User Tag List

Sayfa 8/18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
324 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baktırsaydın alsaydın klişesini bir geçin artık, yapmamış, güvenmiş işte. ben de çok kez baktırmadan araba aldım, bir kacı da bu foruma üye. hiç sorun çıkmadı, bir kaç tane uyanık çıktı allah a havale ediyorum, kendisini iyi biliyor. insanız sonucta, bazen sacma sapan seylere aldanabiliyoruz(samimiyet vss).

bazı seyler konusarak çözülür, ısrarla telefonda konuşmak istemiyorum diyorsun? neden?
    ara konuş, derdini söyle, paranı iste, sorunları anlat. kusura bakma ama sen bu yaklasımında hic bir sey alamazsın, hala adama sana facebooktan mesaj atacagım diyorsun. paran gitmis, magdursun, siteden sana yardımcı olmaya çalışıyorlar, satan kişi de ara konuşalım diyor. sen uzlaşmak istemiyorsun. dumanla mı iletişime gececekler seninle.

belki telefonları açsan iş bu noktaya bile gelmeyecek, paranı kurtaracaksın.

yani "o insanla telefonda konusmak istemiyorum" dieyceksin muhtemelen de, o işler öyle olmuyor işte.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada ciddi çelişkiler ve iddaa edildiği ile alakası olmayan araç var
    Baktırsaydın o zaman bize ne demek talihsiz yazıların en başında gelir
    Başına gelmeyen bilmez insan ın bazen tutulduğu, akıl tutulması yaşadığı zamanları ,acemiliği yanlışı olabilir
    Olmaz olmaz değil insanın başına hayatta her türlü olay gelebilir
    Yanlış yapılmış doğrudur araca baktırılması gerekirmiş hele hele bu devirde babana bile güvenme diye kimse boşuna demiyor ne olursa olsun baktırtmak gerekli.

Yalnız araca baktırmış olsa idi dahi aracın kazası yok tertemiz diye iddaa da bulunulup ta başka başka şeylerin çıkması ne kadar ahlaki ve hukuki dir tartışılır olayın asıl noktası burasıdır
    Kazasız bi sıkıntısı yok denilip kazalı çıkması üstelik daha önce lpg li çıkması nın savunulur bi yanı falan yok
    Savunulmaması gerekilen bi nokta da alan arkadaşın aracı almadan önce araca baktırmamış olması ama yazdım daha önce insan oğlu işte hata bu
    Ama tekrarlıyorum araca baktırmadı diye saklanılan aksi iddaa edilenlerin savunulur yanı falan yoktur hata falan da değildir bu hatadan sayılacak şey hiç değildir..

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri diyor gümrükten aldım biri diyor vatandaştan orayı çözemedik

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #128#129

çok gereksiz mesajlar olmuş.özellikle 128 nolu mesaj konu okunmadan yazıldığını düşünüyorum.

konuya gelirsek mağdur kişinın tavrını taktir ettim,çok geçmiş olsun.

satıcıda umarım hatasını anlar ve mağdur ettiği kişilerin zararını karşılar.(zarar derken araçın geri alınması diğer mağdurun yaptığı masraflar vb.)
    Kime gore gereksiz neye gore gereksiz?

Sadece bu sayfadaki iki yoruma hakemlik yaparak kimin neyi ne kadar okudugu zaten belli oldu.

Ticaret bu sakasi olmaz opulenlerde var openler de, akilli olmak sart.
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri diyor gümrükten aldım biri diyor vatandaştan orayı çözemedik
    Bi yerde de icradan alındığı söylenmişti mesajı görürsem yazarım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir dk şimdi çok ağır ithamlarda bulunulmuş da Faruk'la hemen hemen hergün görüşürüz biz , kendisi kaç gündür de foruma girmiyor zaten , konu açıldığının bilgisini veririm...

Ama o araba icradan alınmıştı ve ciddi masraf etti arabaya benim gözümün önünde , gittiği ustaları ben de biliyorum. Araca alırken baktırıldı o şekilde alındı ve hiç bu yazılan çizilenlerden bahsedilmedi... Bunlar bilinseydi zaten arabayı almazdı Faruk da...

