarafında bence suçu var iki tarafada geçmiş olsun olan oldu mahkeme felan zor işler bu saatten sonra türk hukuk sisteminde...
neredeyse iyiki boyalı kazalı dememiş diyeceksiniz. ticareti ahlaklı yapmak denen birşey var. kazalı boyalı aracı söylemeden satmak, kazasız boyasız demek hangi adam gibi adamın yapacağı şey ? ayıp denen birşey var. alan arkadaş ciddi bir amatörlük yapmış, baktırmamış ama bu satıcı şahsın doğru yaptğı manasına gelmez. birde üzerine para alırım denmiş. böyle bir bakış açısına inanamıyorum ve onaylayanlarıda anlayamıyorum. delikanlı gibi sattığın malın ayıbını söyleyeceksin. kardeşim şurda bu var burda şu var diye. benim bildiğim bunlar. aklında şüphen varsa ki olmasa bile gel ezpertize gidelim diceksin. millet bu şekilde konuşacağına neredeyse satıcıyı onaylamış. hayret yaa
alıcı arkadaşta yani marsta mı yaşıyorsun anlamadım ki... böyle bir ülkede kimseye güvenilmeyeceğini bilmiyor musun ? neymiş 2. el araca expertiz yapılmazmış. yok mu özel servis ona götürseydin. sonra böyle haklıyken neredeyse hatalı denecek kıvama gelirsin.
burda mantıklı olan, bir bilirkişi edinerek ister yasal yoldan ister ricacı olarak aracın fiyatını belirlemek. devamında belirlenen rakam alıcı adına pozitif olacaksa üstü satıcıdan alınması. karşı tarafa söylemediği dürüstçe malını satmadığı için ona da ders olmuş olur.
baktırsaydın alsaydın klişesini bir geçin artık, yapmamış, güvenmiş işte. ben de çok kez baktırmadan araba aldım, bir kacı da bu foruma üye. hiç sorun çıkmadı, bir kaç tane uyanık çıktı allah a havale ediyorum, kendisini iyi biliyor. insanız sonucta, bazen sacma sapan seylere aldanabiliyoruz(samimiyet vss).
bazı seyler konusarak çözülür, ısrarla telefonda konuşmak istemiyorum diyorsun? neden?
ara konuş, derdini söyle, paranı iste, sorunları anlat. kusura bakma ama sen bu yaklasımında hic bir sey alamazsın, hala adama sana facebooktan mesaj atacagım diyorsun. paran gitmis, magdursun, siteden sana yardımcı olmaya çalışıyorlar, satan kişi de ara konuşalım diyor. sen uzlaşmak istemiyorsun. dumanla mı iletişime gececekler seninle.
belki telefonları açsan iş bu noktaya bile gelmeyecek, paranı kurtaracaksın.
yani "o insanla telefonda konusmak istemiyorum" dieyceksin muhtemelen de, o işler öyle olmuyor işte.
Ortada ciddi çelişkiler ve iddaa edildiği ile alakası olmayan araç var
Baktırsaydın o zaman bize ne demek talihsiz yazıların en başında gelir
Başına gelmeyen bilmez insan ın bazen tutulduğu, akıl tutulması yaşadığı zamanları ,acemiliği yanlışı olabilir
Olmaz olmaz değil insanın başına hayatta her türlü olay gelebilir
Yanlış yapılmış doğrudur araca baktırılması gerekirmiş hele hele bu devirde babana bile güvenme diye kimse boşuna demiyor ne olursa olsun baktırtmak gerekli.
Yalnız araca baktırmış olsa idi dahi aracın kazası yok tertemiz diye iddaa da bulunulup ta başka başka şeylerin çıkması ne kadar ahlaki ve hukuki dir tartışılır olayın asıl noktası burasıdır
Kazasız bi sıkıntısı yok denilip kazalı çıkması üstelik daha önce lpg li çıkması nın savunulur bi yanı falan yok
Savunulmaması gerekilen bi nokta da alan arkadaşın aracı almadan önce araca baktırmamış olması ama yazdım daha önce insan oğlu işte hata bu
Ama tekrarlıyorum araca baktırmadı diye saklanılan aksi iddaa edilenlerin savunulur yanı falan yoktur hata falan da değildir bu hatadan sayılacak şey hiç değildir..
