User Tag List

Sayfa 9/18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
324 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüketici Kanunu hükümlerine göre tüketici mahkemesine başvurmalısın.

1- Satıştan sonra 30 gün içinde bu ayıpları satıcıya bildirdin mi?
    2- Bazı arkadaşlar indirim istemek de neymiş demesin bu bir yasal haktır.

Benim sana tavsiyem eğer içine sinmeyecekse, bedelin iadesini talep et. Yok ben bineceğim bu arabaya diyorsan da, bilirkişi vasıtasıyla değer tespiti yapılır aradaki fark ödenir.

İkametgahının bulunduğu tüketici mahkemesine başvurabilirsin. Eğer bulunduğun yer de tüketici mahkemesi yoksa, asliye hukuk mahkemesine de başvurabilirsin.

Ayrıca, "Tüketici mahkemeleri nezdinde tüketiciler, tüketici örgütleri ve Bakanlıkça açılacak davalar her türlü resim ve harçtan muaftır. Tüketici örgütlerince açılacak davalarda bilirkişi ücretleri, 29 uncu maddeye göre kaydedilen özel ödenekten Bakanlıkça karşılanır. Davanın, davalı aleyhine sonuçlanması durumunda, bilirkişi ücreti 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre davalıdan tahsil olunarak 29 uncu maddede düzenlenen esaslara göre bütçeye özel gelir kaydedilir."

Geçmiş olsun.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmayacam diyordum ama dayanamıyorum

5500 devirden sonra gazı açılıp gaza gelen arkadaşların başına umarım böyle bir olay gelir. Bırakın arabayı başka bir yerden başka bir şekilde vurgun yerlerde anlarlar neyin ne olduğunu. Şu an bol keseden işkembeden sallamak şunu yaparım bunu yaparım üstüne ben para isterim falan filan masaldan ibarettir , komik olmayın güldürmeyin kendinize.

Ayrıca sosyal medyanın gücünün ne kadar büyük olduğunu bilmeyen anlamayan kavramamış onca insan var. Ben bu insanla kendim uğraşsam hiç bir şekilde bir şeye varamayacaktım hoş hala varmadık. Burada görüldüğü üzere faruk hakkında her dakika yeni birşey çıkıyor. Bundan memnun olan tonla insan olduğu gibi ki zaten bunu diğer insanların iyiliği için yaptım, damarına basılıp memnun olmayan büyük ihtimalle faruğun arkadaşı olan ve konuyu tehdit mehdit namına kullanıyorsun diyecek kadar vicdansız arkadaşlarımızda var. Yazık, umarım başlarına böyle birşeyler gelir insanların da anlarlar neyin ne olduğunu.

Görüldüğü üzere herkes aracın geri iade edilmesini istiyor. Ben bilemezmiydim aracı geri al demesini ? Ağzım dilim yok mu ? Sonuçta o da bana haksız kazanç olacak benim içim el vermeyecek. Ben alırken baktırmadığım için böyle birşey isteyemem ama orta yol namına mantıklı bir zarar karşılama miktarı teklif ettim arkadaşa.

Evet sosyal medya sağolsun faruk istediğim rakam olmasa bile yarısını karşılamayı kabul etmişti. Konuyu kaldırmamı ve perşembe günü parayı hesabımda göreceğime dair söz vermişti. Özel mesajda duruyor bu. Ama ne olduysa kimlerden akıl aldıysa bundan vazgeçmiş. Parası olan zararı karşılayabilecek olan arkadaş bir anda parsnın hepsini harcamış hemde 2 saat içinde bir gecede. Bu para yatırma işini konuştuktan 2 saat sonra faruk bana para gönderemeyecem lastik gönderecem sana diyor . Pes yaa. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bari onca dümenin var bunu yapma sözünün arkasında dur !

Peki siz olsanız o lastikleri naparsınız ? Geince satıp parasını mı yersiniz , yoksa takıp kullanırmısınız ? Çok şükür benim sadakaya ihtiyacım yok arkadaşlar. Ben araçtan soğudum satacam ve bana zararı karşılamak adına para gerekiyor. Eğer bana lastik gönderirse , gerekirse p zero olsun, onu yakarken yanarken ki vdeosunu çekip buraya koymazsam ben de adam değilim. Çoçuk kandırmaya gerek yok artık...

