User Tag List

Sayfa 10/18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
324 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bu üyeye dikkat !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler buğra bey beni aramadı, telefonumu istedi özel mesajla ben de yine belirtiyorum, admin olduğunu bilmiyordum, bana geceden beri tonla insan mesaj atıyor özelden, tanımadığım birisine de pek telefonumu vermek istemedim açıkcası. yoksa telefonumu aradı da açmadı durumu yok.

buğra bey'e özelden telefonla neden konuşmak istemediğimi açıkladım ama herkese açıklamak zorunda değilim bunu. kendime göre özel sebeplerim var. herşeyden öte söz uçar yazı kalır.

o yüzden bu konuda yanlış yönlendirme ve yargılama yapmayın.
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediğini alinca yada alamayacağını anlayınca konunun kaldirilmasini istemeyi samimi bulmuyorum.
    helal olsun iyi anlam çıkarmışssınız bunca şeyden
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf böyle olaylar yüzünden site üzerinden sakız alırken sakızın sağına soluna baktırıcak duruma gelicek... Böyle güzel bi ortamda böyle şeylerin olması çok kötü. umarım davalık olmadan çözersiniz.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım maalesef bu konuda tamamen haksızsın, hiç bir şey iddia edemezsin arabayı satın alırken bir ustaya yada servise vs göstermeden direk söze güvenerek alman en büyük hatan bu noktadan sonra karşı taraftan da hiç bir şey talep edemezsin.

Unutma ki sözün senet olduğu dönem eskidendi, geçmiş dönemlerde senin yaptığın hatayı buradaki birçok kişi yapmıştır, mesela ben söze güvenip folyo kaplı araba aldım ve folyo hatalarından dolayı komple arabamı boyatmak zorunda kaldım bununla ilgili arabayı aldığım kişiden nasıl bir hak talep ederim?

Bence konuyu uzatma daha fazla, uzadıkça moralin bozulacaktır. Söz uçar yazı kalır diyorsun ya ortada yazılı hiç bir şey yokken de her ne kadar haklı bile olsan bu tarz konuları gündeme getirmeye gerek yok, senin tek hatan bilinçsiz bir şekilde ticaret yapman. Bu yazdıklarımdan lütfen sen %100 hatalısın, Faruk %100 haklı gibi bir mana çıkarma, her ne kadar satıcı malı ile ilgili tüm detayları bildiği kadar vermesi gerekir ise de alıcı satıcının dediklerini 3. kişilerce onaylatmalıdır.

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen insanın ahlakına kalmış bi durum antalyadan aldığım araçta yolda baskı balatanın bitik olduğunu farkettim ve aldığım arkadaşı aradım durumu anlattım , çocuk hesap numaramı istedi ve aynı gün parayı çıkardı bende güvenerek göstermeden almıştım arabayı.

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tanımıyorum sizi o yüzden telefon vermek istemedim. geceden beri bir sürü insandan özel mesaj alıyorum konuyla ilgili. ben nereden bilebilirim ki kimin güvenilir olup kimin olmadığını. başka forumlarda nick altında mod admin vs yazıyor, ben burda göremeyince normal bir üyesiniz zannettim.
    forumdaki kişilere (admin veya değil ) 1 tlf numarası istediler diye güvenmezken x şahısın 4000 kusur mesajı var diye milyarlarca lirayı riske ederek sorgusuz sualsiz güvenerek baktırmadan araç almak çelişkili bir durum değil mi acaba .. ..

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu başından sonuna kadar okudum adam arabayı bakmadan almış..vs vs asıl sıkıntı bence satıcının yalan beyanlarla araba satması tüketici mahkemesi kesinlikle sorunu çözecektir.Satıcının bu kadar araba alıp satan biriyken arabanın durumunu bilmediğini söylemesi pek inandırıcı gelmiyor malesef.Satıcının bütün alışverişlerin de de sıkıntı çıkması çok manidardır ayrıca rektörle ( tabi gerçekte varsa ) konuyu görüşmekte fayda vardır kimse böyle bir insanla çalışmak istemez ( iddialar doğruysa ).
    aracı alan arkadaşa da geçmiş olsun üzücü bir konu keşke hiç olmasaydı

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmada mahkemede filan hic bir *** alamazsin,bastan sona zaten hatalisin biz tamamen resmi faturali yaptigimiz islerde dönen cekleri alamiyoruz hadi onu birak adam 0 araba aliyor hatali cikiyor boyasi daha o cözemedi sorununu,senin 2 el aldigin arabanin bu halde oldugundami mahkeme cikicak karsina hee haklisin diyicek ne ***** satistan sonra arabayi o hale getirmedigin bunu mahkeme heyeti nasil tespit edebilir.Adam ben arabayi hatasiz teslim ettim parami aldim satisimi yaptim dedigi anda ödedigin avukat parasiyla kalirsin.4.000 lirayi ararken bir 4 daha olursun.Acikcasi ben pek mantikli bulmadim sende hakli bir taraf goremedim.
    Gelelim diger konuya hee faruk cikar insaflica evet abi boyleydi der istedigin 4,000 i verir oda tamamen faruga kalmis keyfi bilir yani yoksa mahkemede ugrasir durursun.dedigim gibi ben tam faturali alicagimi alamiyorum bu sistemde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah haklı olduğunuz durumlarda var ama haksız olduğunuz durumlarda maduriyetinizi sitedeki adminlere vs davranışınız hoş değil

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonda konuşma esnasında zor lakin yazışarak daha iyi kurgulama imkanı oluyor.

