User Tag List

Sayfa 4/18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
324 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan frk nin ortağı falan mısın reis. Boşver versin adam haklıda inşallah dilediği sonuca ulaşır. Mahkemeye verse sana zararı var mı?
    Evet ortak çalışıyoruz farukla, o vuruk araba satıyor ben de onu her seferinde ipten alıyorum.

Olayı hukuki olarak değerlendirdim; benzer bir sorunla karşılaşıldığı vakit nasıl hareket edileceği konusunda forum üyelerine bilgi olsun diye uzun uzun yazdım. Bu şekilde hareket edebileceğim neden aklına gelmiyor da ortakmısın diye soruyorsun?

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tarafta fedakarlık yapıp ortayı bularak maddi kaybı gidermeleri gerekir
    EkN garage

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes biseyler yazmış iyi kötü herkese eyvallah...

bunu ikimizin başına gelmiş bir sorun olarak görmeni istiyorum ona göre konuşup çözmemiz gerekir .
    eğer gerçekten boyle dusunuyorsan ozaman En iyi ihtimalle, aracı alan arkadasın dedıgı paranın yarısını geri ödersin ki ozaman gercekten senın iyi niyetli birisi oldugun düşünülebilir yani arkadasların yorumlarına bos konusma demıssın ama sende boş laflarla gunu kurtarma, icraat yap ozaman
    BaYTaR MURO

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer gerçekten boyle dusunuyorsan ozaman En iyi ihtimalle, aracı alan arkadasın dedıgı paranın yarısını geri ödersin ki ozaman gercekten senın iyi niyetli birisi oldugun düşünülebilir yani arkadasların yorumlarına bos konusma demıssın ama sende boş laflarla gunu kurtarma, icraat yap ozaman
    biz techturkey üyeleri o kadar boş beleş konuşuyoruz ki, biz boş konuşanlar olmasak madur arkadaş halâ vatandaşı memur sanıyor olucaktı.

biz tech üyelerine boş konuşanlar demekle olmuyor, bence boş konuştuğumuzu ispatlamalı.

ben bu arkadaşın memur olmadığını söyledim. biz boş konuşuyorsak memur olduğunu ispatlasın.

insanlar araç satarken memur olmadığı halde memurum diyorsa ve sonra ben iyi niyetliyim diyorsa taktir tech üyelerinindir.

neyse gene boş konuştuk. arkadaş dolu konuşup memur olduğunu ispatlar. bende o zaman delikanlı gibi özür dilerim boş konuştuğum için

bir insanın hataları ortaya çıkınca koca bir topluluğu itham etmesine hasta oluyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynende öyle oluyor abi. başına gelmediği için tecrübe etmedin sanırım ancak daha önce bize böyle bir araç itelendi ve biz iadeyi tüketici heyeti ile yaptık dava bile açmaya gerek kalmadı. alan kişi de aynı başvuruyu yaptı önceki sahibine, o tabi iade edemedi heyet olayını dikkate almamış ondan önceki sahibi, iade kararını umursamayıp parayı ödemeyince dava açıp iade etmişti.

tabi bizimkinde kazayı biliyorduk sadece pert değil denmişti ufak hasar denmişti sigortadan pert kaydı çıkmıştı farkı buydu. yani araç bizden önceki sahibine, ordanda ondan önceki sahibine itina ile iade edildi kanuni yöntemlerle.
    plaka ve şase numarasından pert kaydı olup olmadığı bir mesajla öğrenilebiliyor iken "Pert kaydı olduğunu bilmiyordum" şeklinde bir iddiayı nasıl ispatladınız?

Bütün satılan kazalı araçları alan her bir şahıs istediği zaman "bilmiyordum" deyip aldığı aracı iade edebilir gibi bir durum ortaya çıkıyor

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plaka ve şase numarasından pert kaydı olup olmadığı bir mesajla öğrenilebiliyor iken "Pert kaydı olduğunu bilmiyordum" şeklinde bir iddiayı nasıl ispatladınız?