Mesajımdan rahatsız olacak olan yine birkaç kişi olacaktır, olsun. Elinizi vicdanınıza koyun mağduriyetimi anlayın ondan sonra yargılayın beni. Satıcı ile aramda geçen diyalogları buraya aktarmazsam insanlar kimin ne olduğunu asla öğrenemez sürekli böyle olaylarla karşılaşmaya devam ederler...
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forum mesajina gore guven konusunu bi aadan cikaralim.
    subaru-sti in mesaji az ben guvenmiyorum kesin yalan soyluyo

ikincisi arabaya baktirmadan almissin hic bi soz soylemeye hakkin yok.
    kaporta boyasi,hava yastigi,lpg takilmis olmasi bir ustaya gotutulerek cok basit anlasilan olaylar.
    motorda sanzumanda sikinti ciksa yan sanayi parcalar kullanilsa gibi kolay anlasilmicak seyler olsa cok azda olsa hak veririm.

o zaman ben sahibindende gozume kestirdigim arabalari baktirmadan aliyim sonra dava acayim. boyasiz kazasiz denilen ilanlardan yarisi yalan cunki.

arabayi alan kisi parami geri ver dese yine anlarim. ama nana su kadar para vermezsen dava acarim teche konu acarim ne demek. ayrica bi 3000 istemis bi 4000 istemis. adam tamam 4000 veriyim dese diyecekki demek ben hakliyim , adamda tirsti o zaman 5000 isterim.

3000 i 5000 i birak 1 lira bile geri verse dolandiricilik yaptigini kabul etmis olur ki orta yolu bulalim denis arabayi satan kisi ya gercekten iyi niyet yada yaptigini kabul etmis

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel kardesim ben bu forumun moderatoruyum . Sen bu foruma konu acmissin telefonunu ac konus sorun cozun diye faruga ulastim. Sanada ulasmaya calistim . Konun halen burda duruyor degilmi tutumus bana laf solemeye calisiyorsun halen banane senin arabandan banane onun satisindan burdanmi aldin aracini techturkwymi kefil oldu sana ?
    Konuyu burda tutarak sana iyilik yaptigimizin farkinda degilsin bide donmus vicdansiz diyorsun bizlere yaziklar olsun .
    kaldiriyorum konunu git mahkemeyemi veriyosun napiyorsan yap vicdansizsiz ya biz arkadasimiz ya faruk onu savunuyoruz ya senin kafana gore git kimle aldiysan onunla coz sorununu devletin mahkemesi var hakimi var senin derdin problemini cozmek degil acik ve net .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel kardesim ben bu forumun moderatoruyum . Sen bu foruma konu acmissin telefonunu ac konus sorun cozun diye faruga ulastim. Sanada ulasmaya calistim . Konun halen burda duruyor degilmi tutumus bana laf solemeye calisiyorsun halen banane senin arabandan banane onun satisindan burdanmi aldin aracini techturkwymi kefil oldu sana ?
    Konuyu burda tutarak sana iyilik yaptigimizin farkinda degilsin bide donmus vicdansiz diyorsun bizlere yaziklar olsun .
    kaldiriyorum konunu git mahkemeyemi veriyosun napiyorsan yap vicdansizsiz ya biz arkadasimiz ya faruk onu savunuyoruz ya senin kafana gore git kimle aldiysan onunla coz sorununu devletin mahkemesi var hakimi var senin derdin problemini cozmek degil acik ve net .

ihale yine bize kaldı sanırım

biz tü kakayız
    körler sağırlar

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3000 euro aylık alıyosan siteden, ihale size kalıcak tabiki
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ihale yine bize kaldı sanırım

biz tü kakayız
    Gecenin korunde sagdan soldan telefon numarasi bulup arayip sorunlarini cozelim madur olmus diye dusundugum adam donmus bana vicdansiz diyor yahu otesi varmi vallahi iyilik haram bu millete ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3000 euro aylık alıyosan siteden, ihale size kalıcak tabiki
    Gecenin korunde sagdan soldan telefon numarasi bulup arayip sorunlarini cozelim madur olmus diye dusundugum adam donmus bana vicdansiz diyor yahu otesi varmi vallahi iyilik haram bu millete ....

kötülük hep senin başının altından çıkıyor ef186 bir!!ikiiki!!! neyse vicdan olarak rahatız şükür ne hissedip nasıl çalıştığımızı biliyoruz

gökinin kıvırcık saçlarından da sen surumlusun Buğra
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vicdansızlık olarak görüyorum kusura bakmayın bu benim görüşümdür. çünkü 4 bir yandan bütün forum yetkilisi arkadaşların bana tavır ve tutumu gereksiz derecede kötü geliyor diğer insanların yanında. telefon meselesini daha önceden de belirttiğim gibi. ben tanımıyorum sizi o yüzden telefon vermek istemedim. geceden beri bir sürü insandan özel mesaj alıyorum konuyla ilgili. ben nereden bilebilirim ki kimin güvenilir olup kimin olmadığını. başka forumlarda nick altında mod admin vs yazıyor, ben burda göremeyince normal bir üyesiniz zannettim.

bu arada konunun devamı sizin takdirinize kalmış. isteseydiniz zaten çoktan kaldırırdınız, herşey sizin elinizde.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben vicdansızlık olarak görüyorum kusura bakmayın bu benim görüşümdür, telefon meselesini daha önceden de belirttiğim gibi. ben tanımıyorum sizi o yüzden telefon vermek istemedim. geceden beri bir sürü insandan özel mesaj alıyorum konuyla ilgili. ben nereden bilebilirim ki kimin güvenilir olup kimin olmadığını. başka forumlarda nick altında mod admin vs yazıyor, ben burda göremeyince normal bir üyesiniz zannettim.