Konuyu görünce kendisi de yazacaktır zaten bunları ben merakta bırakmamak için yazıyorum
    Bi de bu var...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamaninda bana bi 200 sx çakmişlardi
    Konu açmadim soylenicek çok var ama ben Allaha havale ettim 35 000 TL mi yaktim umrumda olmadi dava açmadim donup aramadim bile 3 kurusluk insan dedim gectim sende soguk bi su ic bence
    Bu gune kadar kusurlu mal satmadim sattigim arabalarda her eksigini en ufak bildgim seyi soyledim

Su 5 senede 7 araba degistirdim hep iyi niyetimden kaybettim arabalari aldim hep inandik hep zarar hep zarar ben burda bu zamana kadar aldgim arabalar hakkinda ve cevremde yine bu siteden araba almis arkadaslarim var yazsam roman olur neyse bu konuya daha girip yazip canimi skmicam sana gecmis olsun istedgin davayi ac huzurun kacti sen koy parasina

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komik olmaya başladı iyice. Araç nerden aldındı ilk bunu bi kesinleştirin Ortada söylenen çok yalan var.

Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .
    Siz aracı aldığınızda lpg var mıydı üzerinde ?

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne telefonda ne yüzyüze konuşmak istemiyorum, görüşmek istiyorsan facebooktan devam ederiz ne demektir arkadaş zaten böyle saçma bir zihniyette olmasaydın kimse sana araba saplamazdı Arkadaşlarında dediği gibi soğuk su iç, ben sana satsaydım bu arabayı, bana deseydin faceden ulaş çok güzel cevap yazardım ya neyse. Bir dünya insanı meşgul ediyorsun Buğra aramız gecenin bir yarısı sırf senin maduriyetini çözebilmek için ki eminim çözer, şükür çevremiz var ama bence sen böyle muameleyi haketmiyorsun. Burdanda yazma artık faceden tweeterdan devam et. Nasıl bir millet olduk yemine diyorum anlamıyorum artık ya

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne telefonda ne yüzyüze konuşmak istemiyorum, görüşmek istiyorsan facebooktan devam ederiz ne demektir arkadaş zaten böyle saçma bir zihniyette olmasaydın kimse sana araba saplamazdı Arkadaşlarında dediği gibi soğuk su iç, ben sana satsaydım bu arabayı, bana deseydin faceden ulaş çok güzel cevap yazardım ya neyse. Bir dünya insanı meşgul ediyorsun Buğra aramız gecenin bir yarısı sırf senin maduriyetini çözebilmek için ki eminim çözer, şükür çevremiz var ama bence sen böyle muameleyi haketmiyorsun. Burdanda yazma artık faceden tweeterdan devam et. Nasıl bir millet olduk yemine diyorum anlamıyorum artık ya
    Kesinlikle katiliyorum +1000000
    CAN CEYLAN

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmıycakdım ama yazım bende arac satıyorum işim bu benim her ay en az 30 tane araba satıyorum belli bir prensibim var babamın oğlu bile olsa arabanın herşeyinide bilsem git baktır öyle al diyorum yok sonradan o cıkdı bu cıkdı sen bana demedın ben sana demedim falana hiç gerek yok istediğin kadar dava acabilirsin ama boşa caba harcarsın, vakdin ziyan olur uğraştığına değmez .güven meselesi ise değişik yani, neyine güvendin ? sen bu adamla tıcaret yaptınmı daha önce yok ? aynı evdemi yaşadın berabermi yediniz içdiniz yok ? nedir bu güven olayı ben onu anlamış değilim.burdan iki satır yazıyla insana güvenilmez . tekrar geçmiş olsun.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha fazla siteyi rahatsız etmemek için face ye yaz demişte olabilir.Ayrıca adam tanımıyorum demiş mod arkadaşları,nerden bilebilir ki arayanın buğra olduğunu ya da başka biri olduğunu.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Gundur aralıksız okuyorum tüm yazılanları.

frk cok sakin cevaplamış herşeyi. İlginç gelen nokta da bu oldu. Başta uslubu bu sandım ama ; araç icra mı, gümrük mü, vatandaş mı ? Onun cevabı hala ortada yok

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç nerede yapıldıya kadar gider bu konu

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fena bir durum var aşağıda :

Konuyu Toplam 52 kişi okuyor. (43 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
    free-hifi, ahmetuzun, ambinte, Arasts61, ArMy, B.Battal, Baris, battalgazi, Batuhan Gül, Boost Up, Can_R, cemo_ka, CGTY, civelek, clioGT, DERAN_TUYNER, devil_berk22, dkaya87, emirsonmez, emir_hks, Emrecan-R, fa'R'uk, hantypR, JaSoN, McS_R53, mj105, mustafa-u, ozgurmm, peace, PiscocuK, rahatsız, RUN, S.Özeren, Sezgin, signomis, skyhigh, thedevil, tremx, trgy, Ufuk, yucelebeci, YuSuFJaN_K, [RaCeR]

mj105
    Misafir
    Alanıda, satanıda buradakileride tanımam.