Bütün satılan kazalı araçları alan her bir şahıs istediği zaman "bilmiyordum" deyip aldığı aracı iade edebilir gibi bir durum ortaya çıkıyor
    abi millet işin nelerini bulmuş. mesajla filan çıkmadı. ne zaman kasko yapılmak istendi o zaman dank etti karşımıza çıkmıştı. kasko yapana kadar hiç bir yerde çıkmıyordu bir şekilde itelendik yani.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasamayan tanımayan tabi boş boş yazıp duracak buraya sayfalarcada yaza bilirim çok sıkıntıları ve bahaneleri hala neyi konuşuyoruz daha açık bir olay varmı? bir hevesle araba almak gazlamak isteyen bizim gibi hatta dahada genç arkadaslar gibi adamlar oldukça böyleleri cok daha ekmek yemege devam eder milletde burdan doğrusu yanlışı yazar durur. birde polis değilmiş ben bir yasıma daha girdim
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasamayan tanımayan tabi boş boş yazıp duracak buraya sayfalarcada yaza bilirim çok sıkıntıları ve bahaneleri hala neyi konuşuyoruz daha açık bir olay varmı? bir hevesle araba almak gazlamak isteyen bizim gibi hatta dahada genç arkadaslar gibi adamlar oldukça böyleleri cok daha ekmek yemege devam eder milletde burdan doğrusu yanlışı yazar durur. birde polis değilmiş ben bir yasıma daha girdim
    polisim dememiş memurum demiş. devlet memuru.

polis olan faruk abiyle karıştırmayalım. o bambaşka ve gayet kaliteli düzgün bir abimiz.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

elbette istediğin şeyi istediğin şekilde ispat edebilirsin. ama satan arkadaş gerçekten iyi niyetli bir arkadaşsa yani onunda haberi yoksa bu problemlerden ( ki ev vtec konusundan sonra buna inanmak zor) adamın istediği parayı öder iş çözülür. iyi niyet bunu gerektirmezmi?
    komançero garage

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

polis olan faruk abiyle karıştırmayalım. o bambaşka ve gayet kaliteli düzgün bir abimiz.
    ya biz memurum lafından neyin anlaşılacagını biliyoruz sende bilirsin oda bilir hemde o okadar çok biliyoki gayet rahat... başka birini karıştırmıyorum gayet eminim
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi millet işin nelerini bulmuş. mesajla filan çıkmadı. ne zaman kasko yapılmak istendi o zaman dank etti karşımıza çıkmıştı. kasko yapana kadar hiç bir yerde çıkmıyordu bir şekilde itelendik yani.
    geçmiş olsun kurtarmışsın,

0 araçlara fahiş vergi koyup da halkı 2. ele mahkum eden... diye devam edip konuyu başka bir boyuta taşımak da vardı ya neyse

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oglum nasil polis degilmis vay arkadas baban olsa guvenmemek lazim mis
    EV VTEC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arkadas bize kendini polis diye tanitdi herkez ne dedigini gayet iyi biliyor
    EV VTEC

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendini olmayıpta polis memuru olarak tanıtmanın cezası var diye biliyorum
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı reckor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok artık. ciddimisiniz? ben subaru sti nickli arkadaşa memurum dediğini ve fsm ünide çalışıyorum dediğini biliyorum.

sizinde ordaki muhabbetten memurum dediği için polis olduğunu sandığınızı sanmıştım.

sizin mevzu oha dedirtti açıkcası bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun konuyla biraz alakalı bişey sorucam bilen varsa yazabilir mi?

2. el araç satışı sırasında aracı teslim ederken veya alırken aracı baktırıp herşeye ok dedim aracı böyle kabul ediyorum gibi sözleşme tarzı bişey olur mu çünkü daha önce araç satarken baktırmadan almak isteyenler olmuştu satmamıştım.
    konu güncelken tekrar sorayım dedim hepimize yardımcı olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok artık. ciddimisiniz? ben subaru sti nickli arkadaşa memurum dediğini ve fsm ünide çalışıyorum dediğini biliyorum.

sizinde ordaki muhabbetten memurum dediği için polis olduğunu sandığınızı sanmıştım.

sizin mevzu oha dedirtti açıkcası bana.
    Fatih itfaiye icinde dekan yaninda calisiyor orda gorustuk koruma sofor bide memurum dedi daha ne olsun
    EV VTEC

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş farklı yerlere doğru gidiyor sıkıntı büyük
    EkN garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)