Biri diyor gümrükten aldım biri diyor vatandaştan orayı çözemedik :)
:D zamaninda bana bi 200 sx çakmişlardi
Konu açmadim soylenicek çok var ama ben Allaha havale ettim 35 000 TL mi yaktim umrumda olmadi dava açmadim donup aramadim bile 3 kurusluk insan dedim gectim sende soguk bi su ic bence
Bu gune kadar kusurlu mal satmadim sattigim arabalarda her eksigini en ufak bildgim seyi soyledim
Su 5 senede 7 araba degistirdim hep iyi niyetimden kaybettim arabalari aldim hep inandik hep zarar hep zarar ben burda bu zamana kadar aldgim arabalar hakkinda ve cevremde yine bu siteden araba almis arkadaslarim var yazsam roman olur neyse bu konuya daha girip yazip canimi skmicam sana gecmis olsun istedgin davayi ac huzurun kacti sen koy parasina
Ne telefonda ne yüzyüze konuşmak istemiyorum, görüşmek istiyorsan facebooktan devam ederiz ne demektir arkadaş :beuj: zaten böyle saçma bir zihniyette olmasaydın kimse sana araba saplamazdı ;) Arkadaşlarında dediği gibi soğuk su iç, ben sana satsaydım bu arabayı, bana deseydin faceden ulaş çok güzel cevap yazardım ya neyse. Bir dünya insanı meşgul ediyorsun Buğra aramız gecenin bir yarısı sırf senin maduriyetini çözebilmek için ki eminim çözer, şükür çevremiz var ama bence sen böyle muameleyi haketmiyorsun. Burdanda yazma artık faceden tweeterdan devam et. Nasıl bir millet olduk yemine diyorum anlamıyorum artık ya :ofk:
yazmıycakdım ama yazım bende arac satıyorum işim bu benim her ay en az 30 tane araba satıyorum belli bir prensibim var babamın oğlu bile olsa arabanın herşeyinide bilsem git baktır öyle al diyorum yok sonradan o cıkdı bu cıkdı sen bana demedın ben sana demedim falana hiç gerek yok istediğin kadar dava acabilirsin ama boşa caba harcarsın, vakdin ziyan olur uğraştığına değmez .güven meselesi ise değişik yani, neyine güvendin ? sen bu adamla tıcaret yaptınmı daha önce yok ? aynı evdemi yaşadın berabermi yediniz içdiniz yok ? nedir bu güven olayı ben onu anlamış değilim.burdan iki satır yazıyla insana güvenilmez . tekrar geçmiş olsun.
2 Gundur aralıksız okuyorum tüm yazılanları.
frk cok sakin cevaplamış herşeyi. İlginç gelen nokta da bu oldu. Başta uslubu bu sandım ama ; araç icra mı, gümrük mü, vatandaş mı ? Onun cevabı hala ortada yok
bu araç nerede yapıldıya kadar gider bu konu
Fena bir durum var aşağıda :
Konuyu Toplam 52 kişi okuyor. (43 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
free-hifi, ahmetuzun, ambinte, Arasts61, ArMy, B.Battal, Baris, battalgazi, Batuhan Gül, Boost Up, Can_R, cemo_ka, CGTY, civelek, clioGT, DERAN_TUYNER, devil_berk22, dkaya87, emirsonmez, emir_hks, Emrecan-R, fa'R'uk, hantypR, JaSoN, McS_R53, mj105, mustafa-u, ozgurmm, peace, PiscocuK, rahatsız, RUN, S.Özeren, Sezgin, signomis, skyhigh, thedevil, tremx, trgy, Ufuk, yucelebeci, YuSuFJaN_K, [RaCeR]
Alanıda, satanıda buradakileride tanımam.
Konu ile ilgili bir çok soru işaretini herkes sormuş. Benim merak ettiğim ise alıcının aldıktan sonra tespit edebildiği kaza/airbag açılmasını ağır bakımlarını dahi yaptıran bir kişi nasıl anlamamış. Ağır bakım yapan kişi nasıl farketmemiş (farketmiştir belki sahibi biliyordur diye umursamamış olabilir).