Konu ile ilgili bir çok soru işaretini herkes sormuş. Benim merak ettiğim ise alıcının aldıktan sonra tespit edebildiği kaza/airbag açılmasını ağır bakımlarını dahi yaptıran bir kişi nasıl anlamamış. Ağır bakım yapan kişi nasıl farketmemiş (farketmiştir belki sahibi biliyordur diye umursamamış olabilir).

Kimseyi zan altında bırakmamak lazım. Biz buraya yansıyan kısmını görüyoruz. Genelde buzdağlarının görünmeyen kısmı daha büyük olur.

Benimde bir aracım var. Sıfır aldım talihsizlik üstüne kazalı aracım. Daha büyük bir talihsizlik üstüne bir kaç parçasıda değişti (kazadan dolayı). Şimdi ben bunları ve extralarını satmaya kalktığımda, almayı düşünene söylemeyi bir borç bilirim. Ha ben bunları söylediğimde mutlaka aklımdaki rakamdan düşüğe satılacaktır. Ama kafamın rahat olması 3-5 kuruştan daha mühimdir.

Arabamı lokal boya için bir yere verdim (reklam olmasın yazmıyorum yeri). Teslim alırken kimse araca bakmadı. Dedimki bilader araca bakmıcan mı? Yok biz randevu aldığın gün foto çekmiştik yeterli. Dedim ki bir hafta önce randevu aldım. Belki başka bir sıkıntı oluştu, sana suç bulacam! Belki depom doluydu boşalttınız diyecem. Bu ne güven böyle. Haklısın dedi aracı park yerinde kontrol etti ve 2-3 fotoğraf çekti.

Bu güvenle alakalı değil aslında. Bazen umursamazlık yada akıldan uçup giden, bazılarının basiretinin bağlanması olarak tabir ettiği bir durum.

Araç eğer dendiği gibi kazalı, airbag dahil açmış durumda ve ben bunları bilmiyor olsam bile, bırakın zararı iade etmeyi aracı geri alırım. Aracı ben alırken bilmiyordum demek beni kurtarmaz. Bana kastırmışlar aracı, bu artık benim sorunum. Sorunu sattığım kişi tespit etmiş. Napayım kardeş bende bilmiyordum demek vurdumduymazlık olur. Tabi bunu ben yaparım. Başkası nasıl düşünür bilemem.

Bütün milletler arasında en namuslu ve dostluk kurmada tereddüt edilmeyecek olan yalnızca Türklerdir. Henüz yabancı tesiri altında kalmamış olan bir köye gidecek olursanız; gerçek misafirperverliğin ne demek olduğunu orada görüp öğrenirsiniz.
    William Martin

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilerde benimde başıma böyle bir olay gelir diye konuyu baştan sona okudum.

Insanların bazen pat diye kitlendiği yapmak istediklerinin hepsini unuttuğu anlar vardır.Alıcı arkadaş bu anlardan birini yanlış yerde yanlış zamanda yaşamış. Keşke baktırsaydı keşke de tarafların başlarına böyle bir iş gelmeseydi. Yasal süreçten pek anlamam ama daha önce yaşamış veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapmış. Karar sizin.

Tarafları tanımam konuyu ne kadar okusakta o anki geçen konuşmaları bilmediğimizden bir tarafı suçlamamız yersiz olur. Ancak ticaret ahlakı diye birşey vardır ki bu kâr'dan üstündür.(Şahsi fikrim)

Umarım taraflar aralarında tatlıya bağlarlar.

