User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Karşıdan Gelen Araçların Üzerinize Sürmesi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hatunda civic varken ayılarla baş edemedim baktım birini öldürüp başıma iş açıcam.
    Arabayı 95 cherokee çevirip zindan yaptım camları,ön cam dahil o gün bugündür huzurluyum.Yinede bir sıkıntı çıkarsa çık üstlerine takma kafana dedim.Memleketin yarısının psikolojisi bozuk..

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde bikac defa basıma geldi aksam saaati ortaköyden dönüyorum besiktasa dogru yollar bos sag seritte otobus vardı ortaya gectim , sol seri hala bombos karsıdan bi araba cıktı sacma sapan orta seritten gaza abanıp üstüme sürdü solumdada otobüs var hala cekilemiyorum , arabada kız arkadaslarım cıglık cıglıga , neyse son anda cekildide kurtulduk ... benim icin sorun degildi tek basıma olsaydımda sürtse falan indirim dövseydim serefsizi

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlarımızı bazen anlamak o kadar zorki örnek veriyim size http://milliyet-p.mncdn.com/web/vide...44203_360p.mp4 gerisini siz düşünün artık

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iz_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlarımızı bazen anlamak o kadar zorki örnek veriyim size http://milliyet-p.mncdn.com/web/vide...44203_360p.mp4 gerisini siz düşünün artık
    bişey kullandı heralde diyeceğim ama bu neyin halleri çözemedim..

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar benimde başıma çok fazla geliyor inatla üzerime sürüyorlar, özellikle taksicilern yapıyor xenondan diye düşündüm far kapalıyken bile yapıyorlar işyerinin orda denk geldim kaç kere direksiyonu kaçırmasam gömecek resmen o kadar ciddi geliyor o.çları
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısı işte önceki yazılarımda da gorursunuz.Aynısı benim başıma geldi ama yer mekan izmir-balçova bilerek yapıyorlar seni ve yanındakini korkutmak için sonrada gülüyorlar.Aracı satıp bir tane 4x4 alsammı diye düşünmeye başladım.
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bikac defa basıma geldi aksam saaati ortaköyden dönüyorum besiktasa dogru yollar bos sag seritte otobus vardı ortaya gectim , sol seri hala bombos karsıdan bi araba cıktı sacma sapan orta seritten gaza abanıp üstüme sürdü solumdada otobüs var hala cekilemiyorum , arabada kız arkadaslarım cıglık cıglıga , neyse son anda cekildide kurtulduk ... benim icin sorun degildi tek basıma olsaydımda sürtse falan indirim dövseydim serefsizi

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umraniye de Tepe üstünü baya gecince biryer var gidis gelis bir yol var ve oldukca genis.bi sure sonra tek gidis oluyormus bilmiyordum u donus yaptım herkes ustume geliyor.. Sonradan farkettim tabi
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diger illerde mevcutmu bilmiyorum fakat Ankara da bu olayin bir benzeri oldukca revasta.
    Orta seritte 90 km ile gidiyorsunuz ve sizi sollayan sahsiyet sanki ustunuze cikacakmiscasina size yakin geciyor. Bu olay son zamanlarda basima cok gelir oldu. Bunu yapanlarda genellikle plasiyer araclari ( clio fluence fiesta focus vb)
    Bir gun birisini pataklamaktan korkuyorum...

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diger illerde mevcutmu bilmiyorum fakat Ankara da bu olayin bir benzeri oldukca revasta.
    Orta seritte 90 km ile gidiyorsunuz ve sizi sollayan sahsiyet sanki ustunuze cikacakmiscasina size yakin geciyor. Bu olay son zamanlarda basima cok gelir oldu. Bunu yapanlarda genellikle plasiyer araclari ( clio fluence fiesta focus vb)
    Bir gun birisini pataklamaktan korkuyorum...
    Ben böyle olduğunda anlık direksiyonu kırıp düzelterek arabayı yan şeride atlatacakmış gibi yapıyorum. Ya da dalgın ayağına yatıp tam çizgi üstüne geçip kendi şeridine sokuyorum. Çok var böyle, canımızı sıkmaya keyfimizi bozmaya değmez.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam iş yerinden cıkınca bır tane 1.4 cıvıc cı akıllı arkadasta bılerek benım uyzerıme surdu
    sanırım saka sanıyor bazı seylerı
    aynı yonde olsaydım gercekten fena yapacaktım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)