Tamam kardesim sen haklisin vicdansiziz biz o nedenle techturkeyde sen halen derdini yazabiliyorsun ve biz sana vicdansiz davrandigimiz icin telefonla karsi tarafla konusarak derdini cozmen yerine burayi telefon niyetine kullanmana izin veriyoruz. Yaziklar olsun baska lafim yok sana .Ticaretin bizi zerre ilgilwbdirmez forum olarak . Madur oldugunu dusunduk vicdansiz olduk bide bana soluyorsun bunu ya nutkum tutuldu ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu açıldığından beri takip ediyorum ve her yazılanı da hemen hemen okudum.anladığım kadarı ile ef186 seni konuyu çözmek için arıyor ve sen telefona bakmıyorsun sebebin ise gecenin bir yarısı tanımadığın bir kişi ile konuşmamak istemen,ama bu şöyle düşünmek gerek bu insan senin için gecenin bir vakti sağdan soldan numara bulup seni arıyorsa ne olursa olsun telefonu açıp konuşmalıydın diye düşünüyorum. ikinci olarak anlamadığım nokta ise bu arkadaş arabayı ihaleden mi aldı ist vataşdan mı aldı gümrükten mi ortada bir karışıklık var.Ama ne olursa olsun sen arabayı gösterip alacaktın bu devirde kimseye güven olmaz insan oğlu çiğ süt emmiştir.Ben aracımı satarken ne var neyok hepsını dedim alacak kişiye ve bana tamam göstermeye gerek yok dedi güveniyorum sana dedi benim ona dediğim tek laf kardeşim al arabayı git baktır sor soruştur benim malım bu ilerde sıkıntı çıktımı gelip bana laf deme ve gidip baktırdı benim dediklerimin haricinde sadece 1 kapısında boya olduğunu idda etti bende boyacıya götürdüm sadece vernik atıldığını söyle ve bende orda öğrendim arkadaşın yanıa gittim ve kardeşim boyası yok vernik atılmış dedim ha istiyorsan 500daha almam arabayı alırsın dedim oda olsun dedi ve anlaştık. ha ne oldu benim içim rahat arabayı da hemen hemen hergün görüyorum alan arkadaşıda görüyorum ve allah razı olsun diyor. allahıma şükür olsun ki için rahat gönlüm rahat.ama sen ne olursa olsun arabayı baktırcakdın güzel kardeşim
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı olay 1 yıl once benım basıma geldı tramerde sıfır hasar gozuken aracımın onden bır kazası vardı ve bel altı komple boyanmıstı arac. daha sonra bır musterı geldı baktı aracı begendı olanları soledm vs. kendı ustasına dahi goturdu adam super araba dedı satısı yaptık o ana kadar hersey normaldı sonra aracı alan adam aldıgı gıbı kendı zevkıne gore gıdıp jantları vs dgstrms aradan 3 gun gectı benı aradı kasko yaptrmadgnı cok yuksek fıyat cıktıgını aracın hasarı cıktıgını soledı 7 farklı hasar toplamda 80 bin tl civarı gıbı yuksek bır rakam cıkıyordu gercekten bende mesaj attım hasar sorgulammaya dogruydu duzeltmek ıcın sıgortaları aradık bır yanlıslık var dendı fakat daha sonra yanlıslık olmadıgı hatta ve hatta arac pert kayıtlı duruma donustu daha sonradan. olaylar bu sekılde gelstıkten sonra hıc tanımadgm guzelce ustasına goturup gosteren alırken hasar kaydını sorgulayan arkadas aradı ne yapalım gıbısınden konustu benım ıse soyledıgım tek sey arbayı getır paranı al kardesım oldu ama bunu soylerkende dedım kı elını vıcdanına koy hersey ortada sen benım bunu sana bılerek satıgımı duusnuyorsan gel paranı al yada hakkını helal et vs. daha sonra yuzyuze gorustuk konustktan snra ufak bır meblag karsılıgı el sıkıstık hellalestık ve gonul rahatlıgıyla eve gıdıp uykumu uyuyabıldım ama 2-3 gun yasadıgım bu olaylar dan sonra eve gıdıp uyuyamıyordum kul hakkı yemek ıstemıyordum hatanın kımde oldugunu sorguluyordum sureklı kendımde diyeceiğim o ki :
    asagı yukarı butun yazılanları okudum aracı satan arkadas kazasız oldugunu dusunse bıle oyle bılıp alsa bıle satarkende dersın ben boyle aldım boyle bılıyorum sende baktır alırken dıe. kım ne olursa olsun kul hakkı yememelı ben bunu bılır bunu soylerım haksız yere alınan bır para fıtıl fitil cıkar 4 bın kazanrsan 5 bın kaybedersın ..
    burada yazan kısılerı tanımamm etmem yanls anlasılma olmasın ...