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı olay 1 yıl once benım basıma geldı tramerde sıfır hasar gozuken aracımın onden bır kazası vardı ve bel altı komple boyanmıstı arac. daha sonra bır musterı geldı baktı aracı begendı olanları soledm vs. kendı ustasına dahi goturdu adam super araba dedı satısı yaptık o ana kadar hersey normaldı sonra aracı alan adam aldıgı gıbı kendı zevkıne gore gıdıp jantları vs dgstrms aradan 3 gun gectı benı aradı kasko yaptrmadgnı cok yuksek fıyat cıktıgını aracın hasarı cıktıgını soledı 7 farklı hasar toplamda 80 bin tl civarı gıbı yuksek bır rakam cıkıyordu gercekten bende mesaj attım hasar sorgulammaya dogruydu duzeltmek ıcın sıgortaları aradık bır yanlıslık var dendı fakat daha sonra yanlıslık olmadıgı hatta ve hatta arac pert kayıtlı duruma donustu daha sonradan. olaylar bu sekılde gelstıkten sonra hıc tanımadgm guzelce ustasına goturup gosteren alırken hasar kaydını sorgulayan arkadas aradı ne yapalım gıbısınden konustu benım ıse soyledıgım tek sey arbayı getır paranı al kardesım oldu ama bunu soylerkende dedım kı elını vıcdanına koy hersey ortada sen benım bunu sana bılerek satıgımı duusnuyorsan gel paranı al yada hakkını helal et vs. daha sonra yuzyuze gorustuk konustktan snra ufak bır meblag karsılıgı el sıkıstık hellalestık ve gonul rahatlıgıyla eve gıdıp uykumu uyuyabıldım ama 2-3 gun yasadıgım bu olaylar dan sonra eve gıdıp uyuyamıyordum kul hakkı yemek ıstemıyordum hatanın kımde oldugunu sorguluyordum sureklı kendımde diyeceiğim o ki :
    asagı yukarı butun yazılanları okudum aracı satan arkadas kazasız oldugunu dusunse bıle oyle bılıp alsa bıle satarkende dersın ben boyle aldım boyle bılıyorum sende baktır alırken dıe. kım ne olursa olsun kul hakkı yememelı ben bunu bılır bunu soylerım haksız yere alınan bır para fıtıl fitil cıkar 4 bın kazanrsan 5 bın kaybedersın ..
    burada yazan kısılerı tanımamm etmem yanls anlasılma olmasın ...

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı olay 1 yıl once benım basıma geldı tramerde sıfır hasar gozuken aracımın onden bır kazası vardı ve bel altı komple boyanmıstı arac. daha sonra bır musterı geldı baktı aracı begendı olanları soledm vs. kendı ustasına dahi goturdu adam super araba dedı satısı yaptık o ana kadar hersey normaldı sonra aracı alan adam aldıgı gıbı kendı zevkıne gore gıdıp jantları vs dgstrms aradan 3 gun gectı benı aradı kasko yaptrmadgnı cok yuksek fıyat cıktıgını aracın hasarı cıktıgını soledı 7 farklı hasar toplamda 80 bin tl civarı gıbı yuksek bır rakam cıkıyordu gercekten bende mesaj attım hasar sorgulammaya dogruydu duzeltmek ıcın sıgortaları aradık bır yanlıslık var dendı fakat daha sonra yanlıslık olmadıgı hatta ve hatta arac pert kayıtlı duruma donustu daha sonradan. olaylar bu sekılde gelstıkten sonra hıc tanımadgm guzelce ustasına goturup gosteren alırken hasar kaydını sorgulayan arkadas aradı ne yapalım gıbısınden konustu benım ıse soyledıgım tek sey arbayı getır paranı al kardesım oldu ama bunu soylerkende dedım kı elını vıcdanına koy hersey ortada sen benım bunu sana bılerek satıgımı duusnuyorsan gel paranı al yada hakkını helal et vs. daha sonra yuzyuze gorustuk konustktan snra ufak bır meblag karsılıgı el sıkıstık hellalestık ve gonul rahatlıgıyla eve gıdıp uykumu uyuyabıldım ama 2-3 gun yasadıgım bu olaylar dan sonra eve gıdıp uyuyamıyordum kul hakkı yemek ıstemıyordum hatanın kımde oldugunu sorguluyordum sureklı kendımde diyeceiğim o ki :
    asagı yukarı butun yazılanları okudum aracı satan arkadas kazasız oldugunu dusunse bıle oyle bılıp alsa bıle satarkende dersın ben boyle aldım boyle bılıyorum sende baktır alırken dıe. kım ne olursa olsun kul hakkı yememelı ben bunu bılır bunu soylerım haksız yere alınan bır para fıtıl fitil cıkar 4 bın kazanrsan 5 bın kaybedersın ..
    burada yazan kısılerı tanımamm etmem yanls anlasılma olmasın ...
    +1 bravo hocam yakışanı yapmışsınız Allah herşeyi affedermiş ama kul hakkını asla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)