Kimseyi zan altında bırakmamak lazım. Biz buraya yansıyan kısmını görüyoruz. Genelde buzdağlarının görünmeyen kısmı daha büyük olur.
Benimde bir aracım var. Sıfır aldım talihsizlik üstüne kazalı aracım. Daha büyük bir talihsizlik üstüne bir kaç parçasıda değişti (kazadan dolayı). Şimdi ben bunları ve extralarını satmaya kalktığımda, almayı düşünene söylemeyi bir borç bilirim. Ha ben bunları söylediğimde mutlaka aklımdaki rakamdan düşüğe satılacaktır. Ama kafamın rahat olması 3-5 kuruştan daha mühimdir.
Arabamı lokal boya için bir yere verdim (reklam olmasın yazmıyorum yeri). Teslim alırken kimse araca bakmadı. Dedimki bilader araca bakmıcan mı? Yok biz randevu aldığın gün foto çekmiştik yeterli. Dedim ki bir hafta önce randevu aldım. Belki başka bir sıkıntı oluştu, sana suç bulacam! Belki depom doluydu boşalttınız diyecem. Bu ne güven böyle. Haklısın dedi aracı park yerinde kontrol etti ve 2-3 fotoğraf çekti.
Bu güvenle alakalı değil aslında. Bazen umursamazlık yada akıldan uçup giden, bazılarının basiretinin bağlanması olarak tabir ettiği bir durum.
Araç eğer dendiği gibi kazalı, airbag dahil açmış durumda ve ben bunları bilmiyor olsam bile, bırakın zararı iade etmeyi aracı geri alırım. Aracı ben alırken bilmiyordum demek beni kurtarmaz. Bana kastırmışlar aracı, bu artık benim sorunum. Sorunu sattığım kişi tespit etmiş. Napayım kardeş bende bilmiyordum demek vurdumduymazlık olur. Tabi bunu ben yaparım. Başkası nasıl düşünür bilemem.
Alıntı:
Bütün milletler arasında en namuslu ve dostluk kurmada tereddüt edilmeyecek olan yalnızca Türklerdir. Henüz yabancı tesiri altında kalmamış olan bir köye gidecek olursanız; gerçek misafirperverliğin ne demek olduğunu orada görüp öğrenirsiniz.
William Martin
Ilerde benimde başıma böyle bir olay gelir diye konuyu baştan sona okudum.
Insanların bazen pat diye kitlendiği yapmak istediklerinin hepsini unuttuğu anlar vardır.Alıcı arkadaş bu anlardan birini yanlış yerde yanlış zamanda yaşamış. Keşke baktırsaydı keşke de tarafların başlarına böyle bir iş gelmeseydi. Yasal süreçten pek anlamam ama daha önce yaşamış veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapmış. Karar sizin.
Tarafları tanımam konuyu ne kadar okusakta o anki geçen konuşmaları bilmediğimizden bir tarafı suçlamamız yersiz olur. Ancak ticaret ahlakı diye birşey vardır ki bu kâr'dan üstündür.(Şahsi fikrim)
Umarım taraflar aralarında tatlıya bağlarlar.