kardeşim helal olsun sana doğru olanı yapmışsın
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam kardesim sen haklisin vicdansiziz biz o nedenle techturkeyde sen halen derdini yazabiliyorsun ve biz sana vicdansiz davrandigimiz icin telefonla karsi tarafla konusarak derdini cozmen yerine burayi telefon niyetine kullanmana izin veriyoruz. Yaziklar olsun baska lafim yok sana .Ticaretin bizi zerre ilgilwbdirmez forum olarak . Madur oldugunu dusunduk vicdansiz olduk bide bana soluyorsun bunu ya nutkum tutuldu ...
    biz anlaşamayacağız sanırım sizle. en iyisi konuyu kaldırın siz, daha fazla tartışmayalım.

daha doğrusu şöyle diyim, bir üyeniz olarak konunun kaldırılmasını rica ediyorum, daha fazla bu konu üzerinde tartışmamıza gerek görmüyorum, herkesin fikri çözümü ortada, bundan sonra yazılacaklar kavga harici hiç birşey getirmeyecek çünkü.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun ancak sıfır arabaları bile boyalı, değişen parçalı satıyorlar ve gidip bayiye söyledğinde yapacak birşey yok diyip başlarından sallıyorlar. Tüketici mahkemeye verdiğinde ise birşey çıkmıyor. Sizinde eğer mahkemeye verirseniz bir sonuç yakalamanız zor. Zira satan arkadaş bana iftira atıyor diyerek size karşı dava bile açabilir. En güzeli aracına atla aldığın arkadaşın yanına git ya arabayı iade et yada ortak bir yol bulun. 4 bin lira istemişsinde bu fiyatı belirleyen sebepler nedir ? bence en güzeli araç iadesi olur sende daha içine sinen araba alırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz anlaşamayacağız sanırım sizle. en iyisi konuyu kaldırın siz, daha fazla tartışmayalım.

daha doğrusu şöyle diyim, bir üyeniz olarak konunun kaldırılmasını rica ediyorum, daha fazla bu konu üzerinde tartışmamıza gerek görmüyorum, herkesin fikri çözümü ortada, bundan sonra yazılacaklar kavga harici hiç birşey getirmeyecek çünkü.
    Sevgili uye sizin isteginiz birsey ifade etmiyor biz nezaman istersek ozaman kalkicaktir konu
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili uye sizin isteginiz birsey ifade etmiyor biz nezaman istersek ozaman kalkicaktir konu
    peki buğra bey, takdir size kalmış.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine ayni kisi yine ayipli mal ayiptir yaa ucuza çökük arabalari alip cincik diye satan arkadaslara
    .

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vicdansızlık olarak görüyorum kusura bakmayın bu benim görüşümdür. çünkü 4 bir yandan bütün forum yetkilisi arkadaşların bana tavır ve tutumu gereksiz derecede kötü geliyor diğer insanların yanında. telefon meselesini daha önceden de belirttiğim gibi. ben tanımıyorum sizi o yüzden telefon vermek istemedim. geceden beri bir sürü insandan özel mesaj alıyorum konuyla ilgili. ben nereden bilebilirim ki kimin güvenilir olup kimin olmadığını. başka forumlarda nick altında mod admin vs yazıyor, ben burda göremeyince normal bir üyesiniz zannettim.

bu arada konunun devamı sizin takdirinize kalmış. isteseydiniz zaten çoktan kaldırırdınız, herşey sizin elinizde.
    haklısındır konunda, ona birşey diyemem de... ne seni tanırım ne faruğu, ama buraya konuyu açıp, ben haksızlığa uğradım, techturkeyde de bu kadar mesajı olan adam hem de, işte ben zararıma 4 bin Tl biçtim, verirse susarım, vermezse uğraşırım. telefonda filan da görüşmem konuşmam diye kestirip atınca, insanların da empati kurmasını beklemek zor. sanmıyorum ki kimse sana burda suç senin, aldın, oldu bitti desin, aksine Buğranın hiç ilgisi alakası olmamasına rağmen uğraşması, çözüme gitmesi açısından senin için bir avantaj olurdu.

umarım halledersiniz probleminizi mağduriyetinizi
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    istediğini alinca yada alamayacağını anlayınca konunun kaldirilmasini istemeyi samimi bulmuyorum.

söz uçar yazı kalır. bırakın herkes görsün neler olduğunu..
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)