şahsi olarak ağılama lakin hiç görmediğin araca kaparo gönderme adetine sahipsin, sonra vazgeçip kaparo iadesi isteme adetine sahipsin, baktırmadıgın araçtan günler sonra indirim talep etmektesin, ticaretini yapmadığın bir siteyi mekanı olaya dahil etmektesin hepsi hakkın olabilir ama üsul erkan bu değil.

umarım ortadaki problem çözülür
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla ilgili yazmaya gerek bile yok , sayfalarca yazılmış ancak anlamadığım ,

ÜYENİN 5000 mesajı var diye güveniyorsun , YÖNETİCİ konuşmak isteyince niye konuşiyim diyorsun..
    adam seni aramak istiyorum diyor maduriyetini halletmeye çalışalım diyor , facebook var diyorsun..
    twitterdan takipleşinde kısa cümlelerden bi sonuca varmaya çalışalım ?

derdiniz maduriyetinizi (var yok allah bilir) ortadan kaldırmak mı , 4bin TL isterim de isterim para verin demek mi ? 4000 TL değeri kim biçti ? hangi kurum kuruluş tüp varsa airbag açmışsa RC sahibi 4000 TL öder demiş ?

şayet haklıysanız hakkınızı aramak hakkınız , ama derdiniz o değil gibi ..

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkemeye basvur daha oncede basina gelmis arkadaslari bul sitede var zaten onlarda sahitlik edecektir hakkini mahkemede ara kardesim nokta
    .

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı 4000tl düşüğüne geri sat olsun bitsin. Komple araba kacacagina al git gel kullandığına say.

PoWDeR! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakasız olacak ama birşey paylaşmak istiyorum. Mahkeme ile ilgili..
    Bizim bir mekanimiz var 8 yıllık mekan.. Kiramız xxx... Ayın 1i ile 5i arasında kiramızı yatırırız.. 8 yılda sadece 1 gün gecikti kiramız.. 1 yıl içinde 2kez kirayı geç yatırırsan mal sahibi çıkartma yetkisi doğuyor diye biliyorum.. Her neyse.. Biz ayın 5i olmuş sabah 10da kiramızı yatırmısız mal sahibi ise saat 11de bize ihtar çekmiş kira yatmadı diye. Ve bunu mahkeme kabul saydı bizi de tahliye ettiler.. Ayın 5i olmuş daha gün bitmemiş kira 1 saat önce yatmış kira yattıktan 1saat sonra ihtar çekiliyor ve mahkeme haklı deyip kapı dışarı attılar.. Mahkeme çok saçma.. O günden sonra bizzat şahit oldum adaletin hiç bir şekilde düzgün işlemediğini.

Ve biz bir üst mahkemeye başvuru yaptık ama zaten mekan kapatıldı herkese rezil olmuş durumdayız dosya da kapandı.. Bu olayı kime anlatsak afedersiniz kıçı ile gülüyor bize lan böyle saçmalık mi olur.. Neyse yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadar. Bunu paylaşmak istedim sadece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı 4000tl düşüğüne geri sat olsun bitsin. Komple araba kacacagina al git gel kullandığına say.
    +1881. 2007 yilinda benim de basima type-r alirken gelmisti. Istanbulda guvendigim bir adam yuzunden dogru durust gostermeyip 3 parca boyali diye aldigm araba nerdeyse komple boyali cikmisti. Satarken bu durum ortaya cikinca 2000 lira zararina satmistim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz aracı almadan önceki tarihlerde servis ve tramer kayıtları aldığınız aracın şasesine kayıtlı ise ve siz bunun farkında değilseniz bu sizin hatanız..
    hiç bir hak idda edemessiziniz devlet zaten tramer kaydı diye zorunlu sistem çıkarttı insanlar mağdur olmasın diye

bazı araçlarda hasarlı olup,kayıt dışı hasar ı yaptırılmaktadır,bunun içinde kendi imkanlarınız ile başkalarınınz yazdıklarına güvenmeden sorunu bulmanız lazım..
    inşallah en kısa zamanda tatlıya bağlanıp anlaşırsınız..
    Dr.Ecu AntaLya

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte böyle herkes araba alıp satamıyor ne yazık ki. Son zamanlarda forumda bir laf herkesin ağzında; "Artık herkes al-satçı". O işler öyle olmuyor, herkes düzgün araba alıp satamıyor. Bence iki taraf da hatalıdır. Ben olsam "eğer satarken aracın gerçek durumundan haberdar değilsem, bilmiyorsam" arkadaşın parasını verir, arabamı alır, konuşmasına mahal vermezdim. O "sus payı" olarak koparmak istediği 4000 lirayı, ona vermektense arabayı 4000 lira zararına satarım.

Ama eğer bilerek bu şekilde arkadaşa aracın durumunu söylemeden sattıysa da kul hakkıdır. Kolay kolay ödenmez. Alıcı arkadaşı madur etmemelidir. Diğer sattığı arabaların da ayıplı olduğu da aşikar.

Bu işin, tarafınızdan "satıcının kıldığı namazla, aldığı abdest ile" ilişkilendirmesine de anlam veremedim. Cidden alakasız konuşup haksız durumuna düşüyorsunuz insanların gözünde.

Adalet ana mode off
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TDK Sorgusu..Madur:Sonuç Bulunamadı ..Mağdur:Sıfat-Haksızlığa uğramış (kimse),kıygın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)