aynı olay 1 yıl once benım basıma geldı tramerde sıfır hasar gozuken aracımın onden bır kazası vardı ve bel altı komple boyanmıstı arac. daha sonra bır musterı geldı baktı aracı begendı olanları soledm vs. kendı ustasına dahi goturdu adam super araba dedı satısı yaptık o ana kadar hersey normaldı sonra aracı alan adam aldıgı gıbı kendı zevkıne gore gıdıp jantları vs dgstrms aradan 3 gun gectı benı aradı kasko yaptrmadgnı cok yuksek fıyat cıktıgını aracın hasarı cıktıgını soledı 7 farklı hasar toplamda 80 bin tl civarı gıbı yuksek bır rakam cıkıyordu gercekten bende mesaj attım hasar sorgulammaya dogruydu duzeltmek ıcın sıgortaları aradık bır yanlıslık var dendı fakat daha sonra yanlıslık olmadıgı hatta ve hatta arac pert kayıtlı duruma donustu daha sonradan. olaylar bu sekılde gelstıkten sonra hıc tanımadgm guzelce ustasına goturup gosteren alırken hasar kaydını sorgulayan arkadas aradı ne yapalım gıbısınden konustu benım ıse soyledıgım tek sey arbayı getır paranı al kardesım oldu ama bunu soylerkende dedım kı elını vıcdanına koy hersey ortada sen benım bunu sana bılerek satıgımı duusnuyorsan gel paranı al yada hakkını helal et vs. daha sonra yuzyuze gorustuk konustktan snra ufak bır meblag karsılıgı el sıkıstık hellalestık ve gonul rahatlıgıyla eve gıdıp uykumu uyuyabıldım ama 2-3 gun yasadıgım bu olaylar dan sonra eve gıdıp uyuyamıyordum kul hakkı yemek ıstemıyordum hatanın kımde oldugunu sorguluyordum sureklı kendımde diyeceiğim o ki :
asagı yukarı butun yazılanları okudum aracı satan arkadas kazasız oldugunu dusunse bıle oyle bılıp alsa bıle satarkende dersın ben boyle aldım boyle bılıyorum sende baktır alırken dıe. kım ne olursa olsun kul hakkı yememelı ben bunu bılır bunu soylerım haksız yere alınan bır para fıtıl fitil cıkar 4 bın kazanrsan 5 bın kaybedersın ..
burada yazan kısılerı tanımamm etmem yanls anlasılma olmasın ...
Tüketici Kanunu hükümlerine göre tüketici mahkemesine başvurmalısın.
1- Satıştan sonra 30 gün içinde bu ayıpları satıcıya bildirdin mi?
2- Bazı arkadaşlar indirim istemek de neymiş demesin bu bir yasal haktır.
Benim sana tavsiyem eğer içine sinmeyecekse, bedelin iadesini talep et. Yok ben bineceğim bu arabaya diyorsan da, bilirkişi vasıtasıyla değer tespiti yapılır aradaki fark ödenir.
İkametgahının bulunduğu tüketici mahkemesine başvurabilirsin. Eğer bulunduğun yer de tüketici mahkemesi yoksa, asliye hukuk mahkemesine de başvurabilirsin.
Ayrıca, "Tüketici mahkemeleri nezdinde tüketiciler, tüketici örgütleri ve Bakanlıkça açılacak davalar her türlü resim ve harçtan muaftır. Tüketici örgütlerince açılacak davalarda bilirkişi ücretleri, 29 uncu maddeye göre kaydedilen özel ödenekten Bakanlıkça karşılanır. Davanın, davalı aleyhine sonuçlanması durumunda, bilirkişi ücreti 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre davalıdan tahsil olunarak 29 uncu maddede düzenlenen esaslara göre bütçeye özel gelir kaydedilir."
Geçmiş olsun.
yazmayacam diyordum ama dayanamıyorum
5500 devirden sonra gazı açılıp gaza gelen arkadaşların başına umarım böyle bir olay gelir. Bırakın arabayı başka bir yerden başka bir şekilde vurgun yerlerde anlarlar neyin ne olduğunu. Şu an bol keseden işkembeden sallamak şunu yaparım bunu yaparım üstüne ben para isterim falan filan masaldan ibarettir , komik olmayın güldürmeyin kendinize.
Ayrıca sosyal medyanın gücünün ne kadar büyük olduğunu bilmeyen anlamayan kavramamış onca insan var. Ben bu insanla kendim uğraşsam hiç bir şekilde bir şeye varamayacaktım hoş hala varmadık. Burada görüldüğü üzere faruk hakkında her dakika yeni birşey çıkıyor. Bundan memnun olan tonla insan olduğu gibi ki zaten bunu diğer insanların iyiliği için yaptım, damarına basılıp memnun olmayan büyük ihtimalle faruğun arkadaşı olan ve konuyu tehdit mehdit namına kullanıyorsun diyecek kadar vicdansız arkadaşlarımızda var. Yazık, umarım başlarına böyle birşeyler gelir insanların da anlarlar neyin ne olduğunu.
