Rodya'nın yorumu mantıklı gelse de hala tam anlamıyla inanamıyorum diyebilirim. Bir ara getirtip deneyeceğim. Yorumlarımı bilahare paylaşırım.
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
metro gross marketleri aradım. eskiden stocklarına girmiş gözüküyor bu ürün fakat şuan yok. sebebide nutellanın kg lık olmayan ürünlerinin hepsi tr de üretiliyormuş. yani 750 gr falan tr üretimiymiş. kg lık olan ürünler yurt dışı üretimiymiş. dolayısı ile 3 yada 5 kg olanların üretim yeri farklı olduğu için tadı değişik olabilir. gel gelelim 5 kg lık nutella yicez diye de 200 tl vermek mantıksız. yurt dışı yapımı beğeneceğim tutar bu sefer buradaki hoşuma gitmez, nutelladan olurumo yüzden 750 gr dan devam
![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Eskiden sagra vardı ne güzel keşke tekrar olsa da gene kuyruğa girsek musluğa baka bakaşüphesiz şu ana kadar üretilen çikolataların en has'ı
![]()
.
Konu yüzünden diyeti bozup bugün 450 gramlık nutella aldım iftardan sonra gömücem hepinize teşekkürler![]()
Torku konusuna katılıyorum. Ek olarak tertemiz üretmiş adamlar alın verin ekonomiye can verinEl aleme gitmesin paralar
![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
yanlız sagra nın tadını suan sarelle aldıda sarelle de nutella dan bıle pahalı![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Oruçlu oruçlu bu nasıl bir konudur ya
Sahurda krep + Nutella + çay yapayım bari. Bende öyle seviyorum![]()
Torku yu bir kac kisi daha tavsiye etti kiloluk varmi
Her türkü nutella temin edilir, sorularınız cevaplanır. Arkadaşım Koç grubunda bölge müdürü. 5Kg luktan tutun kinder e kadar hepsini temin etmek ve sorularınız için yardımcı olabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)