Görüldüğü üzere herkes aracın geri iade edilmesini istiyor. Ben bilemezmiydim aracı geri al demesini ? Ağzım dilim yok mu ? Sonuçta o da bana haksız kazanç olacak benim içim el vermeyecek. Ben alırken baktırmadığım için böyle birşey isteyemem ama orta yol namına mantıklı bir zarar karşılama miktarı teklif ettim arkadaşa.
Evet sosyal medya sağolsun faruk istediğim rakam olmasa bile yarısını karşılamayı kabul etmişti. Konuyu kaldırmamı ve perşembe günü parayı hesabımda göreceğime dair söz vermişti. Özel mesajda duruyor bu. Ama ne olduysa kimlerden akıl aldıysa bundan vazgeçmiş. Parası olan zararı karşılayabilecek olan arkadaş bir anda parsnın hepsini harcamış hemde 2 saat içinde bir gecede. Bu para yatırma işini konuştuktan 2 saat sonra faruk bana para gönderemeyecem lastik gönderecem sana diyor . Pes yaa. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bari onca dümenin var bunu yapma sözünün arkasında dur !
Peki siz olsanız o lastikleri naparsınız ? Geince satıp parasını mı yersiniz , yoksa takıp kullanırmısınız ? Çok şükür benim sadakaya ihtiyacım yok arkadaşlar. Ben araçtan soğudum satacam ve bana zararı karşılamak adına para gerekiyor. Eğer bana lastik gönderirse , gerekirse p zero olsun, onu yakarken yanarken ki vdeosunu çekip buraya koymazsam ben de adam değilim. Çoçuk kandırmaya gerek yok artık...
Mesajımdan rahatsız olacak olan yine birkaç kişi olacaktır, olsun. Elinizi vicdanınıza koyun mağduriyetimi anlayın ondan sonra yargılayın beni. Satıcı ile aramda geçen diyalogları buraya aktarmazsam insanlar kimin ne olduğunu asla öğrenemez sürekli böyle olaylarla karşılaşmaya devam ederler...
forum mesajina gore guven konusunu bi aadan cikaralim.
subaru-sti in mesaji az ben guvenmiyorum kesin yalan soyluyo ;)
ikincisi arabaya baktirmadan almissin hic bi soz soylemeye hakkin yok.
kaporta boyasi,hava yastigi,lpg takilmis olmasi bir ustaya gotutulerek cok basit anlasilan olaylar.
motorda sanzumanda sikinti ciksa yan sanayi parcalar kullanilsa gibi kolay anlasilmicak seyler olsa cok azda olsa hak veririm.
o zaman ben sahibindende gozume kestirdigim arabalari baktirmadan aliyim sonra dava acayim. boyasiz kazasiz denilen ilanlardan yarisi yalan cunki.
arabayi alan kisi parami geri ver dese yine anlarim. ama nana su kadar para vermezsen dava acarim teche konu acarim ne demek. ayrica bi 3000 istemis bi 4000 istemis. adam tamam 4000 veriyim dese diyecekki demek ben hakliyim , adamda tirsti o zaman 5000 isterim.
3000 i 5000 i birak 1 lira bile geri verse dolandiricilik yaptigini kabul etmis olur ki orta yolu bulalim denis arabayi satan kisi ya gercekten iyi niyet yada yaptigini kabul etmis
Guzel kardesim ben bu forumun moderatoruyum . Sen bu foruma konu acmissin telefonunu ac konus sorun cozun diye faruga ulastim. Sanada ulasmaya calistim . Konun halen burda duruyor degilmi tutumus bana laf solemeye calisiyorsun halen banane senin arabandan banane onun satisindan burdanmi aldin aracini techturkwymi kefil oldu sana ?
Konuyu burda tutarak sana iyilik yaptigimizin farkinda degilsin bide donmus vicdansiz diyorsun bizlere yaziklar olsun .
kaldiriyorum konunu git mahkemeyemi veriyosun napiyorsan yap vicdansizsiz ya biz arkadasimiz ya faruk onu savunuyoruz ya senin kafana gore git kimle aldiysan onunla coz sorununu devletin mahkemesi var hakimi var senin derdin problemini cozmek degil acik ve net .
3000 euro aylık alıyosan siteden, ihale size kalıcak tabiki